yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 görev paketlerinden kesin gelir bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 ya oynayasım gelmiyor resmen artık. warlock altın yapayım diyordum tek seçenek reno şu anda. maçlar çok uzun sürüyor gelenlerin çoğu druid bir de maç uzadıkça daralıyorum. shaman jade oynayayım dedim baya yetersiz kalıyor. oyuna girip amaan ne uğraşacam diye çıkıyorum sürekli. şöyle akan dengeli tüm sınıflara karşı az buçuk güçlü bir deck çıkmadı sanki. druid zaten op şu an ama karşına druid gelince win rate yine 50/50 kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 yav said: görev paketlerinden kesin gelir bi tane gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 biri şu arena draftina spectate atabilir mi? 12-0 potansiyeli var. biraz fazla buyuk olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Şu kart broken değil mi ya ? Her exp druidin aşırı güçlü olması baydı artık. http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/309/113/49714.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 hadi bu neyse de o 3 manaya hem golem çıkarıp hem kristal veren de ayrı kırık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 dragon priest güzel :D her deck'e karşı %50+ yapabiliorum druid'e karşı t7 öncesi falan sağlam board/face dmg sağlamadıkça geberiyosun yapcak bişi yok (10w10l falan yapmışım exp çıktığından beri priest oynuyoum bi reno mage ezdi şu ana kadar beni. burst olmadığından deckimde o da sanırım öyle efso bi başarı elde edemedim daha gerçi ama gideri var deckin. t1,5 en az. sjow'un versiyonunu oynuyorum. dragonfire potion (epic) harç craftlanacak bişeyi de yok. jade veya nzoth shaman kastıran yok mu yav? 2 classım kaldı golden olmayan priest ve shaman. onları oynucam sırf sanırım. duruma göre white eye/halezeal veya aya blackpaw falan kraftlarım sanırım. perşembe olsun da vs meta raporu çıkartsın :F --- kişisel metamı söyliym 100 küsür maç atmışım r15-10 arası %21 warrior %19 priest - druid %9 shaman %7 mage &6 hunter paladin %5 rogue warlock warrior priest druid shaman metası olacak gibi gözsküyo demiş miydim acaba, rakamlar da öyle gösteriyo şimdilik aggro paladin listeleri rafine olunca artar gibi ama mage/warlock/rogue'dan pek umutlu değilim önümüzdeki mevsim hunter da sonradan yer edinir mi kendine bilemem...gerek yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 reno dragon priest cok iyi abi. Chillmaw'im yok ona yanıyorum Jade druid'i yenebilecek potansiyel bi onda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Reno dragon priest VS Jade druid Milyon yıl sürecek bir maç , aggro deckle 3 win 10 gold alırım o maç bitene kdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 reno priest -> MÜ KEM MEL 6-1 gidiom şimdilik ama acayip hearthstonegasm oldum zevk-tatmin açısından helelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Reno warlock oynuyorum ben de casual casual Hic oynamadim bugune kadar reno deck, hatta kizardim ozellikle low levelde reno oynayanlari ama eglwnceliymis bayagi Ki ben oyunu beceremeyen oyle her olasiligi dusunmeden oynuyorum, iyi oynayanlar hakaten eglenir. Reno priest denk gelmedi daha onu da gormek lazim ama casualdaki jade druidleri iyi patakliyorum. Ozellikle lord jaraxxus zamanlamasi onemli macin sonlarindaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 bizim şanslarımızı hep bunlar yiyo 4 legendary 1 rare olucakmış az daha ballı olsalar http://i.imgur.com/rTR8hL5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Nekro said: O mana refresh atan legendary nin bir olayı yoktu yanlış mi hatirliyorum. 0 mana 6/6 mi 7/7 mi ne iniyorsun statlari hatirlayamadim. Arcane golem gibi birsey. Druid late i super op duruyor şu an ama aggro ya karsi guclu değil gibi pek. Asıl mill deck ne kadarguclu olacak onu merak ediyorum Birde nerf falan gelmez en az bir sene. Blizz logic cunku abi geriden geliyorum, üstüne konuşulduysa affola da, turn 10'da aviana + kun the forgotten king atıp mana refreshlersen tüm eli boşaltıyosun, tek turn'de 40 manalık minion düşüyosun misler gibi. Sonra bi brawl atıyo adam concede ediyosun sdglkdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Daha da iyisi elinde aviana fandral kun ve coin/innervate varsa, aviana + fandral atıyorsun coin basıyorsun, kun atıyorsun, manan refreshleniyor ve 10 armor kazanıyorsun falan. Baya güzel oluyor. Sonra nourish atıyosun 10 manan olduğu için. Gelen tüm minionlar 1 mana cost :) duble ragnaroslar, fandrallı ancient of war(10/10) vs. So nays so nays dediğim rank 16yım :D 18e gerileyip şimdi yeni ilerliyorum. Birkaç rötuş gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Aviana Kun Alex Maly Faceless Starfire 15 dmg otk 6 kart 10 mana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 savjz leg 1 olmuş , reno priest dragon ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 dun thijs'in jade druidi ile 21'den 13'e kadar iyi bir winrate ile ciktim.. desteden brann'i cikarip moonfire koymus.. o kadar etkili bir degisiklik olmus ki oynayinca anliyorsunuz.. meta ise tahmin edildigi gibi pirate warrior ve jade druid ile gidiyor.. reno lock ve priest de guclu ama bu alt ranklerde pek gelmedi karsima.. 35 macin 10'unda warrior (1'i control, digerleri pirate), 8'inde de druid geldi.. geri kalan her classtan karsima geldi ama hep ikiser ucer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Ben de normal dragon priest ile 12 oldum. Renoyu deneyeceğim aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Gittim 1600 dustı kun'a bastım hypelanıp ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 aynen aviana ile güzel birseyler cikiyormus. En iyisi heralde malygos inip combolamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Onlar biraz hikaye ya, astral druid gibi. Yasatmazlar adami :D Kazakus yalniz, en iyi dizayn edilmis kartlardan biri sanirim. Good job blizzard Karazhanla bozulmustum biraz, gonlumu aldi simdi kereta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Ben astrali hiçbir zaman iş yapar bulmadım ya. Card draw yapamadığın an gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Winrate düşük tabi aggroya karşı. Ben düz ramp oynamaya çalışıyorum da, otk decki yapsam daha oyuna tutunur bir şey çıkacaktır. Doomsayer falan koyarım, daha fazla removal spell koyarım. 6 kartlık kombo denenebilir. İki ss koyayım: Aviana Kun http://i.hizliresim.com/o097X7.png http://i.hizliresim.com/l391qE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 baya zevkli gözüküyo aviana özenip de bi türlü craftlamadığım nadir kartlardan birisi tgt ile birlikte bikaç aya gitmese daha ciddi düşünebilirdim ama elim uzanmadı bi türlü hiç :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 pirate warrior'dan bıktıysanız ilacı burada: http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/fibonaccis-nzoth-control-warrior-ft-i-know-a-guy-stolen-goods-alley-armorsmith/ kurdum bunu birkaç tanesini dalga geçe geçe yeniim diye. 12 maçta 1 tane bile pirate gelmedi... yine de skor 8-4. deck bi boka benzemiyormuş gibi gözüküyo ama iş yapıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar