Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 21 saat önce, deadwoll dedi ki: Enter the Gungeon oynayan oldu mu switch'te? Az önce aldım, PC'de de oynamadıydım. 7.5 dolares'e düşmüş. haftaya epic beleşe verecek bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 ._. bu halk nası oynucak bunları ya gamepad'le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Coinler falan var diye bastim ya. İyiymis yoksa fiyat rusta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 6 saat önce, Xenus dedi ki: haftaya epic beleşe verecek bunu. Epic switch oyunlari veriyor mu? Yoksa pc'ye mi verecek? PC olmasinin pek bir esprisi yok benim acimdan. Seyahatte, tuvalette falan oynuyorum bunlari. Evde switch'e pek dokunmuyorum yoksa son donemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 benim de 3-4 farklı store'da coin'im birikti, arada 3-5 lira pahalı olmasına rağmen coin'lisinden alıp ucuza getiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Bu arada o rpg'ler oynanmaz konsolda skg, belki nwn oynanir, onun ui'i digerlerine nazaran daha iyiydi sanki. Ayrica planescape'i switch ekranindan ya da TV'den bitiren kor olur net. Text based oyunlar icin konsol en kotu tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 pc için abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 E3 ten kimse mi etkilenmedi. Hiç bir şey yazılmamış, çizilmemiş. Voucher almak şart oldu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Voucher iyi de dolar kötü mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 voucher'a giricem ben de. biri astral chain olacak da, ikinciyi fire emblem'e sıvarım heralde. hiç fe oynamadım, neymiş tatavası bahalım (romance'lı konulu stratejiymiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Voucherı japonyadan alınca 91 dolara mı ne geliyormuş sanırım. Bir de oyun alırsan 5,40 $ lık gold coin kazanıyormuşsun. Kabaca 85,60 dolara kadar düşürülebildiğini iddia eden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 https://www.polygon.com/2019/6/13/18677610/nintendo-switch-joy-con-replacements-hori-grip-controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 çıkmış la bu, ne çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 voucher'ımı aldım bekliyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 voucher olayi nedir ben kacirdim mi yoksa gelir seviyem yeterince dusuk degil diye aggrolamadi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 100 dolarlık kupon alıyosun, 2 oyunla redeem'leyebiliyorsun. her oyun yok ama must-buy'ların hemen hemen hepsi var. 60 dolarlık 2 oyun alsan 10'ar dolar indirimli almış oluyorsun. yanlış hatırlamıyorsam temmuz sonuna kadar satılıyor voucher'lar. redeem için süre 1 yıl, oyunları tek tek de alabiliyorsun. voucher'ı alırken de redeem'lerken de nintendo online subs'ı gerekiyor yalnız. bi de voucher'ı hangi store'da aldıysan sadece o store'da redeem'leyebiliyorsun. (terms and conditions apply, ytd, etc.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 3 saat önce, Oski dedi ki: voucher olayi nedir ben kacirdim mi yoksa gelir seviyem yeterince dusuk degil diye aggrolamadi mi Türkiye'de yaşayıp Switch'in AAA title'larını release'de alabilenler kadar zengin değilsindir herhalde sdgsmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Switch'imi aldım sonunda. Yanında da Hollow Knight (bir türlü oynayamamıştım), Breath of the Wild ve Allah'ın emri olarak Mario Kart aldım. Biraz önce teslim ettiler, ofiste çalışıyorum, o da karşımda duruyor. Mesai bitsin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar