yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 ortak arkadaş şeysi varmış battle.net'de tanıyor olabilirsini diye çıkıo bikaçınızı ekledim galba demetori kim 8 mutual varmış bu arada aviana-kun'cu arkaaşlar hem senfglas hem sjov oynuyo şu an desteyi otk hehe senfglas curator+kartçektiren murloc falan eklemiş acayip bişi olmuş hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 kaede galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 yav said: ortak arkadaş şeysi varmış battle.net'de tanıyor olabilirsini diye çıkıo bikaçınızı ekledim galba demetori kim 8 mutual varmış bu arada aviana-kun'cu arkaaşlar hem senfglas hem sjov oynuyo şu an desteyi otk hehe senfglas curator+kartçektiren murloc falan eklemiş acayip bişi olmuş hoşuma gitti Anaa ben kendim yaptım desteyi, ben de curator ve kart çektiren murloc koymuştum. Bak şimdi hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 dirty rat favori kartım oldu. Fandral'ı board'da gören jade druid ve yogg mage'lerden arkadaslık talebi alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 sabonis said: pirate warrior'dan bıktıysanız ilacı burada: http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/fibonaccis-nzoth-control-warrior-ft-i-know-a-guy-stolen-goods-alley-armorsmith/ kurdum bunu birkaç tanesini dalga geçe geçe yeniim diye. 12 maçta 1 tane bile pirate gelmedi... yine de skor 8-4. deck bi boka benzemiyormuş gibi gözüküyo ama iş yapıyo :D su deck can ya.. oynamasini ogrenirseniz yavas ama emin adimlarla yukselebilirsiniz.. anti-pirate diye basladim.. pirate'dan cok renolock yeniyorum.. 8 kere karsilastim renolarla.. hepsini kazandim.. cok ilginc.. belki biraz sansim yaver gitti ama sonlara yaklasilinca silahlari korumak gerekiyor.. fatigue'e gelirken jaraxxus atmak zorunda kaliyorlar.. sonra bi firsatini bulup grom veya ysera loot'u ile bitiriyorsunuz.. tek sikintisi grom icin sadece cruel taskmaster var enrage yapici.. iyi korumak gerekiyor onu da.. kagit uzerinde favorable degil gibi duruyor ama bir bakin isterseniz.. dun sabo da cok inanmadi once.. sonra 1 deneme maci attim, gordu :P.. cok erken bitti o mac gerci.. pirate warriorlara karsi ise gayet iyi ama direkt antisi degil ne yazik ki.. armorsmith, fiery war axe, shield bash bile cekseniz bazen oyle iyi aciliyor ki serefsizler.. durduramiyorsunuz.. yine de favorable tabi.. 6-3 mu ne skor su an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Denedim 11-0. Spyro her zaman delliverliyor ya. Canim spyro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 bugun shamanlar dagitti beni.. tam 5'e gecmek uzereyken 8'in dibine kadar dustum lol.. sonra yine 7'e ciktim.. bakalim hayirlisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Bugün seni ben dağıttım panpa. Arkadaşını stalkla görevi geldi kime girdiysem maç kaybettirdim asd. En son toplantıya girmeden önce rank6da bu adama bırakıp afk oldum, toplantı bittiğinde rank8e düşmüştü de anca 9un birini yenebildi DAS Paketten de dust hariç bişi çıkmadı zaten. Sabonis bereketsizliği vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Rogue oynayan var mi ladder da, viable bi deck var mi kullanip verim aldiginiz? Rogue - Shaman kaldi golden olmayan shaman oynayasim yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Benim de rogue kaldı bi golden olmayan , pirate rogue oynuyorum hızlı win alınıyor Shamanda da murloc öneririm zevkli ve oda hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Yok oyle beyinsiz decklerden hoslanmiyorum ya, yavas olmasi sikinti degil, acelem yok, zevk alayim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 pirate rogue beyinsiz değil bildiğimiz rogue'un viable'ımsı versiyonu işte açılışı güzel+patches desteyi ayıklamış da oluyor falan red mana wrym'li desteler de var ama hiç kendim oynamadım rogue exp. çıktıktan sonra. pek bilemiyorum ryzen'in stream kayıtlarına bakılabilir deck için jade shaman da fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 https://sectorone.eu/rank-1-legend-decks-mean-streets-gadgetzan/#deck1 dediği deck şu rank 1 legend oldu biri bu deckle bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 daha bir tane legendary açamadım. ağlıcam şimdi sabocuğum gibi. hala adam gibi bir deck çıkartamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 feverfeverray said: daha bir tane legendary açamadım. ağlıcam şimdi sabocuğum gibi. hala adam gibi bir deck çıkartamıyorum. 118de 4 çıkardım ben ya. Cenabetlikte Beni geçmen biraz zor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 o kadar pack alcak param olsa kesin geçerim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 mulgear6 said: https://sectorone.eu/rank-1-legend-decks-mean-streets-gadgetzan/#deck1 dediği deck şu rank 1 legend oldu biri bu deckle bu sezon bana bi kere bile denk gelmedi bu ya böyle deck oynayacak olan warrior oynasın abi ne alemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 güzel deck şu üstteki,2 defias fazla ama,1 tane undercity koyup deneyin.2 gündür buna benzer bi deckle gold farmlıyom wild ve casual da,seri deck warriordan daha hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/5h7p7m/rank_1_legend_decks_mean_streets_of_gadgetzan/ ben direkt burdan aldıgım decki koydum ben jade druid oynuyorum bu sezon (20 maç attım oynuyorum dediğim :P ) burdakinden biraz farklı ama iş yapıyo yine de şimdi baktım 25 maçta 68% win rate varmış maçlardan sonra not alıyorum adamın deckini ve yenme/yenilme sebebimi yenilmelerimin çoğu elimde ramp/card draw olmaması 1-2 tane ramp ve en az 1-2 draw gelirse kaybetmek çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 feverfeverray said: daha bir tane legendary açamadım. ağlıcam şimdi sabocuğum gibi. hala adam gibi bir deck çıkartamıyorum. ilk hafta açtığım legendary: noggenfogger ilk hafta craftladıgım legendaryler: patches ve aya blackpaw ikinci hafta açtığım legendaryler: wrathion ve patches..... 50 pack civarı açtım ve sadece 2 legendary çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 pirate jade'in üstünden geçiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 sabonis said: pirate jade'in üstünden geçiyor ama totalde 2 tane pirate decki geldi 1 şaman 1 warrior şamanı yendim warriora yenildim ya bütün piratelar rank 5+ oldu yada aşırı şanslıyım (muhtemelen 1.si LUL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 30 Kart yetmemeye başladı artık bazı decklere karşı. Adam sürekli destesine kart ekleyip duruyor. Oyunun süresi de uzadı, çoğu oyunda fatique görüyorum artık. Bir ayar çekmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 jade druidle 11 dkdan uzun maçım yok 3 tane 11 dk ondan sonraki en uzunu 8 dk ortalama 6.4 dk 9.1 tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Masakari said: 30 Kart yetmemeye başladı artık bazı decklere karşı. Adam sürekli destesine kart ekleyip duruyor. Oyunun süresi de uzadı, çoğu oyunda fatique görüyorum artık. Bir ayar çekmeleri lazım. Tebrikler güzel bir konuya parmak bastın Eskiden fatique oyunların bir haysiyeti vardı , özellikle cw vs cw lerde keyifli geçerdi yani Şimdi bildiğin kusturuyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar