kayserili Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Hakem bildiğin onun bunun çoçuğu. Yenersek hakeme rağmen yenmiş olacağız. Tam bunu yazarken çaktık bi tane. Hll team.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 SİNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN oh be cok sevindim abi bu herif moralle calısıyor. Bu gazla devam etsin.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 oh be keyfim yerine geldi bunlara 10 tane atmamiz lazim her fenerli icin 3er tane 1 tane de benim icin :)o
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bu takim bu dizilisle cok daha iyi. Poldi'ye su an yer yok gecen hafta dedigimiz gibi. Sinan toplu oyunda daha iyi bir adam.
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Fenerliden çok gs li var takımda bu arada fsfs
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Yedik ama aynı şekilde oynarsak atarız ve alırız bu maçı. Bilidğin daha iyi oynayan taraf biziz.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Batdal bizde oynarken hic birsey oynamaması bize karsı her macta gol atması.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Aah uğur ah. Konya'da sakatlanmasından önce ligin asist krallığında Alex'ten sonra ikinciydi. Orda sakatlanmayacaktın be.
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Sabri bu yaşına kadar her antrenman 2 tane sol ayakla orta açsa bu kadar geriye dönmek zorunda kalmazdı. Kaç yaşına geldin sol ayakla bir orta yap be arkadaş.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bu arada serdar aziz'in semih i bile kesememesi inanılmazmıs. Bu arada ali palabıyık bu kadar acık satmaya devam edicek mi ya? Burda ne var? Ozaman basaksehirin attıgı gol de faul
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Aceace said: Aah uğur ah. Konya'da sakatlanmasından önce ligin asist krallığında Alex'ten sonra ikinciydi. Orda sakatlanmayacaktın be. Beğeniyor musun uguru ya ? Gsde oynarken de cok vasatti
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 nasil sari degiller bunlar taktik faul + arkadan ?
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Sinan sağda oynayamıyor mu ya Bruma ile kanat değişmeleri lazım sürekli, oynatmıyorlar Brumassi yi yoksa
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Eren napıyosun EREN! 2 oldu lan bu 2. devre eren yerine podolski abi. Yok ben katlanamıycam. Herif 2 tane %100 luk gol pozisyonunu atamadı. Onun dısında da suana kadar yok zaten.
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 emre'ye kart veremedi. attığımız golden önce veremedi. carole'e çat yapıştırdı kartı. hakem çok kötü ama biz de çok iyi değiliz. eren umut bulut yolunda ilerliyor sdfs. sabri-semih çok kötü. golü de yedirdiler zaten. başakşehir gol atıp çekildi. 2.'yi atsak bile onlar da 2 atarlar her türlü. bu maçı alırsak sneijder bruma vs fantastik işler yapması lazım anca öyle.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 1 dakikalik uzatmada bile 2 gol kacirdik. bizim her maci ezerek yenmemiz gerekiyor oyle orta actim gol oldu yok 90+16'da frikik kazandim vurdum gol oldu yok
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Hafta icinde de haber olmustu istedigi pasları alamıyormus pasam ondan boyle kısır geciyormus son haftalar. Lan ayı 2 tane %100 luk top bıraktı onune bruma birine kosmadın oburune vuramadın. Acmadıgımız kadar orta actık hic birine dokunamadın bile. E ozaman sen ne ise yarıyosun forvet olarak?
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Eren çok leş bu maç. Adam olsa 2 tane yazmıştı Brumanın asistleriyle. İlkinde götünü kaldıramadı, ikinci direk rezalet zaten. Ama çok daha iyi oynuyoruz şu anda ligdeki her takımdan. Lig boyu böyle oynarsak, 2.lik için Başakşehirle Beiştaş jimnastik klübü de yarışır işte.
Öne çıkan mesajlar