pontipati Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 marketten "kalem böreği" diye bir börek aldım, fırında yapılıyor sanıyordum kızartmak lazımmış. börek sigara böreği sanırım. yağ yok evde, fırına atsam olur mu nasıl yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 normalde sigara böreği fırında yapılır da dondurulmuş aldıysan talimat dışına çıkmak pek iyi bir fikir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Kimin normali o, ben daha yağda kızartmayanını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 bizim oraların normali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Fırında yapılıyor, ben denediydim vaktiyle ama çok kuru oluyor yağda kızartmayınca. Tavsiye etmem pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 fırında yapınca kötü, yenilmez falan olmadı bende. ama kızartma tabii daha lezzetli (ve yağlı :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 fırında yapılanı biraz daha yumuşak kalıyor ve daha irice oluyor sigara böreği değil yane o adı farklı bişey herhalde. üstünde hatta şu siyah siyah çörek şeysi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Şimdiye yapmışsındır da, ben kendi görüşümü söyliyim. Fırında yapıcaksan önce çözdürüp sigara böreklerini, daha sonra üstünü sağını solunu soslaman lazım yoksa kurur. yumurta - yogurt veya az süt - yağ (gerçi sende yağ yok :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Mikrodalgada bile olur ya rahat ol >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Hazır sigara böreği, pizza , lahmacun falan bunlar neden var ya. Gerçekten ben insanlık adına utanıyorum bunları nasıl pazarlıyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Yogurtla zeytinyagini karistir borege sur Ustune corekotu at opsiyonel olarak. Firina at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 e peyniri nerde bunun EŞ REYİS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 abi adam hazir borek firinda olur mu yazmis. ben de boyle olur yazdim. yoksa sigara boregi icin ucgen olarak satilan yufka da var markette ama hicbiri mahallenizin yufkacisindan aldiginiz yufka gibi olmuyo. peynir secimi onemlili degil derler ama benim gibi asiri kokulu peynirleri sevmeyen mozarella ve lor karistirip yapsin. digerleri cokelekle yapabilir. peyniri al maydonoz ve yumurta ile yogur (yumurta opsiyonel ama iyi oluyo) yuvarlak yufkayi boyuna gore 6-8 parca yap. rulo halinde sar. ustune yogurtlu zeztinyagini sure corekotunu koy firina at. ustu kizarinca cikar ye. icini hazirlarken degisik baharatlar da katabilirsiniz, zevkinize gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 yeter artık ya sigara böreğinden de anlıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 otelde peder yapar borekleri mesela. ben hayatimda bi kere boyle borek yaptim o da guzel oldu. yaptigim borekte de tarifi de gotumden uydurdum bu arada. ama buyuk ihtimalle boyledir sdfg sigara boregi ne kadar kompleks olabilir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Black-ice said: yeter artık ya sigara böreğinden de anlıyor adam Google is a thing =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 geçen kendim sigara böreği yaptım. fritözde çok yağlı gelince, börekleri zeytinyağı yumurta karışımına bulayıp fırında pişirdim güzel oldu. hazır sigara börekleri zaten bok gibi, fırına verince rak gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 yildirimokur said: Şimdiye yapmışsındır da, ben kendi görüşümü söyliyim. Fırında yapıcaksan önce çözdürüp sigara böreklerini, daha sonra üstünü sağını solunu soslaman lazım yoksa kurur. yumurta - yogurt veya az süt - yağ (gerçi sende yağ yok :( ) yapmadım ya fiş duruyor iade edip "normal" börek alacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 zeytinyağı dök efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Sigara böreği fırında olur. Biraz yumurta sürsen kafi. Kızarıncaya kadar da 180-200 derecede fırında beklet. Sigara böreği çok kolay. Kendiniz yarım saatte yaparsınız 3-5 kişiliğini. Hazırın çok leziz olacağını sanmıyorum fırında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 bu kalem böreği denen kızartmalık sigara böreğini fırına attım, oldu bence. 3 tanesine deneme amaçlı salam sardım koymadan önce onlar efsane olmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Gönder bi tadına bakayım, olmuş mu olmamış mı söylerim ben. Sen anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 afiyet olsun şu muydu, ben de fırında yaptıydım güzel olduydu http://www.ulker.com.tr/documents/Ulker/Urunler/sf-peynirli-mini-borek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Yok şurda en sol altta: http://img.a101aktuelurun.com/brosur/a101-22-28-haziran-2015-f-rsat-r-nleri-bro-r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar