applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Adam futboldan anlamıyor ki. Tek derdi tabela cunku tum bilgisi o. Oyuncu gol attiysa iyidir yoksa kotu. Sag bekin oyununu gol asist sayisi ustunden anlatıyor iste. Biz de bunlarla futbol konuşuyoruz. Su macta gg'nin oyuna etkisini gormeyen adam gitsin basketbol izlesin yine sezon sonu elinizde tek o kalacak cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Stringray said: ne yaptı da kötü oynadı bir açıklasanız da biz de anlasak. gökhan'ın önünde sıfır yardım quaresma oynuyor. adama bindirme yap diye bir görev verilmemiş, bjk'nin normal oyununda bu stil yok zaten. fb'ye garip gelebilir göbekten oynayabilecek bir kadro yapısına sahip olmadıkları için. hasan ali ve şener'in ön plana çıkma nedenleri o fb'de. fb kanatları bindirme yapmazsa takımın pozisyon bulma ihtimali yok orta sahadaki üç kazma ile. buna karşın fb açıkları, hadi değişmeli oynadılar diyelim sow, lens, şeşu ve volkan hiç etkili olmadılarsa bjk bekleri iyi oynamış demektir. ki gg özelinde çok pozisyon kesti sağ kanattan, maçın en net pozisyonunda van persie kademesine girerek de muhtemel bir golü engellemiş oldu. bu da yeterli zaten. Şenol güneşmisin sen ne biliyosun gökhana ne görev verdiğini Bek dediğin iki bindirme yapar iki orta yapar Yapamıyorsa mikyonlarca var zaten öyle bek Hayrını görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Liebe said: Abi napalım tabi ki ağlıcaz o harika bindirmeleri, nefis verkaçları ve yaptığı harika ortalar nefesimizi kesti. Edit: otokorrekt Beşiktaş'a da transferinden beri 800 dakika oynayarak doğrudan tam tamına durun söylüyorum direkt olaraknet olarak 0 gol 0 asist ile 0 gole katkıda bulunmuş ohhhhşşşşş abi bizim alternatif beck, bizim maçları biraz izliyorsan beck ile ggnin karşılaştırılmaması gerektiğini anlarsın bence :) Hem Caner hem GG transferi bizim takımımız açısından çooooooook yararlı transferler ve bence fenere zarar da verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 CL maci var sali gunu rolantide oynayıp en zor deplasman denen yerden 1 puan çıkarmak için oynadi iste h Senol hoca. Bilal oğlan bile anladi oyun planini zaten. Su mactan 10 kat önemli maci olup akli orda olan takima isabetli sut cekemediniz oturun ona aglayin gokhan gitti diye aglayacaginza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Daha futbolun kurallarını bilmeyen adam beni futbolu bilmemekle itham ediyor asdfasfsaf tamam tamam he Gökhan Gönül harika oynadı aktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 CL maçınızı yesinler sizin Lan nasıl bir balonsunuz siz nasıl bir dev ayanasında görüyorsunuz kendinizi Bu beşiktaşlılar çok komik insanlar gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Afferim yola gel. Simdi gözyaşlarını sil ve gg77 ile ce88 in gittigine alıştır kendini Koybasi ile mutluluklar. 3 gunde kaptan olunabilen kulüpten 8 yillik kaptanlarini aldik diye sevinmek de bizim ayibimiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 CL'ye en yaklaştığıniz an bugün CL hesabinin bizim yenilmezlik serisi icin attığı twit icinde Fenerbahçe kelimesi gecmesiydi. Bence yemeyin CL mizi lazim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 gökhanınada caneride biz yolladık karaktersiz oldukları için Layık oldukları yerdeler şimdi Cümle alem biliyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Hahahahahahahaahahahahh ulan valla iyi güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 applev0dka said: CL'ye en yaklaştığıniz an bugün CL hesabinin bizim yenilmezlik serisi icin attığı twit icinde Fenerbahçe kelimesi gecmesiydi. Bence yemeyin CL mizi lazim olur Üç kuruşluk gruptan çıkmak için ecel terleri döküyorsunuz , Fenerbahçenin grubunun onda biri etmez Sağlam bir rakip gelse 8 çekip bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 eheh burası amma troll dolmuş yahu, ciddi olduğunuzu düşünmek bile istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Fazla basket takip etmek beyinleri yakmis avrupa futbolundan uzak kalmislar sdfsf Neyse uğraşmaicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 avrupa kupalarına ilk kez katılan bir takım şl'ye en son fb ile birlikte 8 yıl önce katılan takım manu ve benficalı, napoli'li, kievli grubun 10'da biri etmezmiş SADDAASDASDADSKGSDJASGDSASAJDGASDGJDGSAJDGJG biraz daha mı uzatsam uzatayım SADKJHSADKJHDKJHSADKJHSADDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Bonjo said: gökhanınada caneride biz yolladık karaktersiz oldukları için Layık oldukları yerdeler şimdi Cümle alem biliyor bunu o yüzden her geçen gün arkasından ağlıyorsunuz fb de diye, susamadınız bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 ayrıca kısa keseceğim içtim bayaı yatacağım direktte, gs - fb maçı için iki kötü takımdan az kötü olan kazanmıştı demiştim zamanında. burada az kötü olan olmadığı için kazananda çıkmadı o kadar rezil maçtı asdfasd saraçoğlu'nda 1 puan yine de iyidir, ben direkt mağlubiyet yazmıştım. bi kuponda bjk gol atar vardı diğerinde fb ms vardı ikisi de patladı gerçi ama olsun sadasdfs güzel sonuç, gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Liebe said: Abi napalım tabi ki ağlıcaz o harika bindirmeleri, nefis verkaçları ve yaptığı harika ortalar nefesimizi kesti. Edit: otokorrekt Beşiktaş'a da transferinden beri 800 dakika oynayarak doğrudan tam tamına durun söylüyorum direkt olaraknet olarak 0 gol 0 asist ile 0 gole katkıda bulunmuş ohhhhşşşşş http://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g asfsdsd merak ettim baktım, fenerde oynadığı süre boyunca 450 dakikada mı bir mi ne tabelaya katkısı olmuş ligde ASDDASASDASD bildiğini iddia etmiş arkadaş başka bir postta bu işleri. fenerde kahramanken bu istatistikler çok umrunda değildi. gerçi haklı kısmen, yarı yarıya daha iyiymiş. kazık yemişiz harbi :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Bonjo said: gökhanınada caneride biz yolladık karaktersiz oldukları için Layık oldukları yerdeler şimdi Cümle alem biliyor bunu Hadi caner neyse de gökhan karaktersiz? Aziz bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 DarKRideR said: ayrıca kısa keseceğim içtim bayaı yatacağım direktte, gs - fb maçı için iki kötü takımdan az kötü olan kazanmıştı demiştim zamanında. burada az kötü olan olmadığı için kazananda çıkmadı o kadar rezil maçtı asdfasd saraçoğlu'nda 1 puan yine de iyidir, ben direkt mağlubiyet yazmıştım. bi kuponda bjk gol atar vardı diğerinde fb ms vardı ikisi de patladı gerçi ama olsun sadasdfs güzel sonuç, gayet güzel. 12 senedir galibiyet görmemişiniz Kadıköyde insanda azıcık utanma olur Bundan daha kötü FB nerde bulacaksın Akıllar kiev maçındaymış kiev kim lan Zoryanın ligde tokatladığı takım Bir sene şampiyon oldunuz cl gördünüz havalara bak Harbi gazla çalışıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 12 senedir galibiyetimiz olmayan Kadıköy'de hala galibiyetler eşit. Kazansak nolcak.. Gecen sene kaybettiğimiz kadokoy'den cikip şampiyon bitirdik sezonu Isabetli sut ceken takimin olmadığı macta daha cok isabetsiz sut cektik diye sevinen fenerliler lul Bokladiginiz CL ye bi katilin hele ya ondan sonra saaparsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Suan sizin CL ye bakışınız akp seçmenin dolara bakisi. Sizde olsun istiyorsunuz ama olmayinca lanetliyor bokluyorsunuz deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 http://i.hizliresim.com/77bZjL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 12 senedir galibiyet görememişiz ama halen Saraçoğlu'nda FB ile aynı sayıda galibiyetimiz var, utanmıyoruz o yüzden şahsen asdfasdfasdfasd Kiev'e evinde koydu diye de Zorya > Kiev çekmiş adam, Kiev kim ki demiş. Zaten tartışma orada bitti de işte gereksiz harf israfı yapıyorum wot alışkanlığı yüzünden ASDADADS Kiev kim dedi ya, tuttuğun takımın toplam Avrupa macerasından çok ŞL tecrübesi vardır son 10 yılda. Hatta GS dahil bütün Türk takımlarından fazla asdfasfdasd Ha keza kadrosundaki adamların total Avrupa kupası tecrübesi hem kulüp hem de milli takım bazında yine büyük ihtimal FB'den de BJK'den de fazladır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Bunu diyen adam Alanya spora puan verdi dipnot Alanya fenerden puan aldi Fener manudan O zaman Alanya > Manu Huloooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Ben de senden buyugum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar