yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Pavel'in kazanmasını istiyorum amnesia bebesine kapak olsun diye ama Neira'ya basıcam sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 yav said: 9/9 golden yaptım sonunda X( bi priest kalmıştı aylardır. paladin>druid>mage>warlock>rogue>hunter>warrior>shaman>priest oldu sırası 1,5 yıldır :P 1.5 yılda şunu yapman inanılmaz bir olay ya. Deliler gibi hs oynuyor olman lazım cidden. Manyak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 palmblad'a verdim oyu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Wishmaster said: yav said: 9/9 golden yaptım sonunda X( bi priest kalmıştı aylardır. paladin>druid>mage>warlock>rogue>hunter>warrior>shaman>priest oldu sırası 1,5 yıldır :P 1.5 yılda şunu yapman inanılmaz bir olay ya. Deliler gibi hs oynuyor olman lazım cidden. Manyak mısın? ben onun kaba hesabını yapmıştım ya geçenlerde. ona referans olarak mı yazdın bilmiyorum da :D aha buldum: sabonis said: ne zaman girsem online kendisi ya. baya inanılmaz oynuyo yani. bi de mesela ben giriyorum 2 oyun atıyorum sonra afk bırakıyorum geliyorum 25 dakka sonra falan. adamı sürekli maç içinde görüyorum adshfuah şimdi hemen hesaplayalım 9k'ya yakın win demiş yani 8800 win desek, %55 win rate desek 16000 oyun eder, 5 dakka demiş ama 5 dakika bir oyun için çok kısa bi süre, ben kendi geçmişime baktım 7.6 dakika maç başına, hadi senin güzel hatrın için 6.8'e indiriyorum. 1813 saat eder, 20 aya böldüğünde 90.66 saat eder, 30'a böldüğünde günde tam 3 saat eder. bi de her allahın günü yani. 1 gün girmediğin zaman sonraki gün 6 saat olması lazım falan. bir de bu saf playtime üzerinden hesaplama yani. Hani oyun bulma zamanı oyundan sonraki victory defeat sceen'i, arada girip deck kurması, başkalarını izlemesi falan filan dersen günde 3.5-4 saat arasını temiz bulur. evet insan gibi oynamıyor yani kısacası, bizzat şahidim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 anten takın arkadaşlar>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Peki kime hırslandın, bilendin de EN GÜZEL HS'U BEN OYNAYACAM dedin yavuz? Bu öfken kime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ne öfkesi olm :D seviyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Geçen sene bu adam oyuna yeni başladığında aşırı hevesli ve bilgiç bilgiç konuşuyordu. Ben de pleblik yapmıştım. "Bi soluklan kardeş, hoşgeldin." falan diye. Adam bana bilendi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ben oynamıyorum ama başlığı şöyle bi skimledim. en iyiniz yav gibi. yav vermiş veriştirmiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Wishmaster said: Geçen sene bu adam oyuna yeni başladığında aşırı hevesli ve bilgiç bilgiç konuşuyordu. Ben de pleblik yapmıştım. "Bi soluklan kardeş, hoşgeldin." falan diye. Adam bana bilendi bence. çok naifsin emrahcığım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 yav said: anten takın arkadaşlar>:D< sadhfudsah olm çok oynuyor olmanı niye çekemeyelim, istersen günde 10 saat oyna nolcak :D legend top 10 kasıyor musun onu söle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 yav said: anten takın arkadaşlar>:D< Görüyorum ve arttırıyorum http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/antlerz_zpsba841b54.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ahahahahahahha mikemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 bi de gözlüğü var ahsdfuhadsuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ahahahahah çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 mulgear demin bana bi replay attı "Şu maçı nasıl kazanayım böhühü" diye. halbuki ben o sırada bu maçı yaşıyordum.... hiçbişi demiyorum, izleyin allah aşkına: https://hsreplay.net/replay/8hfavfk5RtRASJdG4RGieA Turn 7'de olan olay turnuvada falan olsa, yıkılır orası. saçmalığın daniskası. adam board presence yokken 22 tane missile atıyor lan 22 !!!! ahahahahahaha izlemeye üşenenler için: turn başında durum turn sonunda durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 axedice said: yav said: anten takın arkadaşlar>:D< Görüyorum ve arttırıyorum http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/antlerz_zpsba841b54.jpg bu çok iyiymiş:D :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ahahaha efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 axedice said: Geçen defa kim bize yanlış taktik vermişti sen miydin spyro muydu? Belej kazanamadım diye üzülmüştüm =( bendim :D katiliyor olsa yine thijs'i secerdim ama bu sefer pavel'e bastim.. yalniz uymayin bana.. favoriler hep patliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 herkes pavele basıyo,blizzort yine jew lobisi yapıp yenil pavel aslanım biz sana 1.lik parasını verelim dicek fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Gözlüklü Rus'a bastım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ben de gözlüklüye bastım valla 3 rustan biri alacak onda iddialıyım ama en underdog gözüktüğü için gözlüklüyü seçtim son tahlilde bi de prelim'de 7/7 yapmıştı sanırım swiss'de o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 40 dkya kart açıklıyolar https://www.twitch.tv/playhearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ABİ KARTLARIN SAÇMALIGIAN BAK 5 MANA 5-5 LEGENDARY BATTLECRY: SHUFFLE A SEALED UNGORO PACK TO YOUR DECK DSFHKSDFJNHFDSNFHODSKFLHDSFHJ 2 manalık spell olarak çekiyosun gelen kartlar eline geliyo direkt shfgjksfdjhkldsjnkhtr bkjşsrdetnh Bİ DE LEGENDARY DROP RATE'I DAHA FAZLAYMIŞ O SPELLDEN GELEN HAHAHASHDGSAFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 AHAHAHAHA 2 MANA 2-3 DESTROY A PIRATE AND GAIN +1/+1 JSDFHJKSDFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar