Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Selam, 3 gün tatili olan arkadaşlar. Benim de var. Napsam bilemiyorum. 2 veya 3 kişi olacağız. Arkadaşlarım bağyan olduğu için kafama estiği gibi plan yapamadım. Eskişehirdeyiz. 1 veya 2 gece konaklamalı,Türkiye'nin öbür ucu olmayan bu mevsimde nelereleri tavsiye edersiniz? :) Amaç ne derseniz, sadece mekan değişikliği, rahatlamak vs.. Tşk
Shean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 eskişehirde korsan gemisi ve şato var diye hatırlıyorum. "bağyan" -kadın dersen gönüllerini kazanırsın xd- arkadaşların sevecektir. mini disneyland lul dur lan zaten eskişehirdeymişsiniz. kapadokyaya gidin abi.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 ben wow'da 7.1 patch, civ 6, ev tadilatı ile değerlendiriyorum :)
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 abi kabak diyorum baska bisey demiyorum yaa yada alacati. bu mevsimde harika olur
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 kapadokya mağara oteller gogogo
Satari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Dynun said: Selam, 3 gün tatili olan arkadaşlar. Benim de var. Napsam bilemiyorum. 2 veya 3 kişi olacağız. Arkadaşlarım bağyan olduğu için kafama estiği gibi plan yapamadım. Eskişehirdeyiz. 1 veya 2 gece konaklamalı,Türkiye'nin öbür ucu olmayan bu mevsimde nelereleri tavsiye edersiniz? :) Amaç ne derseniz, sadece mekan değişikliği, rahatlamak vs.. Tşk Arnavutluğa gidin başkente yeter 2 gün, çok bişi yok zaten hem de ucuz
Shean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 sonra balon turuna çıkarsınız ölmezseniz romantizm gösterirsin kızlara. sonra çıtayı artırdığın için sevgilileri seni düşman beller. win-win
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 2 kızdan biri sevgilin/yazdığın diğeri de ekürisiyse ben de gelirim kapadokyaya. 2si de benim dersen 8-)
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Oymapinarda festival var ben orda olucam tavsiye ederim
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 ahah adam ilk mesajında kapadokya'ya gidileceğini kesinleştirdi, ikinci mesajında YANCI oluyor. helal valla inisiyatif almak bu. DRaGoN_SLaYeR said: 2 kızdan biri sevgilin/yazdığın diğeri de ekürisiyse ben de gelirim kapadokyaya. 2si de benim dersen 8-)
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 eskisehir..hizli tren..atla konyaya git gece kalmadan gunubirlik..ye ye don..
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Selam Kapadokyaya bayramda gittik 4 kişi :( abant diyen oldu mudanyaya gidin ordan ada turu yaparsınız falan diyen oldu
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Stringray said: ahah adam ilk mesajında kapadokya'ya gidileceğini kesinleştirdi, ikinci mesajında YANCI oluyor. helal valla inisiyatif almak bu. Olamadım :(
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 imamizer said: Yedigoller zamanı şu an. biraz açar mısınız yakışıklı bey
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Değişik ve çılgın 3 gün istersen direk pascal a takıl, hayata farklı renklerle bakarsınız. Gülüşü bile yeter adamın :)-D
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: Değişik ve çılgın 3 gün istersen direk pascal a takıl, hayata farklı renklerle bakarsınız. Gülüşü bile yeter adamın :)-D https://blogdosall.files.wordpress.com/2010/03/do_you_smoke_after_sex__by_clip_slide.jpg
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Yedigöller' in suyu çıktı bence abi, her kendini fotoğrafçı sanan orada pls
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Masticore said: https://blogdosall.files.wordpress.com/2010/03/do_you_smoke_after_sex__by_clip_slide.jpg http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/03/coy.gif
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Dynun said: imamizer said: Yedigoller zamanı şu an. biraz açar mısınız yakışıklı bey ekim sonu sonbaharın en güzel görüldüğü yerlerden. sarı kahverengi yeşilin bi sürü tonu falan. bu aralar gidiyor yedi gölllere millet. fotoğrafçı kaynıyor.
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Ben biraz turizm cahiliyim tabi. Şimdi biraz googleladım. genellikle kamp yapıyormuş millet. otellerde kalan da varmış. Para dert değil, nasıldır bu işin en keyiflisi? Nası gelinip nası kalınır, tecrübeden söylerseniz sevinirim :)
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Kütahya'ya gelin, ben evde değilim. Anahtarı bırakayım benim evde kalırsınız. Ne yapacağınız konusunda pek bir fikrim yok, senelerdir arkadaşlarım gelince Eskişehir'e götürüyorum.
Mal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bolu bursa felan gidin dağ havası alın bence. sonbaharda güzel olur yüksek yerler. öbür türlü deniz kenarına gitseniz 3 gün zaten yola çok zaman gider yolda yorulursunuz.
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 pascalnouman said: Oymapinarda festival var ben orda olucam tavsiye ederim "Festival Alanı Hakkında Bilgilendirme: Hava sıcaklığı gündüzleri 23-28 derece, geceleri rüzgar ile beraber 10 dereceye kadar düşmektedir. Festival alanımızda çam pürleri ve kuru otlar olduğundan çadır alanlarında KESİNLİKLE ateş yakılmasına izin verilmeyecektir. Ana sahnemiz yakınında korunaklı alanlarımız ve ateşimiz olacaktır. Arazi taşlı-topraktır. Uygun kıyafet ve donanım ile gelmenizi tavsiye ederiz. GÖLE GİRMEK KESİNLİKLE TEHLİKELİ VE YASAKTIR." hayırlı işler numancım, aman dikkat et kendine göle girme :)-D
Öne çıkan mesajlar