Spyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 secret palayi ozledik ya ne deckti.. dr6, dr7, dr8 falan.. dat curve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Dr6 yok ya craftlamamıştım o dönem. Dr7la nostalji yapayım diyeceğim ama şu saatten sonra wildda herkes secret palayla oynuyordur heralde. Hmm pirate warriora benzer pirate paladin de varmış. Mmmmm oooo face face face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Wild da düşük ranklerde pek denk gelmiyorum secret palaya rank 5 den sonra başlıyor ama artık secret eater denen mucizevi bir kart oldugu için sinirim bozuldugunda deck e 2 tane koyup rahatlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Nekro said: düzgün bir deck kurucunun yaptığı rafine bir jade golem decki ariyorum var mı oyle ? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 şunun esprisini kaçırdım ben :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 ENPARA google play indirimi hearthstone mobilden alışveriş yapınca geçerli oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Ayın enparalısı olduysan oluyor tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 mulgear6 said: şunun esprisini kaçırdım ben :((( one of the sabo memes tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Ofisten iki arkadaşı başlattım oyuna. Çok sevdiler ya. Netten decklere bakıp hangi kartları eksik, hangi adventure'dan çıkar vs soruyorlar. Heveslendiler baya, rank 20'de güzel hamleler yaptıklarında OFFF ÇOK İYİYİM YAAA diye tatmin oluyorlar falan. HS'nin en tatlı dönemindeler. 1-2 aya sinire kesmeye başlarlar afdsgjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 1 2 hafta desek daha dogru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Wishmaster said: Ofisten iki arkadaşı başlattım oyuna. Çok sevdiler ya. Netten decklere bakıp hangi kartları eksik, hangi adventure'dan çıkar vs soruyorlar. Heveslendiler baya, rank 20'de güzel hamleler yaptıklarında OFFF ÇOK İYİYİM YAAA diye tatmin oluyorlar falan. HS'nin en tatlı dönemindeler. 1-2 aya sinire kesmeye başlarlar afdsgjsd ahahaha şu çok doğru. kötü zamanda başlatmışsın ama bence. 2.5 ay falan içinde yeni content gelecek, o geldiğinde 3 tane koca set standard dışı kalacak. o yüzden şu anda o setleri falan satın almasınlar. alacaklarsa direk classic pack'lere yönlendir veya WotG da olur, onun da var daha vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 para vermesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 olm sizi anlamak gerçekten zor ya. bi oyundan veya herhangi bir hobiden zevk alıyorsanız yılda mesela 200 lira gömmeye bu kadar önyargılı yaklaşmayın. haftada 3 kere starbucks'tan kahve içen adam yılda 1500 liraya yakın para gömüyor kahveye. kimse o adama niye kahve içiyorsun demiyor. bu hobin kahve değil de oyun olunca, bu kadar önyargılı yaklaşmayın. açık olun açık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Sabonis yarım haklı. Adam elinde dust ve altın varken harcamamak icin para harcıyor. Yokluktan degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Onu anlamak mümkün değil hakikaten :D bu arada, sabonis said: kötü zamanda başlatmışsın ama bence. 2.5 ay falan içinde yeni content gelecek, o geldiğinde 3 tane koca set standard dışı kalacak. o yüzden şu anda o setleri falan satın almasınlar. alacaklarsa direk classic pack'lere yönlendir veya WotG da olur, onun da var daha vakti. BRM almayın falan diyorum. Starter pack almışlar 15 tane. Birine Ysera birine Grom çıktı. Mutlu oldular. Hadi bana deck yapalım diye geliyolar yanıma. Babysitting yapıyorum çok mutlu bi anneyim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 lan bu Pirate - Miracle Rogue efsaneymis, % 77 winratele rank 4 yaptim ki hayatimda rogue oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 düzgün bir deck kurucunun yaptığı rafine bir rogsa legend cıkarsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 sabonis said: Wishmaster said: Ofisten iki arkadaşı başlattım oyuna. Çok sevdiler ya. Netten decklere bakıp hangi kartları eksik, hangi adventure'dan çıkar vs soruyorlar. Heveslendiler baya, rank 20'de güzel hamleler yaptıklarında OFFF ÇOK İYİYİM YAAA diye tatmin oluyorlar falan. HS'nin en tatlı dönemindeler. 1-2 aya sinire kesmeye başlarlar afdsgjsd ahahaha şu çok doğru. kötü zamanda başlatmışsın ama bence. 2.5 ay falan içinde yeni content gelecek, o geldiğinde 3 tane koca set standard dışı kalacak. o yüzden şu anda o setleri falan satın almasınlar. alacaklarsa direk classic pack'lere yönlendir veya WotG da olur, onun da var daha vakti. bi sonrakine tgt,loe ve brm mi kapancak standart için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 nisanda galiba evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Wishmaster said: Onu anlamak mümkün değil hakikaten :D bu arada, sabonis said: kötü zamanda başlatmışsın ama bence. 2.5 ay falan içinde yeni content gelecek, o geldiğinde 3 tane koca set standard dışı kalacak. o yüzden şu anda o setleri falan satın almasınlar. alacaklarsa direk classic pack'lere yönlendir veya WotG da olur, onun da var daha vakti. BRM almayın falan diyorum. Starter pack almışlar 15 tane. Birine Ysera birine Grom çıktı. Mutlu oldular. Hadi bana deck yapalım diye geliyolar yanıma. Babysitting yapıyorum çok mutlu bi anneyim şu an. welcome bundle alsinlar 10'lu pack, 1 class legendary garanti.. fiyatina gore cok iyi bundle.. 1 kere alinabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Aldılar zaten :) starter pack dediğim welcome bundle işte. ben 15 biliyodum, 10 muymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Yeni komplo teorim: Son sezonda 10dan fazla renolock'a karşı oynamışımdır. İlk 6 elde reno'yu elinde bulunduramamış bir rakip henüz karşıma çıkmadı. Adamlar resmen metanın agresife döneceğini farkedip oyunlar daha zevkli olsun diye reno'nun ilk 10 kart içinde olmasını kesinleştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 renolock oyna o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Aggro oynayip agliyanlara bayiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Gerçekten aggronun yüz karası hepsi. Gerçek bir aggro bilir ki kaybedilecek oyun var kazanılacak oyun var, önemli olan kazanmak değil karşındakini öfkeden kudurtup emote spamletmek, sabonise bağlatmak (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar