Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 PS3 Slim 320GB CECH-2004A modeli, en kolay downgrade edilen kırılan edilen serilerdenmiş sanırım 2000 küsürler. İçinde kırılı bir firmware var ama oyun yok, 2 senedir de el değmiyor, bir yeşillendirmek gerekebilir kırıcı adamlarda. Tek gamepad var. Oyun yok. Masterrace PC gamer'ım, iki konsol da exclusive oyunlar ve bazen sosyal Fifa dışında oynanmadı, az kullanıldı. http://i.hizliresim.com/VPpXzV.jpg http://i.hizliresim.com/77mX1v.jpg Fiyat: 450 TL pazarlıksız. İstanbul içi elden, kargo olursa alıcıdan. --- PS4 (Düz) 500GB İlk çıkan versiyon, Amerika'dan alınma. Gamepadler ilklerden değil, onun sixaxis'leri dağıldı diye değiştirdim. Konsolun üstünde kediler ve/veya temizlikçi kadından olma kozmetik çizikler var, üstünden kamyon geçmedi yoksa, sağlam. Masterrace PC gamer'ım, iki konsol da exclusive oyunlar ve bazen sosyal Fifa dışında oynanmadı, az kullanıldı. http://i.hizliresim.com/vXz8NR.jpg http://i.hizliresim.com/1VPDZD.jpg http://i.hizliresim.com/LZPgR1.jpg Çift gamepad ve 6 kalburüstü oyun dahil, ayrı satmayı düşünmüyorum. Kediler dahil değil. Fiyat: 1.350 TL. Örnekli ikna ederseniz sembolik pazarlık olabilir ama bence fiyat makul. Sırf bu oyunlar ve 2 gamepad 500-600 eder, ihtiyaçtan ve Pro'nun çıkışından kırdım fiyatı. İstanbul içi elden, kargo olursa alıcıdan. --- Steam Controller Adı üzerinde işte, bir sene önce falan hevesle Amazon'dan getirdiğim, toplasan 2 saat oynanmamış controller. Wireless dongle ve uzatması ile birlikte, kutusuz. http://i.hizliresim.com/r6L8NM.jpg Fiyat: 120 TL pazarlıksız. İstanbul içi elden, kargo olursa alıcıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Abi 1TB PS4 Pro Mediamarkt'ta 1700TL. Hem sifir, hem ust model, hem de kapasitesi iki kat daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Yanına ikinci kol ve bu oyunların yarısını (kimsenin aynı anda hepsini banko sevmeyeceği kabulüyle) alsan 2400 diyebiliriz bu durumda. Pazarlıkla da 1250-1300'e anlaşılsa mantıklı oluyor buna göre, değil mi? Bütçesi sınırsız olan adam değil zaten hedef kitlem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Güncelleme: Steam Controller için elden seçeneğini kaldırıyorum, ufacık item, tutacağı 5 lira kargo. Buluşsam daha çok para harcarım :p Ödemesi benden kargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 O oyunlar Endonezya hesabında bir indirim ile toplam 150TLye alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 İlanmı açtın al sana odun ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 insan konsollarını niye garajda saklar ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 babasi izin vermiyordur eve sokmasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Steam gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 steam controlleri alan lego alcam diye öm atıp battlenetten taciz edip sabahında cayan birisi. başka teklif varsa değerlendir derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 o diil de keske ben de 1000er dolar verip scottish fold, british shorthair falan alabilsem ya =/ marka kedi hep icimde kaldi. surekli toplama pc yapmak gibi sokaktan kedi aliyorum yeter emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Kendi kedimin yavruları onlar, basmakalıp gelmeyin bana sıfır bilgiyle heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Tamam da kedinin fiyatini degistiriyo mu bu sdfg Bize de bi portekiz terrieri hediye geldi. Hediye eden eleman bunun babasina amerikada 3k dolar saymis. Disiyi bulup 28 tane dogurunca verecek yer bulamiyosun. Deve bir akce deve bin akce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Tekrar doğurtursam haber ederim hala sahiplenmek istersen :) Öyle dolarlarla esnaf satış modu değil de doğumdan dolayı oluşan ekstra masraflar + ilk aşı paralarını alıcı sayısına bölüp onu alıyorum sadece. Güncelleme: PS3 400 TL PS4 1250 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 e bu kedinin aşısı + ilk maması da 1000€zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 esh bende var aynı yavruların kardeşi, 1000€ verirsen kedi senin. pet pasaportunda topik yazıyor ama isim olarak bi o sıkıntı :/ slogan bulamaıdm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Esh said: Tamam da kedinin fiyatini degistiriyo mu bu sdfg Bize de bi portekiz terrieri hediye geldi. hayvanlar hediye edilmez sahiplendirilir! bu zihniyet yüzünden kötü petçiler bitmiyor.....,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 evet yönetmenimden haber geldi, PS4 1150 LİRA ARKADAŞLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 1 mesaj fiyatina 4 mesaj mi atiyosun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 PS4 makul seviyeye gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ps3 e talib olabilirim. biraz bilgi versene hdmi. blueray filan çalışıyor mu düzgün, kol ne durumda herhangi bir derdi sıkıntısı var mı ? HDMI kablosu, power kablosu duruyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Her şeyi çalışıyor bir sıkıntısı yok da, HDMI kablosu kendi orjinal kablosu mudur bilmiyorum, HDMI işte :) O değilse bile gönderirim yanında bir tane. Power kablosu da duruyor. Kolun bir sıkıntısı yok, bilmemne tuşu az basıyor sola dönmüyor falan gibi bir sorunu yok yani. Kendisiyle gelen kol değil zaten sonradan yeni almıştım, rengi o yüzden lacivert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 PS3 de gitti. PS4 güncellemesi: Konsol ve kollar 850 Oyunlar 300 Birlikte alana 1100. Konsolun ayrı gittiği kesinleşmeden oyunları tek tek satmam, anca hepsi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Aslında oyunlara salça olmak istiyorum. Keşke oyun oynayacak zamanım olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar