Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de merhaba kodunu da kullanıp 2 tane boardgame gömdüm. 80 küsür euro sipariş vat'ı da indirince kodla beraber 50 küsüre indi. ama 3 gün falan oldu hala ses seda yok amazondan, vermedi daha kargoya. christmas diye galiba.
Mesaj tarihi:
Aranızda kaç kişi gümrüğe gitti bilmiyorum ama ilk gittiğimde etrafa bir bakındım. Gelen ürün yığınlarına, sonra personel sayısını ve iş şekline göz attım.

Yorumum ben buradan atom bombası bile geçiririm oldu. Hala hayret ediyorum o kadar ürünün bırak kontrol edilmesini, bilgisayara işlenmesi bile mucize.
Mesaj tarihi:
ben alpine teyp getirtmistim, onun icin gittim bi gumruge, adam didisina kadar sordu yok video oynatiyo mu yok osu var mi busu var mi. trt bandrol vergisini odeyip almistim.

bir de dac almistim, normalde takilmadan gecmesi gerekiyodu ama takildi, 10 20 lira ekstra para odedim.

yani parasindan degil de boyle topkapiya gitmek koyuyo.
Mesaj tarihi:
abi resend yerine refund atsaniz olmaz mi diye sordum adamlara.

10 saniye yanit vererek sonra ikinci siparis icin de refund ederiz sorun yok pampa dediler.
Mesaj tarihi:
xrayden geciriyorlar artik yogunluktan zaten, degisik bisi gorurlerse kontrol ediyorlar

son donem acarak kontrol ettikleri tek paketimde silikon ipad kilifi ve ovirvoc pin vardi metal, buyuk ihtimal silikon bole xraylerde tuhaf durdugu icin ondan suphelendilerde actilar
Mesaj tarihi:
16 Aralık'ta verdiğim sipariş için hala "Gönderi tahmini: İyi bir tahmin için biraz daha fazla zamana ihtiyacınız vardır. " diyor. Öff 22 Ocak'a kdr gelmesi lazım ne kadar sürüyor bunların noel tatilleri?
Mesaj tarihi:
"İnceledik. Bizim e-ticaret firmaları yurt dışına mal gönderdiğinde gümrüklerde karşılaştığı oranlarla, bizim yurt dışından e-ticaret yoluyla ithal edilen ürünlere ve siparişlere gümrük muafiyet oranlarımızın çok yüksek olduğunu gördüm. Geçtiğimiz günlerde bunun önerisini Bakanlar Kuruluna götürdük, bunu 30 euroya düşürdük. Avrupa bunun 22,5 euro olarak uyguluyor. Çünkü bunun başka etkileri de var. Bakanlar Kurulunda imzadan çıktı, inşallah önümüzdeki birkaç gün içerisinde de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girer."

yürürlülüğe girmiş gibi yazmışlar da yok öyle bir şey

haksız rekabeti engelliyorlarmış :D

dolar 3,50 olmuş hala yurt dışından almak daha avantajlı
çoğu örnekte vergisiyle bile daha avantajlı

bence olayı yanlış taraftan tutuyorlar :D

http://im.bloomberght.com/2016/12/22/ver1482407902/1965095_720x360.jpg

"eticareti engelleyerek eticareti arttıracağız"

*BIYIĞA ODAKLAN BOŞVER BUNLARI*
Mesaj tarihi:
bingildak said:

düşürülen bir şey yok

150 nasıl olmadıysa
bu da olmaz büyük ihtimal

150 yapacaz dediler demekki bi baskı geldi ne 150'si düşürün siz bnu diye bunlarda düşürdü... 150 sunulmadı yani...
Mesaj tarihi:
Xaero said:

bingildak said:

düşürülen bir şey yok

150 nasıl olmadıysa
bu da olmaz büyük ihtimal

150 yapacaz dediler demekki bi baskı geldi ne 150'si düşürün siz bnu diye bunlarda düşürdü... 150 sunulmadı yani...

baskıdan ziyade lobi

kriz döneminde insanların yurt dışından alışverişini ne kadar engellerlerse yurt içi o kadar artar. quick win.
  • Yeni Oluştur...