Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Numaralı gözlük yardım


Liebe

Öne çıkan mesajlar

Bu hafta göz doktoruna gittim muayene için ve 1 numara astigmat varmış gözlük verdi doktor, gözlük alırken de sürekli pc başında iş yaptığım için gittiğim tanıdık optik bir cam önerdi baya da pahalı bişi telefon pc ışığını bir garip yapıyor, karşıdan bakınca ışıklar camda mor biçimde yansıyor. Fakat akşam sokakta yürürken çok rahatsız oldum sokak lambaları böyle mor mor noktalar biçimde yansıma yapıyor bana böyle çok ışık olan yerde halüsilasyon görür gibi oluyorum. Bana mı böyle geliyor alışık olmadığım için anlamadım yoksa bu camda mı bi bokluk var? Araba farları çok güzel artık gözümü almıyor mesela ve ışık önceden patlıyor böyle havada dağılıyor gibiydi o gitti mesela anlamadım bişi güzel de anlatamadım galiba
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kayınvalidemin yeğeni var eski gözlükçü o yolladı birine kesin ona gidin adımı verin dedi, ofiste bir arkadaş da sürekli ordan alıyorlarmış tanıyoruz sağlam adam dedi ama bilemedim. ya bilgisayarda inanılmaz rahat ediyorum artık hiç gözümü kısmak zorunda kalmıyorum ve çok rahatım. Bir tek şu ışıkların yansıması hoşuma gitmedi normal bir şey mi anlamadım olmadı artık gidip konuşayım niye böyle diye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Of abi ışığı gözlukler var cahil anlatımıyla öyle diyeyim işte farlar ledler bilgisayar telefon ışığı o kadar rahatsız etmiyor, dediğin gibi gözlüğün rengi de değişiyor baktığın acıya ışığa göre fln.

Da pahalı dediğin ne kadar pahalı abi onu bir söyle hele sen. Fiyat vermek istemezsen x birim üzerinden anlat ona göre konuşalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen abi o cam işte çok fena anlattım biliyorum ahaha. Hiç bilmiyorum gözlük cam neymiş ne değilmiş ondan öyle saçma anlattım biraz sorry.

çok para dediğim 400 liraydı cam işte çok pahalı değil de adam bütün cam tiplerini gösterdi klasik esnaf ağzı yaptı, iyisi bu istersen 5bine bile var gibilerinden ama o kadar veremem diyorsan en iyisi bu dedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şimdi normali ssk ile fln 50 liraya mi ne geliyo cam çifti. İşte ışık kıran falan camlar var yeşil mavi falan görünüyor yansıyinca ve çok temiz değilse onlar da 150-200 falan oluyo sanırım daha geçen 0 numara ışık kesici aldım 100-150 civarı bişi ödedim.

Ama verilen linki oku, ona göre gör başka yere de sor bence çünkü mavi ışık kesici falan virallemisler linkte ben çok fark ettiğini düşünmüyorum ama hani doğru da olabilir. Camın tipinden gözlükcü söyleyebilir mi bilmiyorum. Ama lsd kafası yapmıyorsa artık, ışık kırma önemli abi. Aşırı abartı bi para da vermemişsin.tanidikla gittiysen de kertmemislerdir bence sıkma canını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...