Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Watch Dogs 2

Yabgu

Öne çıkan mesajlar

said:
Play as Marcus Holloway, a brilliant young hacker living in the birthplace of the tech revolution, the San Francisco Bay Area.
Team up with Dedsec, a notorious group of hackers, to execute the biggest hack in history; take down ctOS 2.0, an invasive operating system being used by criminal masterminds to monitor and manipulate citizens on a massive scale.

Explore the dynamic open-world, full of gameplay possibilities
Hack into every connected device and take control of the city infrastructure.
Develop different skills to suit your playstyle, and upgrade your hacker tools – RC cars, Quadcopter drone, 3D printed weapons and much more.
Stay seamlessly connected to your friends with a brand new co-op and adversarial multiplayer Watch Dogs experience.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=2GIVVsTKTLg&t=58s?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Bu dünyada kesin konuşmamak lazım. Elektrik gitti sabah saatlerinde indi. Çok orijinal bir menüsü var, Hotline Miami 2'nin menüsünü baya sevmiştim bu da o tatta güzel.

Tüm ayarları kökledim, 32 FPS, ama 4GHZ hızaşırtılmış i7 950 gibi bir emektarım var. Ekran kartı da GTX 780 OC + ben biraz daha yüklendim. Şimdi hiç ilerlemeden Nvidia'nın yeni sürücüyü çekip kuracağım güvenli modda. Bakalım kaç FPS artacak. Ek olarak şu fov falan abarttım, fanustaymışım gibi gözüküyor. Yani görsel kaliteden taviz vermeyecek şekilde ayar yaparım 40+ oldu mu yeterli :D aslanım benim be beni yarı yolda bırakmıyor. Kaç sene geçti.

Not: HD kaplama paketi de kurulu.

Bu işlemden sonra oynar ben de fikrimi beyan ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Yabgu said:

Bu dünyada kesin konuşmamak lazım. Elektrik gitti sabah saatlerinde indi. Çok orijinal bir menüsü var, Hotline Miami 2'nin menüsünü baya sevmiştim bu da o tatta güzel.

Tüm ayarları kökledim, 32 FPS, ama 4GHZ hızaşırtılmış i7 950 gibi bir emektarım var. Ekran kartı da GTX 780 OC + ben biraz daha yüklendim. Şimdi hiç ilerlemeden Nvidia'nın yeni sürücüyü çekip kuracağım güvenli modda. Bakalım kaç FPS artacak. Ek olarak şu fov falan abarttım, fanustaymışım gibi gözüküyor. Yani görsel kaliteden taviz vermeyecek şekilde ayar yaparım 40+ oldu mu yeterli :D aslanım benim be beni yarı yolda bırakmıyor. Kaç sene geçti.

Not: HD kaplama paketi de kurulu.

Bu işlemden sonra oynar ben de fikrimi beyan ederim.

Arkadaşın hesaptan kurdum baktım az önce optimizasyon baya kötü. tüm ayarları bulamamışsın sen köklemeye =) para versem sinir olurdum heralde.

aa ve gölge dışında çoğu ayarı köklemiş olabilirsin ama aa kötü olduktan sonra kalan ayarların hiç önemi yok bence. her yer saçma sapan hareket edip dikkati dağıtıyor. aa iyi olsaydı da texture vs daha kötü olsaydı keşke.

aa'yı fln düzgün açınca gtx1080 de tek haneye düşüyor fps =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...