Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Caverns nerfi gelmiş. Biraz bakınayım dedim de deckin eski keyfi kalmamış ya ne t1 concedeler ne t3 5/5ler falan. Eskiden 10 oyunun 9u keyifli geçerken artık 2si keyifli 5i zorluyor falan. Brainded oynayamıyorsam hearthstoneun ne queyfi kaldı ki meh

Neyse bakalım eski aşkitom pirate warriorda ne değişiklikler olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

oyuncu kaybediyorlar, farkındalar. 3 yıldır sürekli büyüyordu hearthstone, eminim ya büyüme baya ciddi durdu ya da küçüldüler biraz.

hele şimdi bu expansion'da yeni pack fiyatları olacak, 50-100 pack satın alıp kalan koleksiyonunu da gold ile tamamlayan büyük bi kitle vardı, bunlardaki para harcama oldukça düşecek. geri kalan whale'lar kurtarır mı bilmemiz mümkün diil tabi ki.

ne olursa olsun, her şekilde oyunculara bişiler vermek zorundalar, böle aç gözlü sonsuza kadar gidemeyeceğine göre.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

oyun son expansion ile beraber uzun süredir olmadığı kadar adam gibi ya. rng var mı var ama baya bi deck var ortalıkta, hunter ile warlock hariç her class'ın legend'a ulaşabilecek 2'şer tane decki var len daha nolsun.

eskisi kadar hayvan gibi oynamıyorum gerçi azalttım ama kesinlikle oyunun gelmiş ve gelecekteki muhtemel hallerinin en iyilerinden birisini yaşıyoruz 2 küsür aydır. ungoronun ilk ayını saymıyorum çorba gibiydi ortalık sfd

rogue quest'uni kırıp golden alexstrasza yaptım bu arada eheh. ungoro çıktığından beri en sevdiğim kart oldu hatun
Sosyal ağlarda paylaş

ben anlamıyorum nasıl "en sağlıklı hali" dediğinize. Veya sağlık anlayışımız farklı.

Oyunların büyük çoğunluğu loading ekranında belli oluyor, diğer kalan azınlığın yarısı da ilk 3-4 tur içinde belli oluyor. Nasıl sağlıklı oyun anlamadım.

Eski quest rogue, aggro druidi yenme oranı %20

Jade druidin eski quest rogue yenme oranı %20

Bir sürü listeler var(dı) bu şekilde, şimdi quest rogue nerfinden sonra bakmak lazım işler ne tarafa gidicek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...