dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 gec bile kalmisim..mutluluklar dilerim valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 copry said: Ben geldim sıra sizde evime gelirsiniz artık tanışırsınız müstakbel eşimle de :) Seneme de çooook selamlar ... Ai Capt. :D insallah diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Saeros said: ginaly said: herkes evleniyor valla ben bile evlendim, sen daha anca pie chart falan çiz ben evliyim aga 3 aydır (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Oha! Sana da tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 tüh bi ben mi evlenmedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 copry said: Paticik sayesinde tanıştık, arkadaş olduk ,sevgili olduk .. şimdi de karı koca oluyoruz ... Siz de yapabilirsiniz (:P) Sizleri de bekleriz patiler :) eskişehirde 26 kasımda düğün (İlk dans ve salona giriş şarkısı önerileriniz de itinayla değerlendirilecektir. ) hayırlı olsun :) salon neresi? buzz ateşini kiraladık bizde yaz için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Lan! Sen de mi evleniyorsun Neler oluyor amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Senko temsili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 @arc bizim de buzz atesi salon ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 senko said: Lan! Sen de mi evleniyorsun Neler oluyor amk İş çıkışı beyaz yakalı kızın işyerine gidip arabayla alarak 1+1 residansımıza getirip, akabinde italyan makarna ve rose şarap eşliğinde film izleyecez ayağına sokulmak suretiyle gece rızkımızı çıkarttık hepimiz yeterince. tadını aldık, yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Bi tuhaf oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ashjdıuhasduıashduıashıdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 aktiftablet said: halbuki sadece tanış demiştik, evlen dememiştik :p (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 gratz ! Davet atarsaniz bi ceyrek takariz totalde pati olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ginaly said: senko said: Lan! Sen de mi evleniyorsun Neler oluyor amk İş çıkışı beyaz yakalı kızın işyerine gidip arabayla alarak 1+1 residansımıza getirip, akabinde italyan makarna ve rose şarap eşliğinde film izleyecez ayağına sokulmak suretiyle gece rızkımızı çıkarttık hepimiz yeterince. tadını aldık, yetti. ben de o taraflardayim, cikista alayim mi seni. sarap da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ginaly said: İş çıkışı beyaz yakalı kızın işyerine gidip arabayla alarak 1+1 residansımıza getirip, akabinde italyan makarna ve rose şarap eşliğinde film izleyecez ayağına sokulmak suretiyle gece rızkımızı çıkarttık hepimiz yeterince. tadını aldık, yetti. simdi de iste sedan,station vagonla ters dublexte kurufasulye bulgur ayran ucgeninde iclikle goz6 seyrederken uyuyakalmaya yatay gecis altyapi calismalari.. bu arada hanima telefon edip soyleyeyim ya aksama kurufasulye yapsin..canim cekti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ayran bulgur zevkli bayaa ya. anadolu çocuğuyuz anasını satim, yakamız beyaz da olsa işçiyiz sonuçta, çakma elitlik sürdürülebilir değil bizim için. gençliğimizde ağzımıza bir parmak balı çaldık, devamını getirecek daşşak yokmuş onu anladık. verin ağalar çizgili pijamayı, verin televizyon kumandasını. bizim aristokrasimiz de buraya kadarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ginaly said: Saeros said: ginaly said: herkes evleniyor valla ben bile evlendim, sen daha anca pie chart falan çiz ben evliyim aga 3 aydır (: bir aydir da ben evliyim. Bekarlik cok kötü bisi gencler. evlenin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 senko said: Lan! Sen de mi evleniyorsun Neler oluyor amk he ya, düğünden sonra bi drunken duck yaparız senkocum :) 19 ağustos, yaz ajandana :P copry said: @arc bizim de buzz atesi salon ^^ yaz bizi, bi gelip görelim :P enee cumartesi gününe denk geliyormuş ama :( du bakalım kliniği ayarlayabilirsem katılmak isterim cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ya bu arada teprik ederim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Seele said: ginaly said: Saeros said: ginaly said: herkes evleniyor valla ben bile evlendim, sen daha anca pie chart falan çiz ben evliyim aga 3 aydır (: bir aydir da ben evliyim. Bekarlik cok kötü bisi gencler. evlenin! 1-3 yıl arası evli erkekler evlenin diyor 3-10 yıl arası evliler sakın evlenme diyor 10+ evlenirsen kafanı ... diyor. ben deneyimlileri dinliyecem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Archangel_ said: senko said: Lan! Sen de mi evleniyorsun Neler oluyor amk he ya, düğünden sonra bi drunken duck yaparız senkocum :) 19 ağustos, yaz ajandana :P ahah her zaman :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar