Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

ya oynayasım gelmiyor resmen artık. warlock altın yapayım diyordum tek seçenek reno şu anda. maçlar çok uzun sürüyor gelenlerin çoğu druid bir de maç uzadıkça daralıyorum. shaman jade oynayayım dedim baya yetersiz kalıyor.

oyuna girip amaan ne uğraşacam diye çıkıyorum sürekli. şöyle akan dengeli tüm sınıflara karşı az buçuk güçlü bir deck çıkmadı sanki. druid zaten op şu an ama karşına druid gelince win rate yine 50/50 kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dragon priest güzel :D
her deck'e karşı %50+ yapabiliorum
druid'e karşı t7 öncesi falan sağlam board/face dmg sağlamadıkça geberiyosun yapcak bişi yok (10w10l falan yapmışım exp çıktığından beri priest oynuyoum

bi reno mage ezdi şu ana kadar beni. burst olmadığından deckimde o da sanırım

öyle efso bi başarı elde edemedim daha gerçi ama gideri var deckin. t1,5 en az. sjow'un versiyonunu oynuyorum.
dragonfire potion (epic) harç craftlanacak bişeyi de yok.

jade veya nzoth shaman kastıran yok mu yav? 2 classım kaldı golden olmayan priest ve shaman. onları oynucam sırf sanırım.

duruma göre white eye/halezeal veya aya blackpaw falan kraftlarım sanırım.

perşembe olsun da vs meta raporu çıkartsın :F

---

kişisel metamı söyliym

100 küsür maç atmışım r15-10 arası
%21 warrior
%19 priest - druid
%9 shaman
%7 mage
&6 hunter paladin
%5 rogue warlock

warrior priest druid shaman metası olacak gibi gözsküyo demiş miydim acaba, rakamlar da öyle gösteriyo şimdilik

aggro paladin listeleri rafine olunca artar gibi ama mage/warlock/rogue'dan pek umutlu değilim önümüzdeki mevsim
hunter da sonradan yer edinir mi kendine bilemem...gerek yok :d
Sosyal ağlarda paylaş

Reno warlock oynuyorum ben de casual casual

Hic oynamadim bugune kadar reno deck, hatta kizardim ozellikle low levelde reno oynayanlari ama eglwnceliymis bayagi

Ki ben oyunu beceremeyen oyle her olasiligi dusunmeden oynuyorum, iyi oynayanlar hakaten eglenir.

Reno priest denk gelmedi daha onu da gormek lazim ama casualdaki jade druidleri iyi patakliyorum. Ozellikle lord jaraxxus zamanlamasi onemli macin sonlarindaki
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

O mana refresh atan legendary nin bir olayı yoktu yanlış mi hatirliyorum. 0 mana 6/6 mi 7/7 mi ne iniyorsun statlari hatirlayamadim. Arcane golem gibi birsey.
Druid late i super op duruyor şu an ama aggro ya karsi guclu değil gibi pek. Asıl mill deck ne kadarguclu olacak onu merak ediyorum

Birde nerf falan gelmez en az bir sene. Blizz logic cunku

abi geriden geliyorum, üstüne konuşulduysa affola da, turn 10'da aviana + kun the forgotten king atıp mana refreshlersen tüm eli boşaltıyosun, tek turn'de 40 manalık minion düşüyosun misler gibi. Sonra bi brawl atıyo adam concede ediyosun sdglkdsf
Sosyal ağlarda paylaş

Daha da iyisi elinde aviana fandral kun ve coin/innervate varsa,

aviana + fandral atıyorsun
coin basıyorsun,
kun atıyorsun,
manan refreshleniyor ve 10 armor kazanıyorsun falan. Baya güzel oluyor. Sonra nourish atıyosun 10 manan olduğu için. Gelen tüm minionlar 1 mana cost :) duble ragnaroslar, fandrallı ancient of war(10/10) vs. So nays

so nays dediğim rank 16yım :D 18e gerileyip şimdi yeni ilerliyorum. Birkaç rötuş gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dun thijs'in jade druidi ile 21'den 13'e kadar iyi bir winrate ile ciktim.. desteden brann'i cikarip moonfire koymus.. o kadar etkili bir degisiklik olmus ki oynayinca anliyorsunuz..

meta ise tahmin edildigi gibi pirate warrior ve jade druid ile gidiyor.. reno lock ve priest de guclu ama bu alt ranklerde pek gelmedi karsima..

35 macin 10'unda warrior (1'i control, digerleri pirate), 8'inde de druid geldi.. geri kalan her classtan karsima geldi ama hep ikiser ucer..
Sosyal ağlarda paylaş

Winrate düşük tabi aggroya karşı. Ben düz ramp oynamaya çalışıyorum da, otk decki yapsam daha oyuna tutunur bir şey çıkacaktır. Doomsayer falan koyarım, daha fazla removal spell koyarım. 6 kartlık kombo denenebilir.

İki ss koyayım:

Aviana Kun

http://i.hizliresim.com/o097X7.png
http://i.hizliresim.com/l391qE.png

Sosyal ağlarda paylaş

pirate warrior'dan bıktıysanız ilacı burada: http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/fibonaccis-nzoth-control-warrior-ft-i-know-a-guy-stolen-goods-alley-armorsmith/

kurdum bunu birkaç tanesini dalga geçe geçe yeniim diye. 12 maçta 1 tane bile pirate gelmedi... yine de skor 8-4. deck bi boka benzemiyormuş gibi gözüküyo ama iş yapıyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...