Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

yav said:

9/9 golden yaptım sonunda X(

bi priest kalmıştı aylardır.
paladin>druid>mage>warlock>rogue>hunter>warrior>shaman>priest oldu sırası 1,5 yıldır :P

1.5 yılda şunu yapman inanılmaz bir olay ya. Deliler gibi hs oynuyor olman lazım cidden. Manyak mısın?

ben onun kaba hesabını yapmıştım ya geçenlerde. ona referans olarak mı yazdın bilmiyorum da :D aha buldum:

sabonis said:

ne zaman girsem online kendisi ya. baya inanılmaz oynuyo yani. bi de mesela ben giriyorum 2 oyun atıyorum sonra afk bırakıyorum geliyorum 25 dakka sonra falan. adamı sürekli maç içinde görüyorum adshfuah

şimdi hemen hesaplayalım 9k'ya yakın win demiş yani 8800 win desek, %55 win rate desek 16000 oyun eder, 5 dakka demiş ama 5 dakika bir oyun için çok kısa bi süre, ben kendi geçmişime baktım 7.6 dakika maç başına, hadi senin güzel hatrın için 6.8'e indiriyorum.

1813 saat eder, 20 aya böldüğünde 90.66 saat eder, 30'a böldüğünde günde tam 3 saat eder. bi de her allahın günü yani. 1 gün girmediğin zaman sonraki gün 6 saat olması lazım falan. bir de bu saf playtime üzerinden hesaplama yani. Hani oyun bulma zamanı oyundan sonraki victory defeat sceen'i, arada girip deck kurması, başkalarını izlemesi falan filan dersen günde 3.5-4 saat arasını temiz bulur.

evet insan gibi oynamıyor yani kısacası, bizzat şahidim :D
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear demin bana bi replay attı "Şu maçı nasıl kazanayım böhühü" diye. halbuki ben o sırada bu maçı yaşıyordum.... hiçbişi demiyorum, izleyin allah aşkına: https://hsreplay.net/replay/8hfavfk5RtRASJdG4RGieA

Turn 7'de olan olay turnuvada falan olsa, yıkılır orası. saçmalığın daniskası. adam board presence yokken 22 tane missile atıyor lan 22 !!!! ahahahahahaha

izlemeye üşenenler için:

turn başında durum

turn sonunda durum

Sosyal ağlarda paylaş

ABİ KARTLARIN SAÇMALIGIAN BAK
5 MANA 5-5 LEGENDARY

BATTLECRY: SHUFFLE A SEALED UNGORO PACK TO YOUR DECK DSFHKSDFJNHFDSNFHODSKFLHDSFHJ
2 manalık spell olarak çekiyosun
gelen kartlar eline geliyo direkt
shfgjksfdjhkldsjnkhtr bkjşsrdetnh

Bİ DE LEGENDARY DROP RATE'I DAHA FAZLAYMIŞ O SPELLDEN GELEN HAHAHASHDGSAFH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...