Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Valla geçen seneden bu yana kazandığım para toplamda 2.5 sene otelde kazandığımın 2 katı falan. Pek öyle 1000 liralık bir durum yok. İlk "yazılım" işimde 2.500 liraydı. O da başlangıç için kötü değil. Basketbol antrenörlüğü için ama çok atıp tuttum, koçla görüştüm ben o patronuyla görüşecekmiş pazartesi günü benim hakkımda. Ben çok böyle tam anlattığınız gibi bedava da olsa çalışırım yeter ki öğreneyim takıldım, öyle olunca biraz üzüldüm lan bedava demeseydim keşke diye :D Hayır cidden bedavay kazanırım para kazanıyorum zaten ama sonuçta meslek yapacaksak bi asgari ücret bari alsaydım vasdfasdf. Onun dışında content işi hala devam ediyor, 4 günde bir 50 dolar alıyorum öyle çok aman aman bir iş değil ama o da bir taban oluyor yazılım satılmayınca. Açıkcası "dur la işe gerek yok ben bulurum bi yolunu" dediğim günden beri para konusunda sıkıntı yaşamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Acaba koçu geri arayıp. Dün ben attım tuttum bedava çalışırım dedim falan ama o aramızda kalsın patronla konuşurken ne kadar veriyolarsa bir para konuşup o konuda anlaşalım, bilmesinler bedavayı bile kabul edebileceğimi desem mi telefonda. Hayır bedavayı kabul ederim ama para teklif ediyolarsa ki ederler iş bu sonuçta daha bi kabul ederim vasdvasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 para kazanmanın sırrı diye udemy kursu yap türkçe olsun özellikle. Sağlam satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 otel maceralarini nerden okuyabiliyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Otel maceralarımın bir kısmını direk olarak quel-thul'a yönlendirdim, o anlatsın neler yaşadığımın bir kısmını. Benim en son hatırladığım tuvalette rahat rahat sı--biliyorum diye keyiflendiğim, ellerimi rahat rahat kurttuğum dönemdi, sonra 72 saatlik hayatımın en kötü dönemi diye bi dönem yazıp, sonra kurtulmuştum. Son 2 küsür senedir de işte kafama ne eserse onu yapıyorum, ortalam üstü kazanıyorum ve inanılmaz şekilde HİÇ BİR ŞEY yapmıyorum :D nasıl olduğunu çözersem kesin bunu yayıcam insanlığa. Quel-Thul said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mithatcığım bu bir iltifat mı hakaret mi ben de bilmiyorum ama; senin gibi hiçbir işte uzman olmayıp her işi yapan admalar olduğu sürece bu ülkenin burnu boktan çıkmaz sdfssdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 ABD ordusundan biri sizin askerler her işi yapıyor, iş uzamadan bitiyor. Bizde priz çekmek için beş ayrı adamın gelmesi gerekiyor demişti. Mithat in durum tam olarak buna uyuyor işte,ver golfun motor semasini 3 ayda sana 15 beygirlik golf uretir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Basket için galatasaray geri aramadı bu arada pazartesi. Haber vermemişim buraya. O kadar keyifli değil ya, bazen deli gibi iş oluyo para kazanıyosun çılgınlık yapıyosun falan, bazen de fakir oluyosun iş güç olmuyo mecbur evde oturup takılıyosun öyle mal mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 gs'nin daha önemli işleri vardır abi. adamların kadrosunda en son 1 tane sözleşmeli basketbolcu vardı. daha yeni koç getirdi adamlar takımın başına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Abi bende zaten oraya başvurmadım :D Spor okulu, baya velilerin para verip çocukları yazdırdığı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 hahaha iyi de sen ne anlarsın çocuktan geliştirmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Değil mi Çünkü normalde anladığım işleri yapıyorum ben hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 x7 apprentice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Bu arada benim de bu olaylara daldıktan sonra öğrendiğim bir bilgiyi paylaşiim. Atıyorum CV'de az biraz yazılım gözüküyor Baya bir otel var İşte freelance iletişim content falan Sonra alakasız basketbola başvuruyorsunuz. Yine son 6 senesini basketbola vermiş bir antrenör kadar ciddiye alınmanız imkansız. Fakat bu kadar iş yaptıktan sonra 22 yaşında yeni mezun gibi sıfır bakılmıyor, minik bir tık üstü olarak görülüyorsunuz. Bu aşağı yukarı her işte geçerli, çeviri bürosunda proje yönetimi içinde başvurdum, alakam yok, fakat daha önce tecrübelerim var diye yine kaale aldılar teklif ettiler, sözleşme var diye korkup ben reddetmiştim, ben bi yerde o kadar uzun süre kalabileceğimin garantisini veremezdim kimseye. Yani hep sıfırdan başlamıyosunuz, biraz üstünden sıfırın, yani yine tecrübeli gibi değil de, sıfır gibi de değil, arası değişik bir araftan giriyor muhabbet hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 bLackcha0s said: para kazanmanın sırrı diye udemy kursu yap türkçe olsun özellikle. Sağlam satarsın. bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 mithat sen iyi nefes falan alabiliyosun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Yok iyi nefes alamıyorum. Hafif alerji var, burun tıkalı, zor oluyor bazı günler nefes almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 arcane said: x7 apprenticefsdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Abi bana 50ye kasmış gibi gelmedi sanki 23 x Neophyte izlenimi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Askerden yırttım ben. Obezsin sen gelme dediler. Herkes sandı ki ben askerdan yırtınca kilo vericem. HAHAHA!!! Yok öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 here we go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 arcane said: x7 apprentice hahahdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Mithat said: Yani hep sıfırdan başlamıyosunuz, biraz üstünden sıfırın, yani yine tecrübeli gibi değil de, sıfır gibi de değil, arası değişik bir araftan giriyor muhabbet hep. https://www.youtube.com/watch?v=5UK4YgwVl90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 En sevdigim topiklerden biri uplanmis. Maceralarinin devamini bekliyorum kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar