Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Ama onu soyle yapman lazim. Yeni cihaza whatsapp klasorunu kopyaladiktan sonra Google play den WhatsApp kurman gerek. Kurulum baslayinca o sana sorucak panpa yedek varmis yukliyimmi diye. WhatsApp kurduktan sonra data atmisin falan farketmiyo. Once data sonra indirme ve kurulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 dün google drive'a backup'ı tamamlayabildim. ama sim kartı takarken (daha doğrusu micro sim olduğu için çerçevesinden ayırırken) bozdum (facepalm) yarın yeni sim alıp denicem, olmadı drive'dan indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harwester Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Reklam yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 bunun için en iyi program dr. fone wondershare üzerine tanımam. satın alın bir kereliğine. illa ki ihtiyaç oluyor. milletinkini yaparsin ayip olmasin diye 50 liraya fhshhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Wondershare deyince bir duruyorum ben. Bu adamlara hiç güvenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 ben 2 sene önce satın aldım artık gram sıkıntı yaşamadım açıkcası. başka da öyle basit bir program göremedim açıkcası keko telefoncuya gidip 100 lira vereceğime buna güveneyim dedim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 androidden iphone'a geçerken play'de direk apple'ın uygulaması vardı.. tam tersi yok mu ki ? bkz. move to ios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 8 saat önce, KillJoy dedi ki: androidden iphone'a geçerken play'de direk apple'ın uygulaması vardı.. tam tersi yok mu ki ? bkz. move to ios özellikle derdin whatsapp verileri gibi app şeyleriyse, hayır. onun dışında ki appler işe yarar ama uygulama verilerini alamıyosun. onu da üstte de belirttiğim gibi dr. fone wondershare(ücretli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar