Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Yayıncılığı Önerileri

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

ben oyun oynarken genelde 2. monitorde açarım.
wow için raidlerde napıolar falan diye ama herkez boş boş mythic + spamlıyo bide onu stream ediyo utanmadan..

raid gösteren olmuo bi sodapapinmi biri var o gösterio. onda falan taktikleri görüyorum mythic için. çakalda çok itici deil izlettiriyo

bi ara hs için krip diye biri değişik deckler yapıodu ona bakıodum ama oda sonra, deck sitelerine falan düşünce, youtubedan funny moments (trolden) izleyip geçiyorum

diger oyunlara hiç bakmıyorum bile, büyük turnuvalar olrsa anca onlara

bence;
izlenmek istiyosan ya çok über-skilled bi oyuncu olcaksın yada şu jarehein mi ne onun gibi muabet ortamı kurup, arkada ne oynadının bi önemi olmadan muabeti dinletmeyi deniceksin
chatle etkileşime geçip adamlarla bağ kurcaksın falan fisman
bağ kurcan kitlede lamer çer çöp 12-13 yaş aralığı olucak..

onun yerine youtube videoları çek 2 günde 3 günde bi video yayınla
üye olalım izleyelim.. donation alcam diye millete şaklabanlık yapmaya gerek yok bence

hem youtube'un getirisi daha güzel, hemde kitlesi daha geniş
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Youtube'un getirisi daha güzel falan değil geçiniz. Türkiye'de cpmler inanılmaz düşük. Kitlesi de Twitch'den çok daha leş.

cpm yerine ctr falan seçilmiyomu (bilmedimden soruyorum)
ille gösterim başımı veriyo youtube, conversion dan falan vermiyosa leş direk

yabancı content gogo
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Birçok sebebi olabilir stream izlemenin.
Kısaca
Oyunu alacaksındır gameplay bakarsın.
Oyun tanıtan abiler ablalar var zevkinin uyuştuğu onlardan dinlersin eksileri artıları.
Hali hazırda oynadığın bir oyundur kendini geliştirmek için proları izlersin.
Turnuva vardır izlersin.
Speed run izlersin.
Daha bir dünya sebep olabilir yani.

rage'e girecek yer mi arıyorsun sen arkadaş.
dediklerini zaten söyledim önceden.

said:

lan olm oyunu merak edersin izlersin iki bakarsın biter yani.

said:

hadi bi kitlenin bilgisayarı kötü diyelim. yaşlar küçük fln alamıyolar. izliyolar. anca o yani.

said:
multi oyun streami izlemeyi biraz anlıyorum dota falan izlerdim ben de taktik görürdüm falan ama single player izlemeyi hiç anlamıyorum açıp oynamak varken.

speed run demişsin bir de o zaten izlemek için özel yaratılan birşey. gereksiz bi madde olmuş.

ben şunu anlamıyorum oyunu oynama imkanı olan bir insan neden bi single player oyunu oturup başkasının oynamasını izler. garip geliyo işte.

adam gibi okumadan girişiyosunuz. sen single player oynama imkanı olup ona rağmen bir oyunu baştan sona 12 saat stream izleyen biri bile olsan yine rage'e girmen saçma çünkü bi hakarette bulunmadım. sadece anlamadıgımı söyledim. garip geldiğini söyledim. hiçbirşey de söylemeyelim mi şu forumda anasını satayım.

ottan boktan rage'e girecek yer arıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca izlemek için yaratılan özel birşey nasıl bir savunma türü adam single oyunu oynarken stream edince özel bir içeriğe girmiyor mu bu?

Ayrıca sadece oyunu izlemiyorsun adamın/kadının yorumları bazen güldürüyor bazen bişiler öğretiyor vs.

Benim sıraladığım maddeler kendimin neden stream izlediğiyle alakalı idi herkesin kendince bir sebebi olabilir demek istemiştim.

Öyle sataşmak gibi bir niyetim yok fakat bazı şeyler sorgulanmamalı yahu 4chane girip saatlerce anlamsızca gezindiğimi trollediğimi biliyorum.Hiçbir amaç gütmeyen anlamsızca öldürülen vakitler.Hoşuma gidiyor mu? Evet e bitti gitti işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...