Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 5. Hafta | Beşiktaş - Benfica | 23 Kasım Çarşamba - 20.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baggio said:

Beşiktaş taraftarının en büyük problemi görgüsüzlük ya. Başarı 10 yılda bir gelince o gelen dönemde bütün eteklerini döküp sevinç depolamak istiyorlar ağustos böceği gibi, böyle olunca da çok itici görüntüler ortaya çıkabiliyor.

"Adamlar Türk takımının düşük mentalitesini kırıp 3-0'dan maç kurtarmış lan helal" derken bir giriyorsun buraya olsun, ekşi'ye olsun; adamlar maçı çevirdiklerine sevindiklerinden çok "BÖŞÜKTOŞ BÖY DÜYÖCÖKSÜNÜS, GÜRDÜ MÜ RÖNKLÜLER" falan tükürük saçıyor. Ondan sonra yenilip dalga geçilince de "bu da Türk takımı şerefsizler vıdı vıdı" muhabbetlerden geri kalınmıyor ama. Siz böyle yaparsanız kimse de diğer takım başarılı olsun istemez, normal.

Adam gibi sevinip objektif yorum yapabilen BJK taraftarlarını tebrik ederim, maçı bırakmayışınız örnek olsun herkese.

Öyle degil abi, adam gibi yorum yapana adam gibi cevap veren çogunluk var. Ama maç 0-3 e geldiginde alay etmek için sinek gibi üşüşenlere de anladıgı dilden cevap vermek gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Beşiktaş taraftarının en büyük problemi görgüsüzlük ya. Başarı 10 yılda bir gelince o gelen dönemde bütün eteklerini döküp sevinç depolamak istiyorlar ağustos böceği gibi, böyle olunca da çok itici görüntüler ortaya çıkabiliyor.

"Adamlar Türk takımının düşük mentalitesini kırıp 3-0'dan maç kurtarmış lan helal" derken bir giriyorsun buraya olsun, ekşi'ye olsun; adamlar maçı çevirdiklerine sevindiklerinden çok "BÖŞÜKTOŞ BÖY DÜYÖCÖKSÜNÜS, GÜRDÜ MÜ RÖNKLÜLER" falan tükürük saçıyor. Ondan sonra yenilip dalga geçilince de "bu da Türk takımı şerefsizler vıdı vıdı" muhabbetlerden geri kalınmıyor ama. Siz böyle yaparsanız kimse de diğer takım başarılı olsun istemez, normal.

Tukuruk sacarak deliren kisi sayisi sinirli gayet. Besiktas taraftarinin bir sorunu degil bu, turk taraftarlarinin genel bir sorunu. Ama patide hicbir taraftar grubunda cogunluk degiller.

Aktiftabletin dedigi de dogru bir yandan, ooo epic comeback diye seviniyoruz adam koy takimina karsi epic comeback mi olur diyor. Zannediyor ki GS dunyanin en buyuk takimlarindan da alcakgonullugunden surunuyor asagilarda sdf. Bu adama apple delirip cevap verdiginde birsey de diyemiyorsun haliyle.
Mesaj tarihi:
kayserili said:

cicibeybe said:

kayserili said:

Bjk bu ülkede Trabzonspor-Bursaspordan daha çok şampiyonluk almasının tek sebebi İstanbul çıkışlı olması.
Onu bilin istedim.
Yani yerinizi bilin.
3. sünüz bu ülkede önem-başarı-büyüklük olarak.
Hepte öyle kalacaksınız.
Bunun farkında olursanız yerinizin de farkında olursunuz.

oy bebişim kıskandın mı sen? Clde olmayınca tabi insanın morali bozuluyor güzel güzel maçları izledikçe :) 3-0 iken de yerinizi bilin demişsin ama sonra bizim takım golleri oturttukça moralin bozuldu herhalde hahahaha

Kıskanılacak bişey varsa oda bu meliscim:
http://www.ligtv.com.tr/haber/son-5-sezonda-10-kupa

Daha uzun zamanlı geçmişten bahsetmiyorum bile rencide olmayın diye.
Bu kıyağımı da unutmayın.

Yalan yok ya gidip kupa konusunda gs ile asik atacak degiliz. Kupa sevdalisi olsam bjkli olmazdim zaten. Tek derdim keyifle futbol izlemek. Demiroren zamani illallah demistim ama takimimdan artik cok mutluyum be melis :)

Anliyorum seni de uzuluyorsun, gs disindaki diger turk takimlarinin avrupada basarisiz olmasindan mutlu oluyorsun. Aslinda dusundum de anlamiyorum be melis. Ben fenerbahe manuya caktiginda cok sevinmistim, gelip sevinclerini de paylasmistim burada. Neyse sen de kendine has bir cinssin iste, oyle kabul etmek lazim seni.
Mesaj tarihi:
Yok ya ben delirmiyorum ki
Nolcak turuncu temalı adi paticik forumda yazilanlar yüzünden Beşiktaş büyüklüğünden bisey mi kaybedecek sdfsf

Ben sadece iyilik olsun diye aptalliklarini yüzlerine vuruyorum ki sokakta falan boyle konusup dayak yemesinler diye. Kimisi futbol takimini kutsali olarak görüyor çünkü
Mesaj tarihi:
ya adam biz 3 tane yiyince ergenlik yaptı yerinizi bilin dedi. Sonra biz 3 tane tıpalıyınca bası kıcı ayrı oynayıp konuyu ceviriyor işte.
Uefa kupasını da koy suraya kardes oldboyz olarak son kozunu da cıkar kocum benım.
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Bjk bu ülkede Trabzonspor-Bursaspordan daha çok şampiyonluk almasının tek sebebi İstanbul çıkışlı olması.
Onu bilin istedim.
Yani yerinizi bilin.
3. sünüz bu ülkede önem-başarı-büyüklük olarak.
Hepte öyle kalacaksınız.
Bunun farkında olursanız yerinizin de farkında olursunuz.

Çünkü sizin lobiniz var Feto! Kaç futbolcunuz kaçtı avrupaya Feto dan. Eski Başkanıniz adnan polat ne dedi gs ve şike için? Ümit Karan ne dedi şike için? Eski futbolcunuz Malatya maçında anlatmadi mi tesviklerinizi. Rahmetli selçuk Yula spor programında Ergün Gürsoy un sizin çaldiginiz sampiyonluklariniz için ağzına ağzına vurup susturmadi mi? GS tv de kendi yazarıniz en çok Beşiktaşın aleyhine kararlar verilmiştir bu ülkede demedi mi? Daha ne diyelim be bilader. Yüzün varsa sus. Yani şurda çok iyi gs liler olmasa daha da vuracagim ağzına ağzına ama :)
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Ayrıca Valeq şu futbol bölümünde en haklı ve mantıklı insan. 4 kulak olun dinleyin derim.

İmza yapma modası sürseydi bu baya baya hepimizin imzası olurdu forumda.

Hatta futbol bölümündeki bütün mesajlarda default olarak bu mesaj imza olsun
Mesaj tarihi:
İnkar, şike falan da denmişte yazayım madem.
İbrahım Akın sizinle yaptığı şike-transfer pazarlığı yüzünden hapis yatmadı mı 5 ay?
Başkanınız korkudan kupayı geri verip, kuyruğunu bacakları arasına şıkıştırıp koşa koşa TFF ye başkan olmadı mı, Aziz Yıldırım gibi olmamak, kendi kıçını aklamak için?
Ama helal olsun bjk taraftarına. Utanmadan, arlanmadan, kendileri mahkeme tarafından hüküm giymiş olmalarına rağmen,
%100 haksız oldukları halde bile ağlamayı başarıyolar.
Takdir ediyorum.
Büyük başarı. Ama kendi evinde, oyunla rezil olup, son saniyelerde, Allahla, dualarla cl grubu 3.lüğünü korumak kadar büyük başarı değildir tabi bjk taraftarı için.
Mesaj tarihi:
Dedi lig 5.ligini koruma maciyla sahaya çıkan takimin taraftati.

Dedi geçen sene hakemler sayesinde ligi 6. Bitiren yoksa muhtemelen 9. 10. Falan olacak takim taraftari

Dedi son katıldığı 2 CL toplamında Beşiktaş in bu CL si kadar puan toplayamayan takim taraftari.

Sen iyisi mi hic deme
Mesaj tarihi:
Feto konuşmaktan sıkıldım o yüzden mahkeme konusuna girmiyorum.

Istersen hükümlü futbolculariniz ve antrenörleriniz hakkinda konuşuruz.

Olabildiğince sahada kalmaya özen gösteriyorum.
0-3 ten sonra 3-3 olmasını kaldıramayan ve saha dışına cikan ben değilim
Mesaj tarihi:
12 gündür kendi topiklerinde konuşamayan takım gelip burda tatava yapıyor işte. Kendi maçları yerine buralarda neşe buluyorlar.. Çok üstlerine gitme vodka :D
Mesaj tarihi:
Geç geldim konuya da BJK için suçu mahkemece sabit mi dendi?

En son bıraktığımızda çünkü BJK'nin dosyası kanıt yetersizliğinden savcılığa geri gönderilmişti ve savcılık tarafından tekrar düzenlenip gönderilmemişti. Bundan birkaç ay sonra da zaten olaylar patlak verip, herkesi salmışlardı.

Mahkemece sabitlenen bir BJK suçu olmadığı gibi olay sadece ithamda kaldı.

Bunu böyle ortaya döküp söylemek bayağı cahillik, olayları takip etmediğinizi ama geri zekalı kanaat önderlerinin ağzından konuştuğunuzu bu kadar belli etmeyin :(

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak 2016 yılında elinin altında internet varken bayağı acınası bir durum çünkü
  • Yeni Oluştur...