Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spyro said:

su baya iyimis yalniz..

epic dog playz..

https://youtu.be/QruBi146ZxI?t=214

(linkledigim dakikadan izleyin)

o son saniyelerdeki emirleri ben o hizda verdigimde oyun yarisini registerlamiyor.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Doomguard'ı cubelemek için silahtan veya 5 mana 2/2 deathrattle'lıdan çıkarmaya çalışmak mantıklı. Diğer türlü 2 discard çok can yakıyor ya

oyle yapiyorsun zaten.. deckte sadece 4 tane demon var (2 doomguard, 2 3/9 taunt).. hicbir zaman doomguard oynaman gerekmiyor..
Mesaj tarihi:
Lemmy said:

Can alıcı bir deck çıkmadı bu sefer sanırım, eski decklere yeni kartlardan ekledim değişik oldu anca.

Cube lock Hartstone'da gördüğüm açık ara ennnn iyi deck.

Life regen var.
Stall var.
Aoe clear var.
Tempo play var.
öküz gibi value var.
Consistency var.
Draw mekaniği var.
Ökküz gibi burst var.

Var oğlu var... Can alıcının tanımı var. 1 ay sonra cube lock, cube lock counterlayan bir deck (mill rogue gibi) bir de mill rogue counterlayan bir smorc decki kalır geriye.
Mesaj tarihi:

dün sipro 12 yapmış, dedim sipro yapcak da biz yapmıcaz mı yeni expansion'da. perfect 12 geldi :D deck'te de 2 mana yoktu resmen nasıl 12-0 oldu aklım almadı açıkçası. deckin kalitesi iyi tabi, iyi olmasa 2 drop yokken 12'yi geçtim 7'ye bile zor çıkılır.

Mesaj tarihi:
tebrikler..

ben SS almayi unuttum ama benim de 12 yaptigim deck bu..

http://www.heartharena.com/arena-run/s5v5kp

candleshot'in hastasiyiz.. en sevdigim hunter karti oldu bu sette..

Aceace said:

Lemmy said:

Can alıcı bir deck çıkmadı bu sefer sanırım, eski decklere yeni kartlardan ekledim değişik oldu anca.

Life regen var.
Stall var.
Aoe clear var.
Tempo play var.
öküz gibi value var.
Consistency var.
Draw mekaniği var.
Ökküz gibi burst var.

Var oğlu var... Can alıcının tanımı var. 1 ay sonra cube lock, cube lock counterlayan bir deck (mill rogue gibi) bir de mill rogue counterlayan bir smorc decki kalır geriye.

dun day9 bile o deckle rank 3te baya bi streak yapti.. cok guclu gercekten..
Mesaj tarihi:
### Cube Lock
# Class: Warlock
# Format: Standard
# Year of the Mammoth
#
# 2x (1) Dark Pact
# 2x (1) Kobold Librarian
# 2x (1) Mistress of Mixtures
# 2x (1) Mortal Coil
# 1x (2) Bloodmage Thalnos
# 2x (2) Defile
# 1x (2) Plated Beetle
# 1x (2) Tainted Zealot
# 2x (4) Hellfire
# 2x (4) Lesser Amethyst Spellstone
# 1x (4) Spiritsinger Umbra
# 2x (5) Carnivorous Cube
# 2x (5) Doomguard
# 2x (5) Possessed Lackey
# 1x (5) Skull of the Man'ari
# 1x (6) Siphon Soul
# 1x (8) Twisting Nether
# 2x (9) Voidlord
# 1x (10) Bloodreaver Gul'dan
#
AAECAf0GCO0F2wbMCMnCApfTAurmApfoAtvpAgv3BLYHxAjexALnywLy0AL40AKI0gKL4QL85QLo5wIA
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

-----------------------

degisik varyasyonlari var da ben gecen gun bunu denemistim..
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Lemmy said:

Life regen var.
Stall var.
Aoe clear var.
Tempo play var.
öküz gibi value var.
Consistency var.
Draw mekaniği var.
Ökküz gibi burst var.

Suratıma tükereydin bi de :D

Lemmy said:

Carnivorous cube çok iyi işler çıkarıyor

cairne bloodhoof ve doomguard üstünde bi deneyin anlarsınız

Teeee ne zaman yazmışım ben cube olayını, millet yeni uyanmamış daha..
Mesaj tarihi:
Abi suratına tükürmek falan değil. Ben deckin ne kadar aşırı güçlü olduğunu şeettirmeye çalıştıydım. Bu zamana kadar oyunda gördüğüm en über deck şu anda. Hani Razakus priest falan halt etmiş durumda.
Mesaj tarihi:
laptoptan oyunu açıyorum, ses var hatta denk getirirsem tıklama bile yapıyorum ama ekran siyah.

mcaffee ya da win 10 yüzünden deniyor, blizzard forumlarında çözümler önermişler, ben avira ve win7 kullanmama rağmen bu sorunu yaşıyorum. Forumda önerilen çözümleri denedim ama sonuç alamadım.

Sorunu benden başka yaşayan yok sanırım.
Mesaj tarihi:
arena tarihinde oynadığım en çekişmeli maçlardan biri. bi ileri bi geri bi ileri bi geri, cevap üstüne cevap, ona removal buna removal her şeye 5 vur vs vs vs. of çok fenaydı: https://hsreplay.net/replay/mSGEwLxcd9DiEwWmWfdRyP
Mesaj tarihi:
https://clips.twitch.tv/PlainTolerantLemurYouDontSay

https://clips.twitch.tv/LongTacitWaterFreakinStinkin

Karazhan'ım olsa direk craflıcam şu decki de... Karazan yok. 2-3 ay için karazana para veresim hiç yok.

Üfff..
Mesaj tarihi:
Agro değil de elimdeki kartlarla yapılabilen iğrenç bi deck olması benim kriterim. Karşımdaki insan oyundan da hayatından da nefret etsin yeter. Baya jade druid oynadım mesela, hala bi jade deckim var falan öyle düşün.
  • Yeni Oluştur...