Xenus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 https://pbs.twimg.com/media/ChxJn1NWMAA6y3R.jpg http://www.myce.com/news/samsung-magician-refuses-update-firmware-without-collecting-personal-data-79420/ bu nasıl bir saçmalıktır ya. daha da samsung ssd almam. başka yöntemle firmware update edinilmiyor. biri tuvaletinizi tamir ederiz ancak kamera takmamıza izin vermeniz gerekiyor yazmış yorumlarda çok doğru. ben 4.9.5 versiyonundayım bu arada bu saçmalık yok. zaten latest firmware diyor herhalde daha firmare çıkmaz benim diske ama yeni SSD alacak olanlar şunu görsün. isteyene gönderebilirim bendeki versiyonu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 firmware update'in ne avantajı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 tatil fotoğraflarımın samsungun eline geçmesine izin veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Samsung'un her bi haltından (telefon, aksesuar vs dahil) soğudum iyicene. Şu olayla da resmen bokunu çıkarmışlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 İzin verip fw upgrade yaptıktan sonra vardır kapatma yöntemi, stres yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 smart tv'lerin mic'inden data mining apıyor abi herifler daha ötesi var mı asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Corsairlerde fw update ssdyi tümden silmeyi gerektirdiğinden ben hiç yapamadım zaten, onda da öyleyse np. Ama evet çok iğrençmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 abi firmware upgrade ile elimize ne geciyor +50mb hiz mi veriyor? sayenizde duydum ssd firmware upgrade cidden bilmiyorum. µh said: smart tv'lerin mic'inden data mining apıyor abi herifler daha ötesi var mı asdsdf haydaa bende samsun tv var. kapatma yolu var mi? bir de tvde mikrofon mu var nasil bir aydinlanma yasadim threadde belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 https://www.cnet.com/how-to/samsung-smart-tv-spying/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 bazen sorun oluyor, onu düzeltiyorlar filan. sıkıntı yoksa yapmayın diyorlar genelde. benimkinde sorun var mesela ama data gidecek sistem diski diye yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar