Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Cok mal aldiniz abi, yeter size o kadar mal bi 5 sene. 5 sene sonra da gumrugu komple kapatacaklar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 1 euro olsun vergi siniri bence, dalga mi geciyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Reis bizimle egleniyiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Şu an bile takibinde sıkıntı çekiyor gümrük, 30 euroya indirilirse hiç takip edemeyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ben de merhaba kodunu da kullanıp 2 tane boardgame gömdüm. 80 küsür euro sipariş vat'ı da indirince kodla beraber 50 küsüre indi. ama 3 gün falan oldu hala ses seda yok amazondan, vermedi daha kargoya. christmas diye galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Aranızda kaç kişi gümrüğe gitti bilmiyorum ama ilk gittiğimde etrafa bir bakındım. Gelen ürün yığınlarına, sonra personel sayısını ve iş şekline göz attım. Yorumum ben buradan atom bombası bile geçiririm oldu. Hala hayret ediyorum o kadar ürünün bırak kontrol edilmesini, bilgisayara işlenmesi bile mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ben alpine teyp getirtmistim, onun icin gittim bi gumruge, adam didisina kadar sordu yok video oynatiyo mu yok osu var mi busu var mi. trt bandrol vergisini odeyip almistim. bir de dac almistim, normalde takilmadan gecmesi gerekiyodu ama takildi, 10 20 lira ekstra para odedim. yani parasindan degil de boyle topkapiya gitmek koyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 abi resend yerine refund atsaniz olmaz mi diye sordum adamlara. 10 saniye yanit vererek sonra ikinci siparis icin de refund ederiz sorun yok pampa dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 xrayden geciriyorlar artik yogunluktan zaten, degisik bisi gorurlerse kontrol ediyorlar son donem acarak kontrol ettikleri tek paketimde silikon ipad kilifi ve ovirvoc pin vardi metal, buyuk ihtimal silikon bole xraylerde tuhaf durdugu icin ondan suphelendilerde actilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Colombialarım az önce geldi 15 aralıkta almıstım 1 haftada geldi bu yoğunluğa rağmen cok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bingildak said: 30 euro üzerine vergi koyuyorlar, millet alışverişi bıraksın diye ben yanlış anlamadıysam hani 150€ oluyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 kitap alsak kitap gelir mi burdan gelir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 16 Aralık'ta verdiğim sipariş için hala "Gönderi tahmini: İyi bir tahmin için biraz daha fazla zamana ihtiyacınız vardır. " diyor. Öff 22 Ocak'a kdr gelmesi lazım ne kadar sürüyor bunların noel tatilleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 *shrug* türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 tayvandan 6 gün önce gönderilen posta bugün ulaştı valla bana. hiç kargo sorunu çekmedim bu yıl, 1 hafta altı halloldu hepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 "Gümrüksüz alışverişte muafiyet oranını 30 euroya düşürdük" http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1965095-gumruksuz-alisveriste-muafiyet-oranini-30-euroya-dusurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Kapatalım ülkeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 "İnceledik. Bizim e-ticaret firmaları yurt dışına mal gönderdiğinde gümrüklerde karşılaştığı oranlarla, bizim yurt dışından e-ticaret yoluyla ithal edilen ürünlere ve siparişlere gümrük muafiyet oranlarımızın çok yüksek olduğunu gördüm. Geçtiğimiz günlerde bunun önerisini Bakanlar Kuruluna götürdük, bunu 30 euroya düşürdük. Avrupa bunun 22,5 euro olarak uyguluyor. Çünkü bunun başka etkileri de var. Bakanlar Kurulunda imzadan çıktı, inşallah önümüzdeki birkaç gün içerisinde de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girer." yürürlülüğe girmiş gibi yazmışlar da yok öyle bir şey haksız rekabeti engelliyorlarmış :D dolar 3,50 olmuş hala yurt dışından almak daha avantajlı çoğu örnekte vergisiyle bile daha avantajlı bence olayı yanlış taraftan tutuyorlar :D http://im.bloomberght.com/2016/12/22/ver1482407902/1965095_720x360.jpg "eticareti engelleyerek eticareti arttıracağız" *BIYIĞA ODAKLAN BOŞVER BUNLARI* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 ya harbiden allah belasını versin bu heriflerin be. €150 yapalım diye öneri sunup 30'a düşürmek nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 düşürülen bir şey yok 150 nasıl olmadıysa bu da olmaz büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bingildak said: düşürülen bir şey yok 150 nasıl olmadıysa bu da olmaz büyük ihtimal 150 yapacaz dediler demekki bi baskı geldi ne 150'si düşürün siz bnu diye bunlarda düşürdü... 150 sunulmadı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 "bakanlar kurulunda imzadan çıktı" ne demek abi? gazetede yayınlanacak ve bitecek işte? yanlış mı biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Lan botlar 1 haftaya gelmezse bak sen işe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 kuruldan imza çıkınca hemen yürürlülüğe mi giriyormuş. başka onama falan yok mu ya asdıjajo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Xaero said: bingildak said: düşürülen bir şey yok 150 nasıl olmadıysa bu da olmaz büyük ihtimal 150 yapacaz dediler demekki bi baskı geldi ne 150'si düşürün siz bnu diye bunlarda düşürdü... 150 sunulmadı yani... baskıdan ziyade lobi kriz döneminde insanların yurt dışından alışverişini ne kadar engellerlerse yurt içi o kadar artar. quick win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar