Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

sabonis said:

yeni content gelene kadar midrange shaman'a hazırlıklı olun. aggro yerine full midrange'e dönecez.

evet ne demiştim? rank 17'den rank 8'e: 26-6 ile geldik.

evet genşler 36-11 şu anda aslında 38-11 ama 2 tane afk win vardı, sonları sildim gerçek istatistik gösterme namına.

çok ciddi iş yapıyor deck.

en büyük sıkıntım iyi çeken priest ama onlar da az geliyor zaten. mirror'da bile daha kötü çekersem rakipten genelde daha düzgün oynadığım için yeniyorum. ama demin bi shaman'a yenildim 4 tane %50 roll yüzünden. Onun storm 2 tane high roll attı, benim storm 2 tane low roll attı, yapacak bişi kalmadı. Fena tilt oldum, bu akşamlık bıraktım oynamayı :D belki gece devam ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

evet genşler 36-11 şu anda aslında 38-11 ama 2 tane afk win vardı, sonları sildim gerçek istatistik gösterme namına.

çok ciddi iş yapıyor deck.

en büyük sıkıntım iyi çeken priest ama onlar da az geliyor zaten. mirror'da bile daha kötü çekersem rakipten genelde daha düzgün oynadığım için yeniyorum. ama demin bi shaman'a yenildim 4 tane %50 roll yüzünden. Onun storm 2 tane high roll attı, benim storm 2 tane low roll attı, yapacak bişi kalmadı. Fena tilt oldum, bu akşamlık bıraktım oynamayı :D belki gece devam ederim.

evet son bi update çakiim, oynayan oynasın, bununla rank atlayın derim şimdilik, meta değişene kadar

50 maçta rank 5 oldum, rekorum heralde, eskiden 70-80 maç aralığında olup duruyordum. 50 maç gerçekten çok büyük saçmalık.

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Eff nerflerden sonra aggro shammy de dandik olmuş sıkıcı sıkıcı midrange e dönmek gerekiyor gerçekten. Şöyle hala güzel çalışan bi BAM BAM BAM FACE FACE FACE decki kalmadı mı yoksa rakipleri sadece shaman olmanın iğrençliğiyle mi kudurtmalıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...