Flam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 biliyorum brü. sen yine çıktın muadiline girdin. ha her yer katiplikten iyidir. o başka. inşallah güzel kazanırım, bir iki kişi daha var iş soran çünkü halen katip olarak çalışıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 flam said: Duayen hukukçu uyardı, yargılanma yenilenmeli, Saygı Öztürk@Sözcü Bak burada katiplerin toplu açığa alınmalarından veya işten çıkarılmalarından bahsedilmiş. CHP'ye başvur bence sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 ne yazsam gg. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 update. epey toparladım. PHP çalışıyorum. bir de SAP öğrenmek için kaynak araştırıyorum. Çok düştüm kalktım bir yıl boyunca evsiz gezdiğim oldu (lan bari fettoşculara yanaşaymışız bi faydaları olurmuş p...venklerin. işimizden olduğumuza değdi derdik en azından.) ayaklandım düzelttim hayatımı yine... Yine toparlarım üstelik bu sefer çok daha iyi durumdayım aç değilim açıkta değilim yalnızca bu darbe beni on yıl geriye götürdü. Arada barlarda çalışıyorum halen. Ev partilerine filan gidiyorum barmenlik yapıyorum. Kesinlikle fetöden dolayı değil geziden filan atılsaydım şu an "iyi ki" diyebilirdim. Zaten geri alırlarsa da istifa etmeyi planlıyorum. Hakkımdaki adli kontrol de kaldırıldı. Takipsizlik bekliyorum. Karşıyaka civarında iş olursa çalışırım bu arada, bir kısım boş vaktim mevcut. Online olarak yapabileceğim iş olursa da paslayabilirsiniz. Ayrıca böyle ufak tefek şirketlerin web sitelerini filan da yaparım. Ne bileyim böyle portfölyö ayarında naparız ne ederiz sitelerini yapabilirim. Fazlası için 3 ay sonra... şimdilik öğreniyorum. Olmasa olur, olsa ekonomik olarak iyi gelir yani. Herşey yolunda şu an. Bu arada postlarınızdaki destekleriniz için teşekkür ederim. Tanımayana kendini anlatamıyorsun, tanıyan biliyor da tanımayan herkes aşırı judgemental... Herkes vebalı gibi kaçıyor. Ona da alıştım gibi mecburen =) Arada bornova civarına geliyorum (egede okuyorum bu arada, resmen 20 yaşıma geri döndüm progress olarak lel), bira içeriz laflarız diyen olursa uğramaya çalışırım, hem iki lafın belini kırmış oluruz. (akşamları foça'ya dönüyorum ancak. onu gözetin. çok geç olursa misafir etmek zorunda kalırsınız. yılların alkoliğiyim yani böbreklerim de pek işinize yaramaz, boşa masraf olurum size yani.) pm pls. edit: imla filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar