Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

airbnb problem

Emre333

Öne çıkan mesajlar

selam,

londrada 3 gün bir evde kaldım. airbnb den tuttuğum. Neyse adam panjurları kırdığımızı iddia ediyor, hatta kullanmadığımız panjurda da kırık olduğunu gösteren bir resim atmış. ( perde gibi ) ( blind deniyormmuş).

bir de yatağa ufak bir miktar şarap dökmüştüm. herif tüm yatağı, çarşafı vs değiştiricem, blindları da yeniden alıcam diyip 130£ kitlemeye çalışıyor bana. ben de yıllardır kullandığını, o zkko şeyin 95£ etmeyeceğini vesaire söyleyen bir yanıt verdim. ne yapmam lazım bu durumda? direk para vermem mi diyim yoksa şarabın yarattığı masrafı fair bir şekilde karşılayım mı? (airbnb ye de durumu anlattım.)
Sosyal ağlarda paylaş

çok düz giricem ama kırmızı şarap lekesi düz kolonyayla çıkıyor ya. tabi yatağın içine içine işlediyse kolonya oralara ulaşana kadar buharlaşır vs onu bilemem. allahın uk'inde 85 derece eyüp sabri tuncer bulunur mu onu hiç bilemem sdf

kolada da işe yarıyor. şalgamdan çok emin değilim ama aklımda o da çıkıyor diye kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
airbnb den mesaj geldi. 95 poundluk yatak ücretini 30 pounda düşürmüşler.

9 poundluk nevresim halen duruyor ( beyazlatıcıyla yıkasan ufacık yer zaten) 26 pound da blindlar için istemiş totalde 65 pound yani.

bir de kırılan 2 blind ı göstermişler şu şekilde. blindlardan birisini zaten hiç kullanmadık. diğer blind da da böyle bir görüntü hatırlamıyorum. bu blindları tamamen değiştirecekmiş beyfendi , 26 pound bunlara istiyormuş sırf.

ne yapmam lazım?

http://i.hizliresim.com/ZMDOq0.png
Sosyal ağlarda paylaş

Adamı muhattap alma, sen aldıkça adam baskı kurmaya kalkacak. Direkt airbnb ile iletişimi sürdür, onları dikkate al. blindları kullanmadıysan kullanamdığını söylemeyi sürdür derim ben niye boşa para veresin? Şark kurnazlığına girişmiş adam.

Şarap döktüysen ve hasar oluştuysa onun için "makul" bir ücret ödemen etik olarak doğru, ama öyle 100 pound falan değil tabii ki bu.

Buna ek olarak puan/yorum kısmına sert şekilde yaz yaşadıklarını, o puanları çok takıyorlar adamlar kafaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...