Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Autumn Sale - 2016

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Sana heyecan sağlamadığı için proje ölü ve firma da ubisofta satılacak? Hmm mantıklıymış.

Seamless multiplayer da sanırım bu darksoulsdaki falan gibi loadingdir lobbydir vs. olmadan birinin oyununa girebilmek. Online seçeneği açık oynarken mesela düşman birileriyle karşılaşıyorsun ya da arkadaşınla ortak quest yapıyorsun vs.
Sosyal ağlarda paylaş

W3 gibi el emegi ile yaratacaklarsa settingi, expansionlar'da W3 gibiyse, varsin olsun ertelensin. Basarim preorderi.

Melee combati toparlarlar, ama benim merak ettigim ranged combat. Cok iyi ornek gelmiyor aklima bu tarz oyunlarda. Mass effect falan belki dicem, onunda temposu fazla action, Dark Souls desen oda alakasiza yakin (ve rezalet ranged combat).

Dun W3'u anca bitirebildim is gucten vakit ayirip. Mutlu uyudum.

Ciri'nin 2077 easter egg'i pek tatliymis

https://www.youtube.com/watch?v=wQ6A3GvEVo0

Sosyal ağlarda paylaş

Sırf öyle bişey olmasın diye geçende bi dizi yönetim kurulu kararı aldılar, hisse geri alımı falan olacak. Üstüne polonya hükümetinin ciddi desteği var, 2-3 firma için bi destek fonu kurdular heralde %90ı CDPRa gidiyordur. Obamaya witcher mitcher hediye ettiler hükümet düzeyinde, pollacklar zaten ulusal gurur meselesi haline getirmiş durumda lel. Mümkün değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii ki Age of Decadence. Hatta Underrail da Witcher3den iyi, keza W3 tam bi rpg değil arpg daha çok. C&C yok denecek kadar az, karakter gelişimi sınırlı vs. Ama hikaye anlatımı çok başarılı, bethesdanın direk umursamayıp biowareın EA sonrası 50 shades of grey fanfic ayarında yazdığı herşeyi adamlar AAA+++ oyuna düzgünce yedirmişler.

Bide New Vegas ın yapamadığı kadar pleblere hitap edebilmişler o da ilginç bi nokta. Büyük ihtimalle sinematik anlatım etkili oldu orda.

Pillars of eternity de AoD - Underrail ikilisinin gerisinde her türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

rpg'lere merak sarmışken su skyrim bitsin oynuyacam witcher3ü de
herkes çok beğenmiş.

ama skyrim de bitecek gibi değil
quest yağıyor sdf

cogu yani %90i bos questler. miktar fazla diye goz boyama olayi var oyunda. witcher ise tam tersi bir yan gorevler var main quest'den iyi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...