BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Ungoro öncesinden geriye bi tek pirate warrior deckim kaldı tam. Dustta var ama urasasım yok onla oynuyroum. O kadar tiksinmiş ki millet aggrodan bütün karşıma gelen deckler anti aggro. Fdsafasd. Renosuz reno tadı yasıyorum resmen heallar tauntlar bilmemneler. Üşenmesem control warrior felan yapıcam rank 8 de kaldım cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 su armor basip duran tweaklenmis quest warrior fena. elementalli quest rog fena hakkaten. bide freezeli elemental koymuslar. bambaska bi boyuta tasimis deki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 15 demon oyna questi geldi, ben de dandini mandini demeyip quest lock açtım oynuyorum bi roguela. Lethal gördüm soulfire atmadım questi yapmak için devam ediyorum demon summonlamaya falan böyle 1 hpde takılıyor herif concedelemedi de herşey normal. Sonra siphon soul ve jarraxus çekip oyunu aldı asdasdad. Hani 3.33 golt hariç bi kaybım olmadı ama hll pnp dedim içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Bonjo said: Spyro said: bu arada kullandigim deck sjow'un control paladini.. yorumlari gormek isterseniz link asagida: http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/sjows-ungoro-control-paladin-april-2017-season-37/ bende thijs in deckini oynadım bir kaç kere hemen hemen aynı , tam bir defans decki , bitiriciliği çok kötü gelmişti , fatique e giden maçlarda büyük sıkıntı yaşamıştım. tebrikler valla iyi iş. dedigin gibi burst olmadigi icin control/quest warrior gibi classlara karsi agresif ve mumkun oldugunca tempolu oynamak lazim.. tarim'i mesela bos boarda 1/2 ve hero power koyup ofansif oynadigim cok oldu.. ya da dinosize secerek kazandigim oyunlar da var baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Yemin ediyorum kafayı yiyicem 3ün ortasındaydım dün gece Bugun 5in ortasına kadar serbest düşüş yaptım Çıldırıyorum ya ne deck seçtiysem tam antisi geldi tur 3te quest yapan roguedan efsane çeken pirate warriora 45 heallanan paladine kadar her şey geldi karşıma. Kendimi silkecem o derece sinirlendim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 AHAHAHAH u mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Wishmaster said: AHAHAHAH u mad? Mad'in yanına salty tilted rekt noob ekle olduğum yere yaklaşırsın flsmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 hemet mage yapmış noxious, kripp de gitmiş çalmış klasik noxious'tan. ikisi de oynamışlar, eğlenceli diyolla http://www.hearthpwn.com/decks/810135-noxiouss-hemet-burn-mage http://www.hearthpwn.com/decks/810893-kripps-hemet-mage bu arada kripp bunu hep yapıyor he, noxious ilginç bi deck yapıyo sonra kripp oynuyor, millet "ooo krip deck yaptı" falan diyor. üzülüyom noxious'a :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 axedice said: 15 demon oyna questi geldi, ben de dandini mandini demeyip quest lock açtım oynuyorum bi roguela. Lethal gördüm soulfire atmadım questi yapmak için devam ediyorum demon summonlamaya falan böyle 1 hpde takılıyor herif concedelemedi de herşey normal. Sonra siphon soul ve jarraxus çekip oyunu aldı asdasdad. Hani 3.33 golt hariç bi kaybım olmadı ama hll pnp dedim içimden. ben sırf questler için decklerim var wild unranked oynyuroum mesela 15 demon deckinde sadece demon var druid kart da 30 tane druid kart var 2 turnde bitiriyorum zaten genelde herkez quest yaptıgından bazen anlasıyosun karsısıyla kimse kimseye vurmadan 30 ar tane kartıda oynayıp cıkıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 wild oynuyarak quest yapabiliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Yuh. E heralde yapabiliyorsun amunike =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 miracle ile rank2yr kadar geldim. taunt warrior ve pirate warrior yenebiliyosan legend olursun bu sezon sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 taunt warrioru ne yeniyor? baya hard counteri nedir? 16 mac 15 warrior (9 quest warrior 6 pirate war) 1 tane elemental paladin geldi. paladine yenilince sevindim oyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 paladin yeniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Vingthor said: taunt warrioru ne yeniyor? baya hard counteri nedir? 16 mac 15 warrior (9 quest warrior 6 pirate war) 1 tane elemental paladin geldi. paladine yenilince sevindim oyle diyim. Harbici hard counter'ı (diğer matchupları direk görmezden geliyorum tahmin edebileceğin üzere) Deathrattle priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 2 tane primordial glyph craft'ladım aşırı mutsuzum. 92k dust kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Saboya ilgi gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Al sabocum (you) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Yeni expte olması gereken kartlar hangileri pek takip etme imkanım olmadı ona göre craftlıycam. veya böyle kartlara puan felan verilen bir site varmıdır? yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 http://i.imgur.com/ZHL0ruX.png mage'in questini calip, ondan once questi tamamlamak B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 bascalan anduin zaten, rogue un hirgizlik yaptigi kart sayisi daha az asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paladin <3333333 İlk defa rank 5 oldum süper keyifliydi. Savjz'ın control deck'ini kullandım. 12-5'le 72%le. Adam inanılmaz dengeli bir deck yapmış. http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/savjz-1-legend-paladin-deck/ Aggro'ya karşı draw aşırı şanssız gelmezse kaybetmedim. Quest Rogue'lar daha önce saç baş yolduruyordu biraz şanslı draw'la güzel yendim. Quest Rogue 4-1 Quest Warrior 2-0 Bir kere murlock paladin'e, bir kere de priest'e kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 https://www.twitch.tv/playhearthstone global games'de bizimkilerin maci basladi simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Bunlar yayını izleyip ona göre hamle yapıyordur lan :) yayın bence 10 dk falan geciktirmeli gitmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Yendiler 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar