Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Bu hafta göz doktoruna gittim muayene için ve 1 numara astigmat varmış gözlük verdi doktor, gözlük alırken de sürekli pc başında iş yaptığım için gittiğim tanıdık optik bir cam önerdi baya da pahalı bişi telefon pc ışığını bir garip yapıyor, karşıdan bakınca ışıklar camda mor biçimde yansıyor. Fakat akşam sokakta yürürken çok rahatsız oldum sokak lambaları böyle mor mor noktalar biçimde yansıma yapıyor bana böyle çok ışık olan yerde halüsilasyon görür gibi oluyorum. Bana mı böyle geliyor alışık olmadığım için anlamadım yoksa bu camda mı bi bokluk var? Araba farları çok güzel artık gözümü almıyor mesela ve ışık önceden patlıyor böyle havada dağılıyor gibiydi o gitti mesela anlamadım bişi güzel de anlatamadım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 bence gozlukteki lsd parcaciklari yavas yavas kanina karisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Gözlüğü alınca paragrafı unutmuşsun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Şiir yazmıyoruz genç bir sorunumuza yardım arıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Erkek adam gözlük takmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 halüsilasyon değil halüsinasyondur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Vallahi öyle yazıyordum, gözler bozuk ondan şey olmuş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=0ZBMDDSHvcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 camlar dandik olmasın, güvenilir mi gözlükçü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Kayınvalidemin yeğeni var eski gözlükçü o yolladı birine kesin ona gidin adımı verin dedi, ofiste bir arkadaş da sürekli ordan alıyorlarmış tanıyoruz sağlam adam dedi ama bilemedim. ya bilgisayarda inanılmaz rahat ediyorum artık hiç gözümü kısmak zorunda kalmıyorum ve çok rahatım. Bir tek şu ışıkların yansıması hoşuma gitmedi normal bir şey mi anlamadım olmadı artık gidip konuşayım niye böyle diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 olm ne gözlük aldığını bilmiyor musun? mavi ışığı kesen camlardan mı taktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Astigmat camı rengi değiştirmez ki. Sana niye renkli cam verdiler, doktor mu yazdı yoksa gözlükçü yanlış cam mı kakaladı dfsf Edit. Ha ilk mesajı tekrar okudum gözlükçü itelemiş sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 cam renkli değil uv falan filan koruma filmlilerden heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Renkli olmasın gördüğü rengi değiştiriyor sonuçta. Bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 var öyle bir gözlük tipi sana verilen sertifikadan araşır internette hangi tip almışsın özelliği nedir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 http://www.allaboutvision.com/cvs/computer_glasses.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Bu olabilir mi: http://www.allaboutvision.com/cvs/computer_glasses.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 önceden monitörelre bir şeyler takıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Of abi ışığı gözlukler var cahil anlatımıyla öyle diyeyim işte farlar ledler bilgisayar telefon ışığı o kadar rahatsız etmiyor, dediğin gibi gözlüğün rengi de değişiyor baktığın acıya ışığa göre fln. Da pahalı dediğin ne kadar pahalı abi onu bir söyle hele sen. Fiyat vermek istemezsen x birim üzerinden anlat ona göre konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Aynen abi o cam işte çok fena anlattım biliyorum ahaha. Hiç bilmiyorum gözlük cam neymiş ne değilmiş ondan öyle saçma anlattım biraz sorry. çok para dediğim 400 liraydı cam işte çok pahalı değil de adam bütün cam tiplerini gösterdi klasik esnaf ağzı yaptı, iyisi bu istersen 5bine bile var gibilerinden ama o kadar veremem diyorsan en iyisi bu dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 pahalı değilmiş, bence adam ucuz kalitesiz cam vermiş sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Keşke biraz araştırsaymışım gitmeden ak ya gidip bir gözlükçüye sorsam yardımcı olur mu cam iyi mi kötü mü bilgi verirler herhalde =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Dandik bu diyip o da geçirecek sana bunu verelim ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Abi şimdi normali ssk ile fln 50 liraya mi ne geliyo cam çifti. İşte ışık kıran falan camlar var yeşil mavi falan görünüyor yansıyinca ve çok temiz değilse onlar da 150-200 falan oluyo sanırım daha geçen 0 numara ışık kesici aldım 100-150 civarı bişi ödedim. Ama verilen linki oku, ona göre gör başka yere de sor bence çünkü mavi ışık kesici falan virallemisler linkte ben çok fark ettiğini düşünmüyorum ama hani doğru da olabilir. Camın tipinden gözlükcü söyleyebilir mi bilmiyorum. Ama lsd kafası yapmıyorsa artık, ışık kırma önemli abi. Aşırı abartı bi para da vermemişsin.tanidikla gittiysen de kertmemislerdir bence sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar