Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 O karta garanti bi nerf gelir ya. Infinite goleme gidiyo. Astral communion ve o legendary 10 mana dolduran kartla ilah oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 O mana refresh atan legendary nin bir olayı yoktu yanlış mi hatirliyorum. 0 mana 6/6 mi 7/7 mi ne iniyorsun statlari hatirlayamadim. Arcane golem gibi birsey. Druid late i super op duruyor şu an ama aggro ya karsi guclu değil gibi pek. Asıl mill deck ne kadarguclu olacak onu merak ediyorum Birde nerf falan gelmez en az bir sene. Blizz logic cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 4 mana 7-7 e gelmedi abi bunlarada gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 ben oyunu bırakmısım 2 aydır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Bonjo said: Reno Kazakus Mage oynayım dedim karşıma Jade Druid geldi abartmıyorum yarım saat felan sürdü oyun Soğudum resmen. Tam waste oluyor direk bas quit'e . %1 fln. heralde yenme şansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 ben de reno lock oynadim dun.. eglendim ama jade druid karsisinda yavas decklerin kazanma ihtimali yok gibi bir sey.. freeze mage vari bi seyler olabilir anca.. dragon priest denemedim.. o da olabilir belki.. o yuzden agro/tempo deckler lazim su jade druidlerin counterlanmasi icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 46 da 2 legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 red mana wyrm deniyen var mı biraz önce biri agzıma tıktı rogue ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 millet nası aggro oynayacağını şaşırmış demin bi rogue'la oynadım herifin 1 mana'dan yüksek manalı kullandığı tek kartlar swashburglardan çıkan kartlarıydı sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 new meta: https://clips.twitch.tv/hsdogdog/MistyWoodcockMau5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Ahahah muhteşem (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 lel urza block zamanı high tide deckleri geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 abi blizzard parayla alınca draw rate i arttırıyo her türlü lel 67 goldla alınan bok gibi packin üstüne 40 pack parayla aldım 3 legendary 1 i golden çıktı (1 tanesi çıkmıştı önceden),lazım olan bikaç epic + 2.5k dust 67nin 2 katı iyi çıktı yani 40 pack e göre komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 illa parayla pack aldırıcan yani cengiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 asdasd valla goldla hayvan gibi açanlar varsa biz şanssısız demek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 adamlara 15 pack başına legelndary düşüyor bize baş başına baş düşmüyor o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Gold la aldığım 170 packden 7 legendary çıktı Parayla aldığım 15 packden 1 golden legendary çıktı Gold ile alınan pack oranı 24 de 1 Parayla alınan pack oranı 15 de 1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 24te 1 bile muhteşem :D ben de inanıyorum bi 5-10 paket sonra çıkacak bana da legendary bi tane daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 GONDARCENGIZ said: abi blizzard parayla alınca draw rate i arttırıyo her türlü lel 67 goldla alınan bok gibi packin üstüne 40 pack parayla aldım 3 legendary 1 i golden çıktı (1 tanesi çıkmıştı önceden),lazım olan bikaç epic + 2.5k dust 67nin 2 katı iyi çıktı yani 40 pack e göre komedi Bana ( Verilen Hediyeler dahil) goldla 35 packten 6 leg cikti onu ne yapicaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Masticore said: GONDARCENGIZ said: abi blizzard parayla alınca draw rate i arttırıyo her türlü lel 67 goldla alınan bok gibi packin üstüne 40 pack parayla aldım 3 legendary 1 i golden çıktı (1 tanesi çıkmıştı önceden),lazım olan bikaç epic + 2.5k dust 67nin 2 katı iyi çıktı yani 40 pack e göre komedi Bana ( Verilen Hediyeler dahil) goldla 35 packten 6 leg cikti onu ne yapicaz. :) GONDARCENGIZ said: asdasd valla goldla hayvan gibi açanlar varsa biz şanssısız demek :( 3 mesaj yukarda yazıyür fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Her şey ortalamayı buluyor işte. Süper ballılar ile süper şanssızlar birbirini dengeliyor. 5 kişiye 100de 3 legendary çıkıyor, başka 10 kişiye yüzde 7 çıkıyor. Ama tabii çıkmayınca insan extra bi gıcık oluyor. Allah aşkına ama para ile alınanlardan çok çıkıyor gibi apaçi mantığı kurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 mantık dğlde gözlem diyelim,geçen whispers geldiğinde de aynı şey oldu,goldla açtıklarım leş parayla açtıklarım cillop gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 yaw tekil gözlem ile o iş olur mu. al işte mesela masticore söylemiş ona gold ile ne kadar çıktığını. eninde sonunda dengeleniyor istatistik =) ha dersen ben bu olayı çevremdeki 1200 kişinin 1000'inde gözlemledim, o zaman araştırmaya değer. ama zaten şöle bişi olsa, reddit'te çoktaaan ortaya çıkmış, blizzard'ın da ağzına sıçılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 wotog'da preorder+15 paket+goldenla falan epey bişi (85-90 galba) açmıştım 5 legendary çıkmıştı şimdi tek kuruş harcamadım 39 pakette 4 legendary açtım 1'i de golden :P bi yandan da bakıyorum bu sete, hiç kraftlanması zaruri legendary falan yok. çok dert edinmeyin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 27 paket, legendary yok. 4 tane epic var sanırım, inanılmaz kötü açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar