dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 tavsan gibi ziplamasi.. ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 he çoggomig. outdoorcu kafada olanlar çok sevebilir de bana inanılmaz bayık bir bölümdü ya. car show değil ki, ful goygoy oluyor bu bölümler. espriler de sıkıştırmaca oluyor. conversation street falan olmadan tadı yok. inşalla bu yanlışlarından tez zamanda dönerler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 https://www.roadandtrack.com/car-culture/entertainment/a25856908/the-grand-tour-season-three-season-four-changes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 sezon beşte sokağa çıkmazlar inşalla !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 (düzenlendi) Spoiler Top Gear dahil yıllarca severek takip ettiğim program, 3x14 Ford özel programında bu son program deyip birkaç dakika üzdüler. Neyseki sadece stüdyoyu bitirmişler, bir daha izleyici karşısında program yapmayacaklar ama yine değişik ülkelerde gezerek devam edecekler. Bu arada benim babamda da Fort "Taunus" GXL vardı Nisan 12, 2019 Ozan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 (düzenlendi) off ne kötüydü ya. bölümde araba yok, çamurlu nemli böcekyiyenistan klişeleri. egzotik yapım izlemek isteyen batılıya belki gider de benim içim şişti. dedelerin sonuna kadar kurgulu ve güvenli egzotik sözde maceralarını izlemektense ona yönelik program izlerim. gezi desen değil outdoor desen değil. adamların geyiği olmasa bitiremezdim. Şubat 20, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 yeni special 18 aralıkta geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 güzel haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 çıkmış yeni special Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Baya keyifli bolumdu ama boyle kisa kisa senede bir bolum kesmiyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 normalde daha fazla yapacaklardı da covid yüzünden yalan oldu planları. Bundan sonra rusya special çekiceklermiş, sibiryada mı neydi işte ama tam o covid kapanma zamanlarına denk gelmiş çekememişler. Sonradan yazın çektiler ama bir tane daha galiba iskoçyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 en çok mekong deltasında botlarla devam ettikleri bölümü sevmiştim, bu da kötü değildi ama o tadı vermedi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2022 harika bir bolum olmus scandi flick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Jams May ne biçim geçirmiş ya duvara. Valla verilmiş sadakası varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 yeni bolumler mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Scandi Flick geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Jeremy'nin yazdigi kose yazisi yuzunden iptal edilmis sanirim yine. Clarkson'in yazdigi orijinal yazi var mi hicbir yerde. sadece kesitler falan goruyorum da yazinin kendisini bulamadim. The Sun kaldirmis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 (düzenlendi) ne yazmış hangi konuda yazmış acaba. meghan markle için yazmış sanırım. dur bakalım bulacak mıyız yazıyı. sun'da özür twitini koymuşlar. https://pbs.twimg.com/media/FkPz3k0XEAQ57S2.jpg Ocak 19, 2023 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 aynen, markle'dan cellular level'da nefret ediyorum. sokaklarda (got gibi) ciplak gezdirilmesini ve ustune bok atilmasini umuyorum demis de baska ne demis onu merak ettm. bu arada meghan markle'dan ben de nefret ediyorum. bu cok normal bir sey hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Hem Meghan Markle hem de ingiliz medyasi sevilecek tip ve konseptler degil. Ama sokakta ciplak gezdirilip uzerine bok atilmasini istiyorum nefret soylemi. Clarkson Farm in yeni sezonu da iptal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 bence de cansellenir. ki farm 1. sezon güzeldi bekliyordum ikiyi sdf. dede senin de 50 tane araban var çık dolaş rahatla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 clarksons farm s3 cekiyorlardi, s2 editleri bitmek uzere diye biliyorum. Su noktada cancellanacagini hic zannetmiyorum. grand tour icin ztn james may in saglik durumu vs sebepli, hammond in da kendi kurdugu isler vs ile max 1-2 tane daha yapar emekli oluruz gibi soylemleri vardi. olsa olsa kontratlarini yenilemezler, bu bahaneyle de emekliliklerini alir ufak belgesellerle devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2023 zaten kraliyet ailesi bir kınama falan yapmamış sanırım yazıya. charles kıs kıs gülmüştür içinden görünce. her kesimden linç yemez şu laflarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar