sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Jaegerjaquez said: mail atarım abi adresi sene 2017 olmaz ya.. oyle masraf olmaz.. hamdiye'nin davetiyesi daha guzel, daha cok para verip daha guzelini yaptirmaliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 nan hamdiyenin tuglasi daha guzel diye de baslarlarsa pekmezlerini akitirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 bozdaş iyiydi ya, şimdi dinçsoy mu olacak soyadın bol mutluluklar çok birlikte ömür maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Ahmet Salih Dinçsoy bence iyi ya. Yakıştı. Kısaltması da asd oluyor gayet kişiliğine uygun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 didibo.. cheb khaled den bir didi acayim ben.. ahmede de asd oluyor..game controller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 _Rave said: sırf şu düğün-nikah akrabaları topla göbek at, rp yap, artık standartlaşmış bi leşliğe eşlik et ve sistemin içinde kal, çık bide para isteyen tinerciler takılsın peşine gibi saçmalıklar yüzünden kız arkadaşıma evlilik teklif edemiyorum ben galiba. arada ulan 3 sene oldu acaba etmelimiyim diyorum, gözümün önünde bu flimler oynayıp midemi bulandırıyor, aman iyi böyle işte ya diyorum sdfs. neyse, gz xunn araba süslemeyince tinerci de takılmıyo, ben test ettim onu, akrabaya da düğün yapıcak paramız yok diyebilrisin bi ihtimal, varsa da o parayla kurtköyden 1+1 alıcaz diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 _Rave said: sırf şu düğün-nikah akrabaları topla göbek at, rp yap, artık standartlaşmış bi leşliğe eşlik et ve sistemin içinde kal, çık bide para isteyen tinerciler takılsın peşine gibi saçmalıklar yüzünden kız arkadaşıma evlilik teklif edemiyorum ben galiba. arada ulan 3 sene oldu acaba etmelimiyim diyorum, gözümün önünde bu flimler oynayıp midemi bulandırıyor, aman iyi böyle işte ya diyorum sdfs. neyse, gz xunn yenge o saçmalıkları istiyor mu kesin? konuşarak halledebilirsin belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Jaegerjaquez said: davetiyeye önem vermek next level pleblik ya kağıt işte abi adres yazıyo anne baba aldi kendi tanidiklarina oyle dagittilar da ben millete whatsapptan yolladim. Cok da tin ya, tugla ne ayrica sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Abi zerre baglılıgım yok zaten ismime AHMET SALİH BOZDAŞ oldugu için, Dinçsoy baya sert. Eugenics soyadı olm. En temiz pati soyadları Altınorak ve Karaagac sanırım. Bunlar pek net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 ginaly said: _Rave said: sırf şu düğün-nikah akrabaları topla göbek at, rp yap, artık standartlaşmış bi leşliğe eşlik et ve sistemin içinde kal, çık bide para isteyen tinerciler takılsın peşine gibi saçmalıklar yüzünden kız arkadaşıma evlilik teklif edemiyorum ben galiba. arada ulan 3 sene oldu acaba etmelimiyim diyorum, gözümün önünde bu flimler oynayıp midemi bulandırıyor, aman iyi böyle işte ya diyorum sdfs. neyse, gz xunn yenge o saçmalıkları istiyor mu kesin? konuşarak halledebilirsin belki? Bi konusunu açtıktan sonra R tuşu işlemezki abi. evet istiyorum derse neyse boşver ozaman mı diyecem sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Yok abi düğün bile yapmıyoruz. Direkt imzayı atıp kacıcaz yani tokyo'ya. Millet gidip istanbul'da araba falan alıyor nikah için baya sürreal. Hatun benden daha cok nefret ediyor bu mevzulardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Ikinizin de ne istediginin bi onemi yok ki abi dugunde. Sizi henuz bu gerceklikle tanistirmadi mi aileler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Gerci dugun yapmiyoruz dedigin icin kocaman bir "helal olsun" u haketiniz. O yuzden ne davetiyenin bi onemi kaldi ne gorumcenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 aman dikkat edin benim de boyle bir ark vardi dugun yapmadilar, nikaha sadece sahitleri cagirdilar, ufak ta bir koktyel kendi aralarinda helal olsun vs derken 1,5 ay sonra davetiye geldi bla bla dugun salonunda dugunumuze bekleriz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Hhahahah aileleri resmen saplamis iclerinde cevirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Halay çekilmeyecek kravat alna bağlanmayacaksa ne anlamı var ki evlenmenin? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Biz nikah + yemek yaptik valla pek tatli oldu, dugun cok rerore zaten. Saat 10.30'da bitmisti butun aksiyon cicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Drall'un düğünü gibisi olamaz arkaaşlar adamlar antalyada imza atıp istanbula gelip sarıyer'de villa tutmuşlar gençlik sabahlara kadar dıptısdıptıs BAMBAMBAM takıldıkö. evlenme namına tanık olduğum en güzel şeydi. size de mutluluklar tokyo iyiymiş ben de evlensem sırf g.amerika'ya gitmek için evlenirim heralde, ev kuruyoduk balayına çıkıyoduk niyetine cukkala altınları oh kebap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 altın için iban yazsaydınız bari davetiyeye altın iyidir ya güzel şey altın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Ceyrek altin ne kadar haberin var mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 http://www.nzpvitrin.com/0-25-gr-22-ayar-yuvarlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 ohoho cabuk geldi zaman, teprikler :D cumartesi isim ertelenirse kapidan duduk calar kacarim yakin mesafe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Giden herkes bundan taksın. http://www.nzpvitrin.com/1-gr-hakimiyet-milletindir Tekrar tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 15 temmuz altınları ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 xunn said: Abi zerre baglılıgım yok zaten ismime AHMET SALİH BOZDAŞ oldugu için, Dinçsoy baya sert. Eugenics soyadı olm. En temiz pati soyadları Altınorak ve Karaagac sanırım. Bunlar pek net. küheylan var lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar