Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

28-30 Ekim'i değerlendirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,
3 gün tatili olan arkadaşlar.
Benim de var.
Napsam bilemiyorum. 2 veya 3 kişi olacağız.
Arkadaşlarım bağyan olduğu için kafama estiği gibi plan yapamadım.

Eskişehirdeyiz.
1 veya 2 gece konaklamalı,Türkiye'nin öbür ucu olmayan bu mevsimde nelereleri tavsiye edersiniz? :)
Amaç ne derseniz, sadece mekan değişikliği, rahatlamak vs..

Tşk
Mesaj tarihi:
eskişehirde korsan gemisi ve şato var diye hatırlıyorum. "bağyan" -kadın dersen gönüllerini kazanırsın xd- arkadaşların sevecektir. mini disneyland lul

dur lan zaten eskişehirdeymişsiniz. kapadokyaya gidin abi.
Mesaj tarihi:
Dynun said:

Selam,
3 gün tatili olan arkadaşlar.
Benim de var.
Napsam bilemiyorum. 2 veya 3 kişi olacağız.
Arkadaşlarım bağyan olduğu için kafama estiği gibi plan yapamadım.

Eskişehirdeyiz.
1 veya 2 gece konaklamalı,Türkiye'nin öbür ucu olmayan bu mevsimde nelereleri tavsiye edersiniz? :)
Amaç ne derseniz, sadece mekan değişikliği, rahatlamak vs..

Tşk

Arnavutluğa gidin başkente yeter 2 gün, çok bişi yok zaten hem de ucuz
Mesaj tarihi:
sonra balon turuna çıkarsınız ölmezseniz romantizm gösterirsin kızlara. sonra çıtayı artırdığın için sevgilileri seni düşman beller. win-win
Mesaj tarihi:
ahah adam ilk mesajında kapadokya'ya gidileceğini kesinleştirdi, ikinci mesajında YANCI oluyor. helal valla inisiyatif almak bu.

DRaGoN_SLaYeR said:

2 kızdan biri sevgilin/yazdığın diğeri de ekürisiyse ben de gelirim kapadokyaya. 2si de benim dersen 8-)
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

Değişik ve çılgın 3 gün istersen direk pascal a takıl, hayata farklı renklerle bakarsınız. Gülüşü bile yeter adamın :)-D

https://blogdosall.files.wordpress.com/2010/03/do_you_smoke_after_sex__by_clip_slide.jpg
Mesaj tarihi:
Dynun said:

imamizer said:

Yedigoller zamanı şu an.

biraz açar mısınız yakışıklı bey

ekim sonu sonbaharın en güzel görüldüğü yerlerden. sarı kahverengi yeşilin bi sürü tonu falan. bu aralar gidiyor yedi gölllere millet. fotoğrafçı kaynıyor.
Mesaj tarihi:
Ben biraz turizm cahiliyim tabi.
Şimdi biraz googleladım.
genellikle kamp yapıyormuş millet.
otellerde kalan da varmış.

Para dert değil, nasıldır bu işin en keyiflisi?
Nası gelinip nası kalınır, tecrübeden söylerseniz sevinirim :)
Mesaj tarihi:
Kütahya'ya gelin, ben evde değilim. Anahtarı bırakayım benim evde kalırsınız. Ne yapacağınız konusunda pek bir fikrim yok, senelerdir arkadaşlarım gelince Eskişehir'e götürüyorum.
Mesaj tarihi:
bolu bursa felan gidin dağ havası alın bence. sonbaharda güzel olur yüksek yerler. öbür türlü deniz kenarına gitseniz 3 gün zaten yola çok zaman gider yolda yorulursunuz.
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

Oymapinarda festival var ben orda olucam tavsiye ederim

"Festival Alanı Hakkında Bilgilendirme:
Hava sıcaklığı gündüzleri 23-28 derece, geceleri rüzgar ile beraber 10 dereceye kadar düşmektedir. Festival alanımızda çam pürleri ve kuru otlar olduğundan çadır alanlarında KESİNLİKLE ateş yakılmasına izin verilmeyecektir. Ana sahnemiz yakınında korunaklı alanlarımız ve ateşimiz olacaktır.
Arazi taşlı-topraktır. Uygun kıyafet ve donanım ile gelmenizi tavsiye ederiz.
GÖLE GİRMEK KESİNLİKLE TEHLİKELİ VE YASAKTIR."

hayırlı işler numancım, aman dikkat et kendine göle girme :)-D
  • Yeni Oluştur...