Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 said: Play as Marcus Holloway, a brilliant young hacker living in the birthplace of the tech revolution, the San Francisco Bay Area. Team up with Dedsec, a notorious group of hackers, to execute the biggest hack in history; take down ctOS 2.0, an invasive operating system being used by criminal masterminds to monitor and manipulate citizens on a massive scale. Explore the dynamic open-world, full of gameplay possibilities Hack into every connected device and take control of the city infrastructure. Develop different skills to suit your playstyle, and upgrade your hacker tools – RC cars, Quadcopter drone, 3D printed weapons and much more. Stay seamlessly connected to your friends with a brand new co-op and adversarial multiplayer Watch Dogs experience. [video]https://www.youtube.com/watch?v=2GIVVsTKTLg&t=58s?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 9/10 Steam OVERALL: Very Positive (1,001 reviews) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Sample size ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Dayanamadim aldim. gta 5 in yarisi olsa yeter.. seviyorum bu turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Aynen ben de Kanuni gibi düşünüyorum. 1.3 saat sonra ben de gireceğim bitmek üzere yazarız bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 valla oynadim oynarim. sevdim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Bu dünyada kesin konuşmamak lazım. Elektrik gitti sabah saatlerinde indi. Çok orijinal bir menüsü var, Hotline Miami 2'nin menüsünü baya sevmiştim bu da o tatta güzel. Tüm ayarları kökledim, 32 FPS, ama 4GHZ hızaşırtılmış i7 950 gibi bir emektarım var. Ekran kartı da GTX 780 OC + ben biraz daha yüklendim. Şimdi hiç ilerlemeden Nvidia'nın yeni sürücüyü çekip kuracağım güvenli modda. Bakalım kaç FPS artacak. Ek olarak şu fov falan abarttım, fanustaymışım gibi gözüküyor. Yani görsel kaliteden taviz vermeyecek şekilde ayar yaparım 40+ oldu mu yeterli :D aslanım benim be beni yarı yolda bırakmıyor. Kaç sene geçti. Not: HD kaplama paketi de kurulu. Bu işlemden sonra oynar ben de fikrimi beyan ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 pahalıymış. seneye alırım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 2ye güzel olmuş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 ben baya baya begendim ya. benim icin cok onemli olan arac surus keyfi falan cok iyi. ortalikda nefis duruyor. https://www.rockpapershotgun.com/2016/11/29/watch-dogs-2-review-in-progress-pc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 şunu oynamak için baya işsiz olmak gerekiyor, zira çekici olan hiç bişi yok. hadi ilki neyse de bunda bi orijinallik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 İlginç bir yorum :) İşimiz olunca zevkimiz başka bir yöne mi kayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bunu bile oynayacak kadar vakit var anlamına geliyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Kanuni'de o vakit bol ya. Adam günde 12 saat falan wow oynuyodu, bırakmış herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Bak hala bunu bile diyo ya??!,!, Wow dan hafif baydım alt kasamayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Yabgu said: Bu dünyada kesin konuşmamak lazım. Elektrik gitti sabah saatlerinde indi. Çok orijinal bir menüsü var, Hotline Miami 2'nin menüsünü baya sevmiştim bu da o tatta güzel. Tüm ayarları kökledim, 32 FPS, ama 4GHZ hızaşırtılmış i7 950 gibi bir emektarım var. Ekran kartı da GTX 780 OC + ben biraz daha yüklendim. Şimdi hiç ilerlemeden Nvidia'nın yeni sürücüyü çekip kuracağım güvenli modda. Bakalım kaç FPS artacak. Ek olarak şu fov falan abarttım, fanustaymışım gibi gözüküyor. Yani görsel kaliteden taviz vermeyecek şekilde ayar yaparım 40+ oldu mu yeterli :D aslanım benim be beni yarı yolda bırakmıyor. Kaç sene geçti. Not: HD kaplama paketi de kurulu. Bu işlemden sonra oynar ben de fikrimi beyan ederim. Arkadaşın hesaptan kurdum baktım az önce optimizasyon baya kötü. tüm ayarları bulamamışsın sen köklemeye =) para versem sinir olurdum heralde. aa ve gölge dışında çoğu ayarı köklemiş olabilirsin ama aa kötü olduktan sonra kalan ayarların hiç önemi yok bence. her yer saçma sapan hareket edip dikkati dağıtıyor. aa iyi olsaydı da texture vs daha kötü olsaydı keşke. aa'yı fln düzgün açınca gtx1080 de tek haneye düşüyor fps =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bıraktım oynamıyorum, son 1.2 yama geldi gerçi çekmedim, araba sürülmüyor, tüm ayarları düşürdüm oyun gta ıv seviyesine indi yine de araba sürerken bir darboğaza giriyor oyun, ben de yeter ... dedim kapadım, kapadığımla da kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 https://www.gamersgate.com/DD-WATCH-DOGS-2-EMEA-RELEASE/ 100 lira şurada. iyi değil mi baya ya? https://www.gamersgate.com/DD-WATCH-DOGS-2-DELUXE-EMEA-RELEASE/ deluxe edition 113 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar