Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bir de genel bjk taraftar portresine göre bayağı destek vardı. 2-0 olunca bi ara sustular şoktan ama 3-0 da bile destek bayağı vardı böyle hezimet sayılabilecek bi an için. taraftar cidden iyiydi bugün. görmeye alışkın değildik vodafone da
mascio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 benfica'nın sağ beki sol ayakla kariyeri boyunca atabileceği en iyi golü atmasaydı bence maç değişik olabilirdi.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Avrupa'nın kapısından alınmayan takım taraftarı 45 dakika önce buralarda dolaşıyordu, maç bitti diye uyudular herhalde. Sabah kalktıklarında babaları anlatır neler olduğunu. (ben de uyuyordum gerçi o ayrı)
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 valla cok guzel macti. napolide mitroglu 4 u atsa 8 e giderdi, besiktas guzel cevirdi. cumartesi basaksehir maci da ayni kalitede olsun pls. napoli kiev maci acik su an, napoli son vuruslari gole cevirebilse simdiden 4'tu.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Devre arasinda takimi cagirmis taraftar muazzam guzel hareket olmus
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Bjkli ler çingenelesmeye başlayınca cevap vermiyorum artık. Miktirler, cumback ler, koyluler,babaniz uyutsunlar filan bakalım bi ki hafta önce ikile dedim diye beni banlatmaya çalışan arkadaşlar banlanacaklar mi bekliyoruz...
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Forumda entry silme olsa başlık 4 sayfaya falan düşerdi.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 oha bizim maç cumartesiymiş şimdi öğreniyorum bu ne rezillik lan
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 fizban said: dogru 2 ay oynamamaniz lazimdi. Pusuda bekliyomus pust sdfgsf
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 senol gunes aglamaya basladi yazmaya foruma girdim, llama hemen senol gunesin gozyaslarina katilarak aglamis.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bende ondan duydum valla cumartesi maç mı olur abi bugün çarşamba
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Abi her seferinde ayni seyleri tekrarlamayin ama iceride oynuyorsun bal gibi oynanir Ctesi. Herkes oynuyor/oynadi da. Persembe uefa oynayanlar var onlar da pazar oynuyorlar genelde. Ki en boktan schedule her turlu UEFA'nin bence. Sali-Carsamba esnekligi cok daha iyi.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Yarın oynasak ne gam Kartal bu herkese atar.
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 lan şunun aynısını fb gs yapsaydı forumu ateşe verirdiniz be.Hala bıdı bıdı. Cenk in golüne tapacaksınız ilk başta sonra diyeceksiniz lafınızı
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 valequenta said: Bjkli ler çingenelesmeye başlayınca cevap vermiyorum artık. Miktirler, cumback ler, koyluler,babaniz uyutsunlar filan bakalım bi ki hafta önce ikile dedim diye beni banlatmaya çalışan arkadaşlar banlanacaklar mi bekliyoruz... ağlama dedim sadece melis kızma
calimero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 neyse ya galibiyetin tadını çıkartalım boşverin ibb maçını :)-D
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 bu arada butun futbolcular soyunma odasinda konusulanlari soyleyemem dedi, noldu sedat peker gelip hepinizin topuguna sikacak mi dedi lan bu ne
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 cumartesi macında sıkıntı yok bencede mac da burdaydı. Yarın dinlen ertesi gun taktik sonra aksam mac normal gayet tamam su mactan sonra gaza geldik herele hürele ama cok anormal degil bence.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 cicibeybe said: valequenta said: Bjkli ler çingenelesmeye başlayınca cevap vermiyorum artık. Miktirler, cumback ler, koyluler,babaniz uyutsunlar filan bakalım bi ki hafta önce ikile dedim diye beni banlatmaya çalışan arkadaşlar banlanacaklar mi bekliyoruz... ağlama dedim sadece melis kızma ahahahhahah celiktepe cengizhan lisesinin formasıda siyah beyazmıs.Cuk diye oturmus resmen
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 valequenta said: applev0dka said: Eski acik ustteyim bu arada mactan once de sairlerde içiyor olcam haberleşelim Haber alınamadı Hadi ama bekle bekle ağaç oldum ya nerdesin ?
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 dedim ne oluyor. BJK ezdi geçti, ya da acayip ezildi. Beraberlikmiş. YA SİZ NE SIKICI bir şeysiniz ya. Hangi takım berabere kaldı diye sayfalarca konuşur. yensen konuş, hadi yenildin dalga geçildi gene konuşuldu. Yeminle çok sıkıcı takımsınız he.
Öne çıkan mesajlar