Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 antisocial Kolento temiz yüzlü bir danimarkan genci tarafından ezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 bu 2x gold olayı ne zaman biticek şimdi bilen var mı göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Hoej efendi iyi çocuk sevindim onun şampiyon olduğuna. ladder'da da yenmiştim bi kaç kez keretayı :P 2xgolde 19-20 sine kadar falan devam ediyor. 40-50 gold'luk questleri rerollayıp greedy olmakta fayda var maksimum kazanç için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Ben Hoej'i secmistim la, kac pack gelicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 baya gelir.. yendigi oyun sayısı kadar diye biliyorum ben.. yani 15 - 20 tane gelir sdush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Caverns nerfi gelmiş. Biraz bakınayım dedim de deckin eski keyfi kalmamış ya ne t1 concedeler ne t3 5/5ler falan. Eskiden 10 oyunun 9u keyifli geçerken artık 2si keyifli 5i zorluyor falan. Brainded oynayamıyorsam hearthstoneun ne queyfi kaldı ki meh Neyse bakalım eski aşkitom pirate warriorda ne değişiklikler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 hazir nerf gelmeden biraz quest rogue oynayim dedim.. 2 gun takildim bununla (hic denememistim daha once).. sonuc: http://i.imgur.com/w9dqr25.png sonrasinda da "I siktir you" yazdi ama friendlist'ten sildigi icin onun ss'ini alamadim :(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 ek paket çıkınca beleş arena runlar ve ona göre ekstra ödüller gelicekmiş http://www.hearthpwn.com/news/2985-free-arena-run-knights-of-the-frozen-throne-card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 burnuma kotu kokular gelio, pack degisimleri, double gold event sonrada bu. kesin buyuk bi dayak gelicek, blizz bu kadar comert olamaz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 evet bu expansionda 110 legendary 4er common 2şer rare 1er epic olucakmış dsfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 New adventure will have 25 wings and only for 199$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 oyuncu kaybediyorlar, farkındalar. 3 yıldır sürekli büyüyordu hearthstone, eminim ya büyüme baya ciddi durdu ya da küçüldüler biraz. hele şimdi bu expansion'da yeni pack fiyatları olacak, 50-100 pack satın alıp kalan koleksiyonunu da gold ile tamamlayan büyük bi kitle vardı, bunlardaki para harcama oldukça düşecek. geri kalan whale'lar kurtarır mı bilmemiz mümkün diil tabi ki. ne olursa olsun, her şekilde oyunculara bişiler vermek zorundalar, böle aç gözlü sonsuza kadar gidemeyeceğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 işe, oyunu adama ederek başlasalar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 oyun son expansion ile beraber uzun süredir olmadığı kadar adam gibi ya. rng var mı var ama baya bi deck var ortalıkta, hunter ile warlock hariç her class'ın legend'a ulaşabilecek 2'şer tane decki var len daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 bence de deck çok 3-5 aydır sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 sabonis said: oyun son expansion ile beraber uzun süredir olmadığı kadar adam gibi ya. rng var mı var ama baya bi deck var ortalıkta, hunter ile warlock hariç her class'ın legend'a ulaşabilecek 2'şer tane decki var len daha nolsun. eskisi kadar hayvan gibi oynamıyorum gerçi azalttım ama kesinlikle oyunun gelmiş ve gelecekteki muhtemel hallerinin en iyilerinden birisini yaşıyoruz 2 küsür aydır. ungoronun ilk ayını saymıyorum çorba gibiydi ortalık sfd rogue quest'uni kırıp golden alexstrasza yaptım bu arada eheh. ungoro çıktığından beri en sevdiğim kart oldu hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 ilk ay ben de oyle diyodum ve bir suru deck denedim hatta ilk hafta oyunda en cok vakit gecirdigim hafta olabilir ama bi sure sonra baydi. dogru durust quest oynanmiyor. en cok warrior/warlock oynuyordum zaten normalde, Qwarrior asiri bayik Qwarlock asiri kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Elim kırmaya gitmiyor ya, gerçekten en sevdiğim karttı. Hayin blizz =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 ben anlamıyorum nasıl "en sağlıklı hali" dediğinize. Veya sağlık anlayışımız farklı. Oyunların büyük çoğunluğu loading ekranında belli oluyor, diğer kalan azınlığın yarısı da ilk 3-4 tur içinde belli oluyor. Nasıl sağlıklı oyun anlamadım. Eski quest rogue, aggro druidi yenme oranı %20 Jade druidin eski quest rogue yenme oranı %20 Bir sürü listeler var(dı) bu şekilde, şimdi quest rogue nerfinden sonra bakmak lazım işler ne tarafa gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 oh be sonunda paladini de golden yaptım kaldı 7 class fdshsdfh son 2 haftadır sapık gibi oynuyodum bu gece sabahladım 100 gold capini bile doldurdum artık oldum ama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 GRATZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Bu double gold olayı ne zaman bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Ben de bakmıştım ilk çıktığında, genelde 2 hafta sürecek yazıyor herkes. Sanırım bir yönetici söylemiş, ayın 19'una kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 evet çarşamba akşamına kadar yapın questleri. ben dün yanlışlıkla 40'lık quest yaptım ya, halbuki reroll edip 80 veya 100'lük almak vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Bana da 80lik quest geldi arka arkaya ve 3 win questi bide, diğerlerini yaparken bu da aradan çıkacak FAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar