Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Ofisten iki arkadaşı başlattım oyuna. Çok sevdiler ya. Netten decklere bakıp hangi kartları eksik, hangi adventure'dan çıkar vs soruyorlar. Heveslendiler baya, rank 20'de güzel hamleler yaptıklarında OFFF ÇOK İYİYİM YAAA diye tatmin oluyorlar falan. HS'nin en tatlı dönemindeler. 1-2 aya sinire kesmeye başlarlar afdsgjsd
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Ofisten iki arkadaşı başlattım oyuna. Çok sevdiler ya. Netten decklere bakıp hangi kartları eksik, hangi adventure'dan çıkar vs soruyorlar. Heveslendiler baya, rank 20'de güzel hamleler yaptıklarında OFFF ÇOK İYİYİM YAAA diye tatmin oluyorlar falan. HS'nin en tatlı dönemindeler. 1-2 aya sinire kesmeye başlarlar afdsgjsd

ahahaha şu çok doğru.
kötü zamanda başlatmışsın ama bence. 2.5 ay falan içinde yeni content gelecek, o geldiğinde 3 tane koca set standard dışı kalacak. o yüzden şu anda o setleri falan satın almasınlar. alacaklarsa direk classic pack'lere yönlendir veya WotG da olur, onun da var daha vakti.
Sosyal ağlarda paylaş

olm sizi anlamak gerçekten zor ya. bi oyundan veya herhangi bir hobiden zevk alıyorsanız yılda mesela 200 lira gömmeye bu kadar önyargılı yaklaşmayın.

haftada 3 kere starbucks'tan kahve içen adam yılda 1500 liraya yakın para gömüyor kahveye. kimse o adama niye kahve içiyorsun demiyor. bu hobin kahve değil de oyun olunca, bu kadar önyargılı yaklaşmayın. açık olun açık =)
Sosyal ağlarda paylaş

Onu anlamak mümkün değil hakikaten :D

bu arada,
sabonis said:

kötü zamanda başlatmışsın ama bence. 2.5 ay falan içinde yeni content gelecek, o geldiğinde 3 tane koca set standard dışı kalacak. o yüzden şu anda o setleri falan satın almasınlar. alacaklarsa direk classic pack'lere yönlendir veya WotG da olur, onun da var daha vakti.

BRM almayın falan diyorum. Starter pack almışlar 15 tane. Birine Ysera birine Grom çıktı. Mutlu oldular. Hadi bana deck yapalım diye geliyolar yanıma. Babysitting yapıyorum çok mutlu bi anneyim şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Wishmaster said:

ahahaha şu çok doğru.

bi sonrakine tgt,loe ve brm mi kapancak standart için ?
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Onu anlamak mümkün değil hakikaten :D

bu arada,
sabonis said:

BRM almayın falan diyorum. Starter pack almışlar 15 tane. Birine Ysera birine Grom çıktı. Mutlu oldular. Hadi bana deck yapalım diye geliyolar yanıma. Babysitting yapıyorum çok mutlu bi anneyim şu an.

welcome bundle alsinlar 10'lu pack, 1 class legendary garanti.. fiyatina gore cok iyi bundle.. 1 kere alinabiliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...