Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 5 Kasım Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yusuf Erdogan da "kasti oldugunu dusunmuyorum" demiş.

http://www.ligtv.com.tr/haber/soz-yusuf-erdoganda-kasti-oldugunu-dusunmuyorum-ama

yusuf ağlamamış onun yerine fenerliler ağlıyor gs'liler ağlıyor. ersun ağlamamış, fenerliler gs'liler ağlamış ne yapalım, karakter meselesi demek ki.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Macı izlemedim ama sotto bile cıldırdıysa demekki var bisey.

Su ikisinin karsılastırılması insanlık ayıbı zaten.

neden insanlık ayıbı?

ikisi de rakibi sakatlar. quaresma'nınkinde kasıt yok, bruma'nınkini hatırlamıyorum. neden karşılaştırılamazmış?
Mesaj tarihi:
madcow said:

çok arada ama, pozisyonu staddan canlı izledim, quaresma yusufu görmedi ilk anda hamle yaparken, muhtemelen topu kaptıracağım diye ayağı fazla kaldırıyor.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Brumanın ki kırmızı değildi diyorsun yanlış mı anlıyorum? Karşılaştırmayı darbenin sertliği değil kartın rengi konusunda yaptık..
Mesaj tarihi:
Gerçi q7 ye kırmızı veremeyince zaten aklında kaldı pozisyon hakemin, tüm kararlar ts nin lehine verildi, asıl eyyam bu. Yani hata yapıyosun sonra hatayı beyninde tartıp yanlış bir tutumla dengelemeye çalışıyosun. Yusufun sakatlanıp oyundan çıktığını görünce anladı durumun ciddiyetini. Çocuk ağladı vs ama yine de çok efendi açıklamalar yapmış, q7 ye küfretse kimse sesini çıkarmaz ama demek ki o da olayı yaşayan kişi olarak orda kasti olmadığını düşünüyor.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Eger ikisi arasındaki farkı anlamıyorsanız zaten futbol falan izlemeyin. Size bunlar fazla.

bu arkadaşı mode-z'ye alalım. işte genel profiliniz bu. ad-hominem yapmak. karşındaki "rakip taraftar" sana insanca yaklaşıp soru soruyor. gelip.

SÖZ BONLORDON ONLOMOYORSONOZ FOTBOL ÖZLÖMÖYÖN kafasıyla geliyorsun.

hadi kardeş. Ziraat türkiye kupası maçı varmış, amedspor maçı nasıl geçer onu tartış, kendi başlığına hadi.
Mesaj tarihi:
Sana sayfalarca futbol anlatsam da cıkıp 'ama cocuk kendisi kasti degil diyor' diyeceksin o yuzden fazla. Yoksa sayfalarca da anlatırım - tartısırım. Yusuf'un futbol hayatının bitmesine rakam kalmıs hala 'yani tabi kırmızı olabilir' diyenler var burda.

Sen zaten direk al beni mode-z ye. Yazdıgım her hangi bir seyi bu kadar kalitesiz gozlerin okuması benim de kalbimi kırıyor.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Eger ikisi arasındaki farkı anlamıyorsanız zaten futbol falan izlemeyin. Size bunlar fazla.

İngilizce veya fransızca da anlatabilirim sana ama türkçe anlıyosundur kendini odaklama tersine. Darbeler farklı q7 ye misal verirsin 4 maç ceza, brumaya verirsin 2 maç ceza ama nedir ikisi de kırmızı bruma ayağının üzerinde kasti olarak bastı hani sakınmıyor da hareketini tamamlıyor. Zaten bunlara göz yumarsan de jong karyerindeki ayak kırmaları 4-5 yapar bizim ligde. IBB maçında sinyali verdi.
Mesaj tarihi:
Bruma kendisine kayan bir oyuncudan kurtulmak icin topla ters yone dogru gitmeye calısıyor. Bruma'nın vucudunun yonu, topun yeri, Bruma'nın baktıgı yer, yerdeki futbolcunun durdugu yere bak. Destek ayagını yanlıs yere koyuyor.

Quaresmanın pozisyonunda topun, Quaresma'nın, Yusuf'un pozisyonuna bak. Quaresma Yusuf'un ayagına kırmak icin girdi demiyorum. Ama topu kazanmak/kaptırmamak icin HAMLE YAPTIGI ayagıyla yusufun bacagına basıyor.

Bruma'nın bastıgı oyuncunun en fazla canı acır.
Quaresma'nın bastıgı acıda bacagın kırılır.

Bu yuzden sizle tartısılmaz ve futboldan falan anlamıyorsunuz. Sunları bile tartamamak buyuk basarı.

Haksız olmanızı bir kenara bırakın bir kerede 'ya rakibe de sunu yapmıslar demeden' hak yedik temiz diyip hayatınıza devam edin. 2 dakka adam olun ya.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Sana sayfalarca futbol anlatsam da cıkıp 'ama cocuk kendisi kasti degil diyor' diyeceksin o yuzden fazla. Yoksa sayfalarca da anlatırım - tartısırım. Yusuf'un futbol hayatının bitmesine rakam kalmıs hala 'yani tabi kırmızı olabilir' diyenler var burda.

Sen zaten direk al beni mode-z ye. Yazdıgım her hangi bir seyi bu kadar kalitesiz gozlerin okuması benim de kalbimi kırıyor.

1- kırmızı değil diyen yok
2- sen getirip bruma'nın pozisyonunu aklamaya çalışıyorsun
3- yusuf ama kasti değildi diyor
4- bruma kasti basmış mı basmamış mı hatırlamıyorum. Ama kasti ise demek ki daha beter bir durum

Gelip bunların ikisini karşılaştırmak insanlık suçudur diyorsun.

hayır valeq'in alt account'uysan söyle de ona göre davranalım.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Bruma kendisine kayan bir oyuncudan kurtulmak icin topla ters yone dogru gitmeye calısıyor. Bruma'nın vucudunun yonu, topun yeri, Bruma'nın baktıgı yer, yerdeki futbolcunun durdugu yere bak. Destek ayagını yanlıs yere koyuyor.

Quaresmanın pozisyonunda topun, Quaresma'nın, Yusuf'un pozisyonuna bak. Quaresma Yusuf'un ayagına kırmak icin girdi demiyorum. Ama topu kazanmak/kaptırmamak icin HAMLE YAPTIGI ayagıyla yusufun bacagına basıyor.

Bruma'nın bastıgı oyuncunun en fazla canı acır.
Quaresma'nın bastıgı acıda bacagın kırılır.

Bu yuzden sizle tartısılmaz ve futboldan falan anlamıyorsunuz. Sunları bile tartamamak buyuk basarı.

Haksız olmanızı bir kenara bırakın bir kerede 'ya rakibe de sunu yapmıslar demeden' hak yedik temiz diyip hayatınıza devam edin. 2 dakka adam olun ya.

Yazık la kimin çocuğuysa..
Mesaj tarihi:
Bruma ve Quaresma pozisyonunu karşılaştırıp, kendi oyuncusunu savunup rakip oyuncuyu yerip bir de bilmemekle suçlamak bayağı talihsizlik olmuş cidden :(

Talihsizlik değilde tam olarak o tanım, yumuşatılmışı olsun bari sadffds
Mesaj tarihi:
cidden boş konuşuyorsunuz yahu. quaresma'nın hareketine herkes kırmızı dedi şg dahil ama o fotoğrafa bakarak yorum yapmak saçmalıktır. herkes fotoğrafı servis edip topu ts'li oyuncu sürerken quaresma gidip direk ayağına basmış gibi sunuyor. pozisyonu izlersiniz top quaresma'da, geri dönerken dönerken adam arkasından geliyor ve topa hamle yaparken ayağına basıyor kasti bir hareket yok. hakem zaten görmedi pozisyonu ts'li kıvranınca sarı verdi ki görseydi kırmızı verirdi.

bu pozisyona sığınılıp boku çıkarılıyor olayın medya tarafından yok oğuzhan ve adriano da kırmızı görmeliymiş yok penaltı yenmiş vs vs. hakem bile bokunu çıkardı şu pozisyondan sonra 20dk ezildi bjk resmen her pozisyonda düdükler tarafından. hakem berbattı ama şu maçta bjk lehine eyyam yaptı demek komik öyle bir şey olsa quaresma pozisyonundan sonra bu kadar sıçmazdı maçın içine bilerek.
Mesaj tarihi:
2'si de kırmızı olmalı, kasıtlı veya değil futbol hayatı bitebilir adamların. Burda 1 kırmızı kartlık pozisyon için konu amma tartışıldı, 10 kişi kalsak yine trabzonu yenerdik. hafta içi avrupa maçından sonra oynanan maçta adamlar 2 top yapamamış.
Mesaj tarihi:
calimero said:

Basın sözcünüz, Aziz'in sağ kolu Mahmut Uslu'nun 2 lafından biri paralel ayrıca. Paralel paralel paralel videosu rahat hazırlanır kendisine.

[gereksiz video 1]
[gereksiz video 2]

Aziz'i zaten koymaya gerek yok.

Adamlar resmen sistemin bug'ını buldu buradan yürüyorlar.

Siz hala bunu kabul etmiyorsunuz işte fark burada, fiko yaladı etti tayyip'i biz taraftar olarak tepki gösterdik. siz naptınız la? aziz maskeleri takıp gezdiğiniz günleri unutmadık, hani atatürkçüydünüz bir numaralı akp şakşakçısı oldu başkanınız asbaşkanlarınız. Zaten kafa aynı, demir yumrukla ne güzel yönetiyorlar kulübü sizin de ağzınıza vermişler bir emzik, vay efendim "beşiktaş kollanıyor". Kim başarılı olsa fenerbahçe dışında o kollanıyor zaten.

[gereksiz video 3]

Hatta geçen haftalarda artık işin boku çıktı diye fener taraftarı bile söyledi, takım berbat giderken mahmut uslu çıktı fener maçından sonra beşiktaşı hakemler kolluyor dedi, la senin maçın bitmiş, yenilmişsin ona yorum yapsana.

Ağlasanız da, sızlasanız da, hakkımızla hakemsiz şikesiz ve hatta muhtemelen yenilgisiz şampiyon olacağız kardeş. siz de FFP kıskacında iyi sürünmeler.

Pavalel pavalel diye ağlarsınız ancak. Ya da stadınızı yakarsınız. Of o çok komik arada unutuyor insan, unutmayalım dur koyayım vidyosunu. yalan yere timsaha yattılar ya la, ahsdfhafha

[irrelevant video]

Daha güzel vidyo var da şimdilik bunla idare edin

Benim dediklerimle senin konuyu çekebildiğin çarpıtma noktası arasındaki fark aslında cevap vermeyi gereksiz kılıyor da sonuçta delusional taraftar grubu dediğim gibi, belki haklı falan beller kendini geçer sonra. Birkaç başlık vereyim, sonra çekileyim.

- Fenerbahçe camiası Aziz'in değil, hükümet ve yardakçıları tarafından alaşağı edilmeye çalışılan başkanının arkasında durdu. Başkan Aziz Yıldırım değil Bennu Yıldırımlar da olsa aynı ortam olacaktı.

- Olaylar başladığında Aziz'le ilgili homurtular zaten artmaya başlamıştı, bir ara verildi, 1-1.5 senedir de "artık bitti" diye yine homurtulara dönüldü. Sen güllük gülistanlık devam ediyor sanıyorsan ne kadar uzaktan, önyargılı ve hatalı baktığını anlaman gerekir buradan.

- Yönetim -her ne kadar yüzlerce yanlış icraatı olsa da- bu bug abuse dediğin konuda mükemmel bir taktik uyguladı. "Kanka paralel bizim adamları aldı dedin bizim davada kim varsa hapsettin/uzaya sürdün/görevden aldın, e o paralel de bu dik mi, bu ne perhiz" dedi, şah mat çekti. 'Düşmanımın düşmanı' ile kendini çürütmemek arası bir yere hapsetti Tayyip'i. Bir stad, bir şampiyonluk için big time dömelip de Sıyın Cımhırbışkınım piyesi oynayacağına, saraylara çıkıp el etek öpeceğine bunu yaptı, gayet memnunuz. Sizin olmamanız doğal.

- "Biz 100 kişi tiplindik biyik tipki gistirdik kinki" dediğiniz adam 2-3 ay sonraki kongrede tek aday başkan seçildi. Onun için burayı direkt geçiyoruz.

Maça dönersek, "Trabzon ne oynadı ki bizim kırmızılar sorun oldu" da güzel kafaymış. Adamların bir penaltısı verilmiyor, Beşiktaş'ın da önemli adamlarından iki tanesinin ihracı hiç oluyor, maç da 2-1 bitiyor, sanki 6-1 bitmiş gibi şöyle bir fikir geliyor. İzlemeyin o zaman abi futbol falan, ya da en azından yorum yazmayın. Abobakar atsa... diye olmuyor o iş, atacak o zaman, 4-1 olacak, herkes maçı salacak, böyle itelenmenize gerek kalmayacak.

PS: Ben zaten üç büyüklerin de kollandığını her gereken noktada dile getiriyorum, bizim lehimize verilen haksız kararları da. Sadece buraya haftada bir falan yazıyorum, belki daha az. Her maç her dakika Fenerbahçe lehine verilen hatalı kararları not alıp bir sticky'e mi yazmak lazım objektif tartışabilmeniz, algılayabilmeniz için?

Hangi yazarın hangi fikirde/objektiflikte olmadığını bilmeden aptalca genellemelerle saldırdığınızda aptal görünen siz olursunuz, yapmayın böyle.
  • Yeni Oluştur...