tunca Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 yeni bir sayfa açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Patch cikti yeni, ordan baslayabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 hearthstoneun özünü ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 zaman cabuk geciyor.. warsong commander nerf'u (patron warrior rip) uzerinden tam 1 yil gecmis.. daha dun gibi :P.. o gunlere ait bir tribute videosu paylasalim yeni topic serefine: https://www.youtube.com/watch?v=4kYDoUg8ke8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Bana hala pack gelmedi bu arada Bi de bundan sonra saboya laf edilmeyecek. Instagramdan karşılıklı followlaştık. İlişkimiz yeni boyuta taşındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 said: -Picking a person gets you a free card pack (in each voting period). -Each time the person you chose wins a best-of-seven match, you get a free card pack. -You can earn up to 6 free card packs if you vote in the first voting period. (Voting ends October 25 at 11:59 p.m. PDT) -If you don't vote in the first voting period, the maximum card packs that you can earn is 4. (Voting round 2 begins after group stage, ends 11:59 p.m. on November 3) -Card packs will be delivered digitally in the week after BlizzCon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Ne mal questler gelmiş Play 75 murlocs Play 10 enrage minions Play 10 Divine shield minions Total dominance rüyada gelir artık mal questlere göre deste yapcaz bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Gerçekten yeni questler çok mal. Play 50 X class cards ney ya? Warlocktan başka hero ile oynamak işkenceydi bana onları da brawl ile temizliyordum. Şimdi o da işte yalan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 'win' yerine 'play' questleri gelsin diye bütün hearthstone komünitesi ağlıyordu, ama pati bunu da beğenmemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Arenacılar içinde kötü yani , sadece arena oynayarak da questler biterdi eskiden. Şimdi arenada nerden bulcan 75 murloc u 50 class card ı , mecbur ladder a girilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 girsin casual oynasın çıksın niye illa laddera giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 yeni questler gayet iyi oldu ya.. oyle gorundugu kadar uzun surmuyor yapmasi.. play diyor cunku.. kazanmaniza gerek yok.. birkac gundur collection managera girip "battlecry", "murloc", vs. yazip ne var ne yok dolduruyorum desteye.. sonra giriyorum casual'a, hizlica bitiyor (sansima baya basarili oluyor hatta deckler.. casualda kazandim genelde :)).. dun mesela 75 battlecry questini yaptim, odulu 100g.. eskiden olsa bunun karsiligi 7 mac kazanmak.. ben 4-5 macta bitirdim questi (galibiyet degil, mac).. hatta bir oyunda karsima bir warlock geldi.. adam da murloc oynuyor.. anladim quest yaptigini.. 3-4 hp'de biraktim adami, oldurmedim.. o da face gitmedi.. ikimizin de destesi bitene kadar karsilikli oynadik "thank you" emotelari esliginde :).. soyle adamlarla karsilasinca keyifleniyorum HS'de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Gadgetzan olacakmış yeni mevzu. Mech'ler geri geliyor. Hos o şehirde mech çok yoktu. Korsanlar falan vardı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Guzel,fun konsept olur gadgatzen Bu exp'da rng artarak devam ederse son exp olur herade. Satabilirsem hesabi satip birakirim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ahmedinejad said: Gadgetzan olacakmış yeni mevzu. Mech'ler geri geliyor. Hos o şehirde mech çok yoktu. Korsanlar falan vardı baya. kaynak? 4 kasımda açıklıyıcaklardı tamam buldum resmi hs sayfasından paylaşmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Modrange shamanla , miracle rogue a karsi ne yapilir? Malygos druid ve miraclwrogue cok zorluyor hatta kazanamiyorum neredeyse.. Ilk turda trogg mu inmesek falan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 mulgear6 said: ahmedinejad said: Gadgetzan olacakmış yeni mevzu. Mech'ler geri geliyor. Hos o şehirde mech çok yoktu. Korsanlar falan vardı baya. kaynak? 4 kasımda açıklıyıcaklardı tamam buldum resmi hs sayfasından paylaşmışlar resmin çerçevesinde easter egg var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 "The word "safe" is not meant to constitute a binding agreement and does not imply safety, security, protection, preservation, peace of mind, confidence, reliability, dependability, or trustworthiness. Mayor Noggenfogger is not responsible for any accidents, burglaries, thoughtsteals, mind visions, hellfires, vanishes, whirlwinds, revenges, lightbombs, elemental destructions, excavated evils, consecrations, holy novas, flamestrikes, demonwraths, starfalls, shadowflames, swipes, explosive traps, arcane explosions, brawls, DOOM!s, lightning storms, blizzards, twisting nether and other Acts of Old Gods, magical mayhem or disfigurement that may ensue. No beasts, demons, dragons, mechs, murlocs, pirates, or totems were harmed, abused, disfigured, dismembered, declawed, detailed, decomissioned, exorcised, disarmed, or toppled in the creation of this postcard. We take no responsibility on the claims made on this souvenir of propaganda, or any predictions, suppositions, predictions, prophecies, harbingers, omens, portents, or conclusions that may arise." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Bu arada gnomeregan olmama ihtimali var. 4 kasımda duyurucaz dediler önceden böyle tease etmezler bence. Kartpostal tarzı 2-3 tane daha başka yerlerden kartpostal gönderip tamamen farklı konsept olabilir Bir ağır rng patchini daha kaldıramaz bence HS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Bölge olarak tanaris olabilir. Murloc mech pirate dragon giant ne ararsan vardı haritada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Daha yeni gold birikmisti. Pff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 olm bana gene dandik bi 3-3 arnea paketinden golden legendary çıktı muahah>:D< (huhuran) pati postlarıma baktım 13 ekim'de çıkmış daha başka bi golden leg. bundan sonra hiç çıkmaz heralde hskjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Bana 4-5 yıldır hiç çıkmadı. Ben artık blizzard'dan umudu kestim ya. Belki yeni kullanıcıların drop rate'ini yüksek tutuyorlardır yetişsinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 bana da geçen gün 2-3 arenadan golden ysharj çıktı dün gece de 2-2 retiredan salak bi legendary çıktı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar