mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Eternal said: rogue a laf etmedim quest rogue oynayana lafım. yoksa ben de şirazin miracle oynuyorum.. oynadıgım deckler içinde. işlerin yolunda gittigi falan da yok, hunter yine eski lamerligine geri dönmüş o yüzden ona bişey demiyoruz. onun dısında işte yeni lamerlerimiz quest rogue ve tek amacın fireball atmak olan o skim mage. Hearthstone birşeyin üstüne kurulu olmaması gereken bi oyun. bunun en güzel örnegini control priest'de yaşadım ve çok eglenceli bir deck. elisa gibi kartlar olması gerekiyor ve oyun daha çok kontrol ve takip-tahmin odaklı olması gerekiyor. At yere 1 mana 5/5'i well played de.. antonidas at aprentis in fireball spamle well played'de. alakası yok wp ile falan. lamerim demenin hearthstone'cası. tabi abi adam kart oynuyo kazanıyo saçmalıgın daniskası 100% win rate var mirrorlarda da coin flip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ne eğlenceli konuymuş lan bu HAHAHAAHAHAHH eternal sunshine of the spotless gözyaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ahaha ben de eğlendim cidden baya, wp ye darlanmış adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 wp'e darlanıyosun tabiki abicim. yani ben bişey oynamadım ki amk kaldı ki sen de farklı bişey yapmadın son 234832 oyundaki hareketleri yaparak bi maç daha kazandın.. 4.turn 5/5 yaptın heryeri bana bastın 35 dmg'i oyun bitti. ortada play'lenen bişey yok. turn 5 deyiz falan.Sen orda wp diyosan. Ben hs'den anlamayan bir embesilim diyosun işte iki kelime ile.. bitir oyunu kazan çık. ladder'da tek amacın legend olmak bir an önce onu derdinde adamsın yani iyi oynamak değil olayın sdfs .. well played dedimi adam sinir basıyo. hususi sinirlenmek için squelch de yapmıyorum küfür ediyim diye kendi kendime eziyet ediyorum amk asdufhadsfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 adam belki sadece kazanmak istiyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ahahaha,oyun başlar başlamaz kapıcan emote karşında bildiğin biri yoksa en güzeli o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ahahah e nasıl yani yok mu bu işin bi counter ı falan öyle deck mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 mulgear6 said: ROGUELAR TUR 4TE QUESTİ TAMAMLAYIP ÖLDÜRÜYOLAR BİZİ QQ Counterı bu Bi de git gud tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Ben bu oyuna tekrar başlayayım diyorum ama hiç para gömesim yok, olur mu ki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Zor olur, devamlı oynayınca 3-4 deck yapacak kartın ve craftlayacak dustın birikiyor ama ara verdiysen sadece basic kartların vardır. Naxx ve mechlerden sonra BRM falan hep rotasyondan çıktı. 50 pack bile kesmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 mulgear6 said: mulgear6 said: ROGUELAR TUR 4TE QUESTİ TAMAMLAYIP ÖLDÜRÜYOLAR BİZİ QQ Counterı bu Bi de git gud tabi Raad ol mulgercigim counter'nın ne oldugunu biliyorum. Bu bahsettigin olay priest'le 10 oyunda 3 kere denk gelir.Dragonları cekiceksin de 6.turn'e kadar tempoda kalıcaksın da.. fidaydada ankaralım fidayda amk. rogue beni yeniyo diye QQ layan yok. ilk defa hs oynamıyoruz. Olay deck'in win rate'nin abartılı seviyede olması ve çok düşük ihtimallerle counterlanması. sana bi git gud yapıyım ben doktor.hemde tinypic farklıyla sdfs http://i67.tinypic.com/23idz0j.png http://imgur.com/a/p7gra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ya ben bıraktığımda skin falan bile yoktu.. baya oluyor, sanırım ilk çıktığında oynadıydım sadece asdf o zaman hiç bulaşmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 oyna oyna sen de gel hemen quest rogue oyna wp demeye başla.. mulgear gelsin counterlasın seni gitgutlayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 hahasdgja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Eternal said: oyna oyna sen de gel hemen quest rogue oyna wp demeye başla.. mulgear gelsin counterlasın seni gitgutlayarak Oh tansiyonum düştüydü iyi geldi tuzlu tuzlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 age of'ta falan rush yaparken kızanlar aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Castle age'e geçmeden saldırmak yoqqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Eternal said: Olay deck'in win rate'nin abartılı seviyede olması ve çok düşük ihtimallerle counterlanması. quest rogue'un lame olduğu konusunda hemfikirim ama deck'in winrate'inin abartılı seviyede olduğuyla ilgili bi durum söz konusu değil gibi. şu link 5 gün öncesinden: https://hsreplay.net/articles/9/class-performance-ungoro-meta abartılı winrate doğru olsa karazhan-şaman gibi %40 falan oynanırdı quest rogue fakat gün geçtikçe azalıyorlar. quest rogue şöyle bi deck sanırım, oyuncu iyiyse normal çekerse meçap aşırı uygunsuz değilse acımıyor alıyor. Burası sorun değil gayet normal. Sorun olan tarafı iyi olmayan oyuncunun da quest'ini dikkatsizce spamleyerek bi şekilde kolayca maç alabilir olması. wp diyenler o tipler muhtemelen. taş-kağıt-makas metası mı olacak henüz bilmiyorum ama quest rogue'dan dayak yiyip duruyosanız farklı deck veya tech tercihleriyle yolunuza devam etmeniz çok olası. yumuşak karnı olan bi deck sonuçta, ama işte insan sevdiği oynamak istediği deckle oynamak istiyor belli bi deck gelip sürekli yenince sıkılıyosun. ben de hunter'dan rahatsız olmaya başladım aşırı, freeze mage ve miracle oynadığımdan şimdilik. hiç özlememişim lanet olası hunter'ı ya :D ama mesela o hunter quest rog'u dengeliyosa eyvallah hani. vesaire ek: bizzaten quest rog oynamadığımdan emin değilim ama freeze mage ve miracle rogue counterlıyor. hunter-pirate warr. da counterlıyor olmalı. başka bilmiyorum henüz ha bi de taunt warrior counterlıyor olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ha tabi kralcı olmayalım şimdi blizz de hep bi camış hep bi camış oyundan anlayan bikaç insan alsınlar aralarına allaşkına şöyle bişi demiş adam https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/656wot/mike_donais_quests_are_meant_to_be_your_lategame/ said: Mike Donais: "Quests are meant to be your late-game card" wtf harbiden ice lance'i oyundan interakşın kesiyor diye atıp time warp gibi bişi koymaları ayrı hikaye. ayrıca şu discover/get random card kafasından da tiksiniyorum, ne zaman bitircekler o olayı acaba. edit: ha ben sadece rogue quest'ine dedi sanıp triggerlandım. gerçi aynı kapıya çıkıyo gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 yav said: taş-kağıt-makas metası mı olacak henüz bilmiyorum meta her zaman taş kağıt makas metası ya. kart oyunları hep böyle yani, ne yaparsan yap değişmez. rogue quest azar, hunter çoğalır onu dövmek için, hunter çoğalınca bu sefer taunt warrior çoğalır, taunt warrior'ı dövmek için quest mage çıkar ortaya falan filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Sabo lan hatırlıyon demi ben taa zamanında Doomsayer kullanıyodum hani. Insanların Doomsayer'ın ne kadar iyi bir kart olduğunu anlaması yıllar almıştı. Aha bu ekspenşındaki gizli op kartı açıklıyorum. OooOOoOOoOoOoOO Bittertide Hydra. Net. Hele hele priestte üfff.. Palada da bayaa gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 taş kağıt makas'dan benim anladığım, %33'er dağılımla oyunların tamamen eşleştiğin meçapa göre baştan belli olması. sabo senin dediğin bildiğin düz meta şekillenmesi değil mi zaten counterlayanı counterlayanı counterlayan falan ve bunu doğru zamanda yapan yürüyor işte :D Hydra set açıklandığından beri konuşuluyor yav reddit'te, ilk günden de hydralı deckler türedi hani o kadar büyük bi keşif değil üzgünüm :D ama noobken doomsayer DE etmişliğimi bilirim gene saygılarımı ileteyim yani hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 counterlayanından counterlayanını counterlayanına hepsi elimden geçti zoo warlockla asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 taş kağıt makasın illa 3'lü olması gerekmiyor ya. kaldı ki muhtemelen hiçbir kart oyununda ve yine muhtemelen hiçbir zaman 3 tane %30'a yakın deck aynı anda var olmamıştır. kart oyunu mantığına aykırı, her zaman dışardan yeni bir deck gelir metayı bozacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar