Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 5. Hafta | Beşiktaş - Benfica | 23 Kasım Çarşamba - 20.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir de genel bjk taraftar portresine göre bayağı destek vardı. 2-0 olunca bi ara sustular şoktan ama 3-0 da bile destek bayağı vardı böyle hezimet sayılabilecek bi an için.

taraftar cidden iyiydi bugün. görmeye alışkın değildik vodafone da
Mesaj tarihi:
Avrupa'nın kapısından alınmayan takım taraftarı 45 dakika önce buralarda dolaşıyordu, maç bitti diye uyudular herhalde.

Sabah kalktıklarında babaları anlatır neler olduğunu. (ben de uyuyordum gerçi o ayrı)
Mesaj tarihi:
valla cok guzel macti. napolide mitroglu 4 u atsa 8 e giderdi, besiktas guzel cevirdi. cumartesi basaksehir maci da ayni kalitede olsun pls.

napoli kiev maci acik su an, napoli son vuruslari gole cevirebilse simdiden 4'tu.
Mesaj tarihi:
Bjkli ler çingenelesmeye başlayınca cevap vermiyorum artık.
Miktirler, cumback ler, koyluler,babaniz uyutsunlar filan bakalım bi ki hafta önce ikile dedim diye beni banlatmaya çalışan arkadaşlar banlanacaklar mi bekliyoruz...
Mesaj tarihi:
Abi her seferinde ayni seyleri tekrarlamayin ama iceride oynuyorsun bal gibi oynanir Ctesi. Herkes oynuyor/oynadi da. Persembe uefa oynayanlar var onlar da pazar oynuyorlar genelde.
Ki en boktan schedule her turlu UEFA'nin bence. Sali-Carsamba esnekligi cok daha iyi.
Mesaj tarihi:
valequenta said:

Miktirler, cumback ler, koyluler,babaniz uyutsunlar filan bakalım bi ki hafta önce ikile dedim diye beni banlatmaya çalışan arkadaşlar banlanacaklar mi bekliyoruz...

ağlama dedim sadece melis kızma

Mesaj tarihi:
cumartesi macında sıkıntı yok bencede mac da burdaydı. Yarın dinlen ertesi gun taktik sonra aksam mac normal gayet tamam su mactan sonra gaza geldik herele hürele ama cok anormal degil bence.
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

valequenta said:

ağlama dedim sadece melis kızma

ahahahhahah celiktepe cengizhan lisesinin formasıda siyah beyazmıs.Cuk diye oturmus resmen
Mesaj tarihi:
dedim ne oluyor. BJK ezdi geçti, ya da acayip ezildi.

Beraberlikmiş. YA SİZ NE SIKICI bir şeysiniz ya. Hangi takım berabere kaldı diye sayfalarca konuşur. yensen konuş, hadi yenildin dalga geçildi gene konuşuldu.

Yeminle çok sıkıcı takımsınız he.
  • Yeni Oluştur...