Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Evleniyorum, Bye

xunn

Öne çıkan mesajlar

_Rave said:

sırf şu düğün-nikah akrabaları topla göbek at, rp yap, artık standartlaşmış bi leşliğe eşlik et ve sistemin içinde kal, çık bide para isteyen tinerciler takılsın peşine gibi saçmalıklar yüzünden kız arkadaşıma evlilik teklif edemiyorum ben galiba.

arada ulan 3 sene oldu acaba etmelimiyim diyorum, gözümün önünde bu flimler oynayıp midemi bulandırıyor, aman iyi böyle işte ya diyorum sdfs.

neyse, gz xunn

araba süslemeyince tinerci de takılmıyo, ben test ettim onu, akrabaya da düğün yapıcak paramız yok diyebilrisin bi ihtimal, varsa da o parayla kurtköyden 1+1 alıcaz diyebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

sırf şu düğün-nikah akrabaları topla göbek at, rp yap, artık standartlaşmış bi leşliğe eşlik et ve sistemin içinde kal, çık bide para isteyen tinerciler takılsın peşine gibi saçmalıklar yüzünden kız arkadaşıma evlilik teklif edemiyorum ben galiba.

arada ulan 3 sene oldu acaba etmelimiyim diyorum, gözümün önünde bu flimler oynayıp midemi bulandırıyor, aman iyi böyle işte ya diyorum sdfs.

neyse, gz xunn

yenge o saçmalıkları istiyor mu kesin? konuşarak halledebilirsin belki?
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

_Rave said:

neyse, gz xunn

yenge o saçmalıkları istiyor mu kesin? konuşarak halledebilirsin belki?

Bi konusunu açtıktan sonra R tuşu işlemezki abi. evet istiyorum derse neyse boşver ozaman mı diyecem sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall'un düğünü gibisi olamaz arkaaşlar
adamlar antalyada imza atıp istanbula gelip sarıyer'de villa tutmuşlar gençlik sabahlara kadar dıptısdıptıs BAMBAMBAM takıldıkö. evlenme namına tanık olduğum en güzel şeydi.

size de mutluluklar
tokyo iyiymiş

ben de evlensem sırf g.amerika'ya gitmek için evlenirim heralde, ev kuruyoduk balayına çıkıyoduk niyetine cukkala altınları oh kebap.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...