Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

sloth said:

hungry crab işlevini yitireli çok oldu bütün desteler beast diye oynuyor hala. firefly daha iyi olabilir rogue ve shaman matchupında özellikle

şu önceki sayfadaki listeyle ilgili tek muhtemel değişikliğim bu olur ya. hala diretiyorum crab'de ama sanırım yarın firefly ekleyecem yerine.

meta baya priest ft. rogue oldu bu arada.
priest'leri bu hunterla iyi alıyorum son 24h 18w7l
ama rogue için draw rng epey geçerli oluyo. t2 si7 direkt kırıyor bel kemiğimi. 14w20l olmuş son 24h rogue'a karşı da.
300-600 arası gidip geliyorum ama. azcık highrollasam top200 potansiyeli var gibi bu sezon. yarın full yardırıcam olduğu kadar. cumartesi uğraşmam dışarı çıkarım valla sdf

vS'nin meta report'u çıktı taze taze. rogue priest druid oynayın demişler.
https://www.vicioussyndicate.com/vs-data-reaper-report-63/
ben hunter'la az daha inat edicem sanırım acayip bütünleştim rexxarla bu sezon.

kendim oynamadım hiç bu arada ama meta'nın underdog'u olarak olay mid range'e kaçan Zoolock diyorum. ekim'de denerim belki warlock dk yapıp, bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

son 28 saat kala ayağımı soktum içeri :D

stres basıyo ama her play'e basışımda sdffsd kazancak kaybetcek de bişey yok hepi topu nickim blizzardın sayfasında çıksın istiyorum top200 olunca yazıyolar(facepalm)

31w20l yapmışım sabahtan beri bugün. 500küsürden 800'e düşüp öyle yürüdüm işte. yarın bu kadar oynamak istemiyorum :D
yani %61 winrate high legend mı ediyomuş. başlıkda yeriyoruz %55'i de işte kademe farkı var dinamik epey winrate olayı>:D
son 24 saat istatistiği de vereyim (90küsür maç), şuanki ve yakın gelecek metası sayabilirsiniz direkt: %39 rogue %32 priest %8.5 druid...

hungry crab'leri atıp firefly koydum bu arada. Rogue'a karşı elimi net güçlendirdi^^

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/asmodais-1-legend-aggrotempo-rogue-september-2017/
şu ve şunun türevleri işte

valla son 3 gün ortalaması 63 oyun, eylül ortalaması da günlük 30 oyun :D
boşum bu ara, nerf geldi mi expansion çıktı mı yumuluyorum genelde HS'a zaten klasik sdf

ama saatlerce art arda oynayınca verimli olmuyor. bugün sırayla bişeyler okuma izleme, spor yapma ve 2 kere yemek yeme molası verdim. baya profesyonelce sdf. bu saatlerde de kaybetmelere başlıyorum mesela. bugün bıraktım direkt artık oynamayı sfdjk
sabah kahve sonrası bi güzel akıyor
idealin altında oynadığını düşündüğün an (misplay demiyorum) ara vermek gerekiyo falan zaten. tilt olmamacanın kitabını yazayım bari bi ara hahah

40dk'da 4 kişi gerilemiş rank'ım. saatte 6 kişi desen sabah gene işim çok allah kahretmesin böyle oyunu>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

priest'le birlikte şu an meta'nın en güçlü deck'i işte bu rogue. keleseth zoolock'da da oynanıyor yakında rafine olup popülerleşebilecek bir deck o da.
daha sonra nası evrilir meta bilemicem. dust yeterliyse bu tarz rogue oynamayı severim/tier1 deste oynamam lazım vs dersen yap tabi.
shaku nisan18'de aramızdan ayrılacak ama pintiysen kimileri gibi bi düşün derim fsd
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

priest'le birlikte şu an meta'nın en güçlü deck'i işte bu rogue. keleseth zoolock'da da oynanıyor yakında rafine olup popülerleşebilecek bir deck o da.
daha sonra nası evrilir meta bilemicem. dust yeterliyse bu tarz rogue oynamayı severim/tier1 deste oynamam lazım vs dersen yap tabi.
shaku nisan18'de aramızdan ayrılacak ama pintiysen kimileri gibi bi düşün derim fsd

keleseth benim elim gitmedi ya. çünkü çok boş beleş bi deste o rogue. yapacağın şeyler o kadar belli ki. milletin bok attığı pirate warrior'da her turda 2 tane kritik karar veriyorsun, bunda yok öle kararlar anasını satiim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi top500'ün %40'ı bu rogue'u oynuyo diyorum :D
öyle keleseth shadowstep highrollayayım bi deck değil kesinlikle. Edwin gibi düşün işte, eline geldiğinde kullanıp avantaj elde ediyosun ama ona bağlı değilsin.
Bu rogue old gods sonrası tempo warrior kafasında aslında. Board'u boş bırakma snowball'amaya çalış. Klasik minion based tempo deck'i yani. Gayet de iyi. Birden fazla minion bıraktığında aoe'n board'un yoksa direkt bitiyor işin.
Rogue'un doğasında var karar verme bolluğu bi de niye öyle diyosun. Curve'e dayalı bi deck de değil. Shadowstep, pirate'lar (golakka) si7 backstabler vs. epey sağlam kararlara bakan kartlar esasen.
Ben elemental rogue oynadım biraz sonra hunter'a geçtim. Bu popüler rogue destesini oynamaya popom yemedi açıkçası* rank olarak ileriyken detaylarına aşina olmadığım bi deck olduğundan. (ha bi freeze mage değil illa ki, 1 gün sürmez o detayları ayıkmak da işte sırası gelmedi yani)

Shaku yerine şerazin olmaz o destede. Tam hangi listeye bakıyosun bilmem de 2.tar creeper vs. gibi daha pratik bişey daha makul yani.

*: Daha doğrusu, priest'lere acayip ayar oldum. O rogue'la da priest yenemiyodum, bıraktım hemen kenara. Hunterla tırmanabiliyo olmak acayip tatmin ediyor ama çünkü oynadığım listenin eşini hiç kimse oynamıyor bu ranklarda. Genel olarak hunter oynayan da az epey. Hem rogue'a hem priest'e pozitif winrate elde ettim bugün baya hoşuma gitti ya (:D
neyse çok konuştum yarın kesin dumpster'a düşücem ahah
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

abi top500'ün %40'ı bu rogue'u oynuyo diyorum :D
öyle keleseth shadowstep highrollayayım bi deck değil kesinlikle. Edwin gibi düşün işte, eline geldiğinde kullanıp avantaj elde ediyosun ama ona bağlı değilsin.
Bu rogue old gods sonrası tempo warrior kafasında aslında. Board'u boş bırakma snowball'amaya çalış. Klasik minion based tempo deck'i yani. Gayet de iyi. Birden fazla minion bıraktığında aoe'n board'un yoksa direkt bitiyor işin.
Rogue'un doğasında var karar verme bolluğu bi de niye öyle diyosun. Curve'e dayalı bi deck de değil. Shadowstep, pirate'lar (golakka) si7 backstabler vs. epey sağlam kararlara bakan kartlar esasen.
Ben elemental rogue oynadım biraz sonra hunter'a geçtim. Bu popüler rogue destesini oynamaya popom yemedi açıkçası rank olarak ileriyken detaylarına aşina olmadığım bi deck olduğundan. (ha bi freeze mage değil illa ki, 1 gün sürmez o detayları ayıkmak da işte sırası gelmedi yani)

tmepo snowball tamamen onu diyorum. hele keleseth gelince. bilmiyorum izlediğim kadarıyla pek karar yok gibi geldi. backstab-si7 ile çok bi karar olduğunu düşünmüyorum ya. 26 minion falan yok mu o deckte yani, ondan bahsediyorum. high roll'layabilen zoo gibin geliyor gözüme. belki oynasam farkeder ama yani meh ya. ben çok fazla detayı olduğunu düşünmüyorum.

mesela priest heralde temiz bi 10 kat falan daha zordur oynaması.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok emin değilim. Yarışını yapamam yani hangisini oynaması daha zor. Bunlar mirror da oynuyor, priest vs. rogue da oynuyor. Ladder'in en üst noktasına baktığında birileri birini birileri diğerini oynuyor ve en üstteler bi şekilde, demek ki var bi numaraları decklerin :D Göründüğünden zor bi oyun hearthstone anlatamıyoruz genelde işte az bilenlere, anlatınca da ama sen çok oynuyosun oluyo hahah /sözüm meclisten dışarı
Sosyal ağlarda paylaş

bak ben çok abartmam. az önce geçtim oyunun başına rank 207'ye düşmüş. bastım play'e geldi warlock. warlock'a karşı benim hunter nötr gibi bişey. zoo mu değil mi bilemiyosun falan. neyse bi tırstım. digimon adamın nick'i bi yerden tanıdık da geliyo az ünlü olabilir. neyse.

abartmam dediğim şey şu ki tam anlamıyla EFSANE bi maçtı :D

Hunter DK'nın MVP olduğu bir başka epic maç oldu ki var birkaç tane daha böyle DK ile oynadığım güzel maç.

Az bi rng var maçta ama bana sorarsanız dengeliydi son tahlilde.

26 DAKİKA sürmüş bu arada. Mid range hunter nasıl 26 dk oyun oynar ahahahah rexxar death knight rules

https://hsreplay.net/replay/nw2aFYJ8DYtRM7Q9R76LXG

ben de izledim tekrar. 3-4 kadar suboptimal play var evet 1-2'si misplay de sayılabilir. 1-2 kere %40'lık discover lethal'ı kaçırmışım ama. adamın elise paketiydi ve sonrasındaki rng'siydi, benim discoverlar ve deathrattle poison'u ile dengelenmiş diye düşünmek istiyorum :D
hadi kabul edeyim %55 benden yanaydı rng. ama adamın opener'ı bi hunter'a karşı aşırı iyiydi hani saylanmaz paçayı yırtmalarım banane sfdsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Aksamina baktim 190 olmus 5 saat kala. Dedim oynamam lazim, iki birami icerkene 0-1le baslayip 200 kusure dustum sonra 4-1e cevirdim bir an 115 oldum. Dedim yav yuru top100 gelio. İki kere yenilince 170'e indim. Dedim bu kadari yeter.

175 gibi bitirdim nihayetinde. Bayraklari asabilirsiniz :D
(Hoş bi yandan off season oldugu, yani kazanilan puanlarin blizzcon yolu icin bi anlam ifade etmedigi aylardayiz. O yuzden top oyuncular cok da kastirmiyordu aslinda hani)

Usenmezsem bi writeup hazirlamaya calisicam. Hislerim yanilmiyorsa bu hunter buildi baya ozgun ve etkin cunku ve insanlar hunterla yuruyemiyo bu kadar. 3-5 bisi yazip az prim kovalasam mi diyorum redditte. İngilizce calismis da olurum :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...