karatan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 toggie said: kalite aktı, danke amazon. eski turuncu koltugumu da arkada gorebilirsiniz, ayak uzatma şeysi oldu. https://i.hizliresim.com/VPA5my.png Hocam şu koltuğa yandan bakınca oturduğumuz yerin ön tarafı hafif yukarıya doğru bir eğime sahip görünüyor mu acaba? Yani böyle otururken kaykılınca hafif hemen k.çta istemsiz bir ileriye kayma, tekrar g.tü toplama amacıyla vücudu doğrultma filan yapıyor musunuz? Bir de oturduğunuz yerin materyali kaymaya meyilli mi? Şu an kullandığım koltuktan çok memnunum ama şu özelliği beni arada sinir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 DXRacer'ı iptal edip şuna döndüm, bu koca götü bu paklar abi. bir de tek bacağı böyle bağdaş kurar gibi oturuyorum ara sıra candır o nedenle https://www.amazon.de/gp/product/B01EYHLZR6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 materyal kaymaya meyilli degil. baya rahat ettiriyo ama gotu onu diyebilirim. ne cok sert, ne cok yumusak. egim olayını da ayarlayabiliyosun, kolu yana cekerek koltugun arkaya olan egimini ayarlayabiliyosun. dimdik de yapabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 dün kargoya verilmiş, yarın teslim olcak diyorlar amazon gel tr'ye gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 dxracerdan ben baya memnunum ya. ilk 2 gün ağrı yaptı oturma şeklimde farklı diye, 3. gün alıştım. en ufak yorgunluk etkisi olmuyor ki son derece de rahat. markusta da öyle yorgunluk olmuyordu ama bunun rahatlığı artısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ben kafa yastıgına alısamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 raidlerde baygınlık geçirirken kullanıyorum ben sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 vay vay ya, amazondan koltuk mu getirttiniz yahu, nası takılmadı gümrüğe felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Abi şu materyalde kıçınız terlemeden nasıl oturuyorsunuz? 3 dk veriyorum kendi kıçıma su içinde kalmaması için. RedallHoor said: DXRacer'ı iptal edip şuna döndüm, bu koca götü bu paklar abi. bir de tek bacağı böyle bağdaş kurar gibi oturuyorum ara sıra candır o nedenle https://www.amazon.de/gp/product/B01EYHLZR6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 toggie said: ben kafa yastıgına alısamadım. Aynı durum bende de var. Sırt kısmını biraz yatırdığında hali ile iyice yukarıda kalıyor yastık ve boyuna değil de baş kısmına geliyor. O da boyun desteği işlevini yerine getiremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 benim aslında tam boynuma denk geliyor, boy ile de alakalı olabilir. yukarı asagı oynatabilecegin bi sey degil, bel yastıgı o yonden avantajlı. ama boynuma denk gelmesine ragmen tam alısamadım. daha once kullanmadıgımdan olabilir, belki de dogrusu budur. ama biraz daha ince olsaymıs tam cuk oturacakmıs. kafamın arkası bu haliyle koltuga degmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Bu koltuklar cidden 75 Euro'yu geçmekle kalmadığı gibi gümrüğe takılmadan eve teslim ediliyor mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 evet :) gumruk beyanı yapıyosun yine de, ups istiyo. ekran kartı alırken de yapmıstım aynısını. ikisinde de vergi odemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 RedallHoor said: Kırmızı olandan verdim sipariş 770 liraya geldi. Ürün Alt Toplamı: EUR 176,43 Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 0,00 KDV Öncesi Toplam: EUR 176,43 KDV: EUR 0,00 Toplam: İthalat Ücreti Depozitosu EUR 21,17 Genel Toplam: EUR 197,60 Genel Ödeme Toplamı: TRY 771,05 depozitoyu sonradan yatırıyorlar mı nedir durum? Bende kırmızı olanın 2 hafta önce siparişini vermiştim , 660tl ye geldi , kur + 10 eu civarı da zam gelince seninki biraz pahalı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 RedallHoor said: DXRacer'ı iptal edip şuna döndüm, bu koca götü bu paklar abi. bir de tek bacağı böyle bağdaş kurar gibi oturuyorum ara sıra candır o nedenle https://www.amazon.de/gp/product/B01EYHLZR6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 ben de sürekli bacaklar masada şeklinde oturuyorum ders çalışmadığım tüm vakitlerde, sanırım dxracer vs. yerine şu linkteki tarz bir şeyler almalıyım. zayıf olduğumdan pek sorun olmuyor da oturma yerinin baya rahat olması lazım, şuan ki koltuğumu yastıkla kullanıyorum mesela (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Arada bağdaş kurasım geliyor koltukta, bu yukaridaki koltukla mumkun bu, dxracer'in da alan genis gibi ama bilemedim. Ben de ikisinden birini almayi planliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 alıcaksınız onu ki tr'ye göndermiyor sonra gümrükte patlıyacaksınız heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Abi dün açıktı TR gönderimi, sordum bakalım adamlar ne cevap verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Songmics'i diyorsanız Türkiye için gönderim çıkıyor. Bu arada 49 euro'nun üstü işte gümrüğe takılmadan gelmesi için gönderim seçenekleri arasında Amazon Global olanlar arasındaki ürünleri seçip almamız gerekiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Satıcılar türkiye gönderimlerini kapatmaya başladı. 1 hafta önce mikrodalga aldım, şimdi satmıyorlar. Columbia bot vardı 50€'ya falan geliyordu, sepete atıp son aşamaya kadar gelmiş sonra alırım diye bırakmıştım, bugün Türkiye'ye gönderilmiyor demeye başladı. dh'de listelenen bir çok ürün için de geçerli bu. Ha bir de ücretsiz kargo sınırını sanırım 49€'ya yükseltmişler. Yanlış alarm. Daily deal ürünü alacaktım, amazon global shipping dışında opsiyon seçtirmedi, onda da 49€ sınır ondan öyle görünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Ürünü açmışlar TR gönderimine tekrardan. şuna dönüş yapacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Abi o ayak uzatma kısmı sağlam mı ki? Öyleyse çok güzel duruyor. Yorum falan da yok üründe, güvenilebilir mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 abi neden inatla suni deri almaya çalışıyorsunuz? götünüz terleyecek mi illa. hayır koca götlü olmasanız anlayacağım da nükleer reaktör gibi olur o göt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Hakiki deride terlemeyecek sanki mınıha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Extended mousepad arayanlar için iyi gibi, ben de XXL aldım bir adet. Glorious Gaming XXL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar