madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Sneijderin sakatlıktan donemedigi coook belli yani. Hic ilk 11 lik durumda degilmis. Direk 1 kisi eksik oynuyoruz. Bruma da cok fazla gereksiz calım deniyor. Simdi orta sahada dayak atacaklar skoru tutmak icin. Bunlar ne agır dokunuslar paslar gitmiyor
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Yok ya acık ofsayt bir ayak ilerde herif.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 evet demin ki açıdan net göründü, tek ayağı önde de yakalayamaması bence de normal
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Net ofsayt arada futbolcu filan yok görülmeyecek gibi değil. Bjk maçının yan hakemini de değiştirdiler zaten bu çakallarla ugrasicaz bu sene
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 semiş sağolsun. ofsyat mofsayt kazanamazsak yazık adamlar deplasmanda ilk golünü atmış sdfs
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Bunlar nası paslar abi. Okadar basit pas hataları yapıyoruz ki anlatılmaz. Ama en buyuk suc sniejder in bu mac ilk 11 baslaması. Rakip diri ayagına top geldigi anda huleloy diye ustune kosuyorlar ve sneijder onları yapabilcek durumda gibi degil.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Ersunun gs ye bilenecegi belliydi çılgın çalışmıştır gs yi. İlk yarı beraberlik daha iyi olurdu ama Ersun un takımları defans yapamıyor, umarım normal topunu oynar yoksa gg olur defans yapmaya kalkarsa.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Su sutu takip eden bir oyuncu olmaz mı abi Taraftar cok baygın. En azından gelen sesler cok baygın yani
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 TS ceza sahasının ön çizgisinde çok karambol oluyor, şu ana kadar temizlediler de böyle giderse onlardan biri gol getirir. Sneijder'in sahada olmasına itirazım yok, tam kondisyon yüklemesi yapmamış ama demin Eren'e attığı gibi bir pası her an atıp şapkadan tavşan çıkartabilecek bi adam.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Cavanda'nın paslar sabriyi ozletti onlar nedir ya.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Sag kanat 0 iste ama. Poldi yerine Yasinle baslamak lazimdi. Hem Sneijder hem podolski olunca bir kanat cokuyor resmen. Bruma yi da kitlediler. Cavanda da cok agir bir adam bu arada. Hizli diyenler filan vardi da.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Bruma'nın şutu defansa çarpmasa jeneriklik gol oluyodu, yazık oldu.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 defansın üstüne vurmasa da gol olurdu belki :P
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Cavanda benim izlediğim geçen sene gayet hızlı adamdı da bugün bi ağırlık var, evet. Podolski'yi yer yer çift forvete geçebilmek için ilk 11 çıkartmış işte t.d. Arada çift fovete dönüp akıl karıştırıyoruz. Sağ kanadın işlememe sebebi aslında Cavanda, adam hantal ve ekisiz şimdilik. Yoksa sebep Podolski değil.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 arcane said: defansın üstüne vurmasa da gol olurdu belki :P Defans üstüne vurmasa kaleci alırdı, kalecinin olmadığı tarafa vurdu onu da defans kapattı işte :)
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 ben jor olsam 2. devreye linnes le girerim risk alıp. Defansta daha kotu ama ayakları cok daha iyi cavanda dan.
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 ya rakip çok kötü. yenemezsek ayıp yani. gerçi bunun gibi bir maç yaptım fifa'da bugün. kornerler şutlar sağlı sollu tek kale oynadım 1-0 kaybettim sdfs.
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Cavanda'yı saymazsak çok güzel oynuyoruz. 1-0 geride olabiliriz ama sezon başından bu yana bilerek ve isteyerek yerden oynadığımız, gerekli görüldüğü taktirde orta açtığımız, topu bir o kanatta bir bu kanatta oynadığımız böyle bir maç olmadı. Evet son paslarda, son şutlarda bi mallık var ama olsun. Gol ofsayt olsa ne olmasa ne? Ofsayt olsa da 5 santim yoktur. Ah ulan Linnes....
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Valla sneijder in bir pozisyonu vardı 3 v 1 yerden kalkan adama sut cekti top bruma ya da poldiye bırakmak yerine orda sneijderin hazır olmadıgı belli oldu zaten.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Haydi Trabzon be. İkinci yarı iki tane daha sıkıştırsınlar da keyiflenelim.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Ya da yine brumadan pas alıp brumaya bırakmak yerine iceri daldıgı pozisyon. ikince devre ya da 60tan sonra oyunda olmalıydı sneijder. Hucum cavanda ile olacak gibi degil. Linnes lazım oraya linnes Bruma yine cıldırdı da ah o son pas.
Öne çıkan mesajlar