Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 baktımda cok gereksiz geldi bana oy a haftada 10saat oynuyorum zaten max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 bana cok ince geldi switch, ellerim buyuk kaldi sanirim rahatsizlik verdi.. bunun su grip olayi toparladi aleti adima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Bende silikon gripler var, joy-con'lara ayrı ayrı takılıyor. Fena değil ama uzun süre kullanımda elime kramp giriyor her türlü. https://www.amazon.com/Nintendo-Switch-Comfort-Grip-Blue-Guards/dp/B01N10WJ09/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1547585023&sr=8-7&keywords=nintendo%2Bswitch%2Bsilicone%2Bjoycon%2Bgrip&th=1 Bu arada PDP'nin smash bros joystick'leri stoğa girmiş amazonda, Zelda'yı yakalayamadım yine ama Mario'yu aldım, bekliyorum bakalım. 185 lira bayağı iyi fiyat. Tek eksisi kablolu olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Sol joycon probleminide 5pounda ebayden aldigim parcayi takip cozdum. Ucuzmus.. sokup cikardim sol aksayan stick'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Scalanova said: Abv blade of prophecy abv d3, 100saattir inatla dusmedi kiricam aleti... Sol kontroller cok oynamaktan da pic oldu desem yeri.. Nerden sardim.. Dustu allahin belasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Switch'e en çok sen sövdün, en çok da sen oynuyorsun sanırım sdf Ben joystick gelene kadar ara verdim Super Smash'e falan. Elime kramp giriyor oynarken. Bir de oynanmıyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Eeeemmmm kirdiktan sonra oyle oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 210 saat olmus diablo 8-) derste faan cogzel oluyo ya su telefon foldlari gibi acili yatircak bisi alsam super olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Persona 5 gelecek diye bir söylenti var. Gelir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Benim PDP wired fight pad geldi. Build quality bayağı güzel, kablosu fazlasıyla uzun (3 metreden hallice sanırım), right analog'da hem C stick var hem de onu söküp normal analog stick takmak mümkün. Yalnız L1 ve R1'e erişmek biraz zor. R1 - L1'e işaret parmağıyla; R2 - L2'ye de orta parmakla basılsın diye düşünmüşler sanırım. Benim gibi tüm tuşlara işaret parmağıyla basan birisi için garip bir tutuş şekli. Kendi alıştığım gibi tutarken biraz garip oluyor. Onun dışında tuşların basış mesafeleri biraz uzun gibi geldi switch'in kendi joycon'larına alışınca. Biraz Smash oynadım, gc controller'ların tuş dizilişleri farklı olduğundan garip geldi ama A ve B tuşlarının yerleriyle C stick'in pozisyonu gerçekten çok iyi, yukarıda saydığım kusurlar Smash oynarken avantaja dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=00Fv-O103Gw AAAAHJAHHAHA yapmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 öte yandan ay lav japonluk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 3000₺ verdiğim makinada sürekli tetris oynuyorum. Onun verdiği zevki diğer oyunlar vermiyor vallla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Puyo Puyo oyna bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Pati komünitesi Reinx takılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 deadwoll said: Puyo Puyo oyna bari sdf Bunun online play'ında lig var, son bir haftadır manyak japonlarla versus atmaktan helak oldum. Matchmaking'i çok çılgın, ben 2.3k rating'deyim 6k rating'li adam yolluyor. Hatta dünya 1900 küsürüncüsü adamla maç yaptım dün gece, ne olduğunu bile anlayamadım (ben 100000.'yim sldfkj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Yeni Switch ya da yeni sadece handheld olcak Switch geliyor dedikodularina ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Mini-switch çıkacak işte ya daha handheld odaklı. Fiyatı da 50 dolar aşağı olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Dock alınır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 sadece handleheld çıkarıp sonra dock u ayrı satacaklar işte sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 onu yaptılar ztn ama japonya'da satılıyor sanırım sadece. ya benim sorunum şu ki ekstra bi dock lazım bana. yani şu dock'u böyle dev plastik bişi yapıcaklarına sırf, buna alternatif ufak boyutlu sadece kablo hub'ı gibi bişi yapsalar keşke. yani ben haftanın 5 günü yurtdışında 2 günü istanbuldayım. doğal olarak sürekli çantamda bu alet ama istanbulda olduğum 2 günde de, yurtdışında olduğum 5 günde de dockla tvye bağlı oynamak istiyorum aynı zamanda. e dock yanımda taşımak için hiç uygun değil kocaman alet. 2. bi dock aşırı pahalı ve gereksiz. yani şu dock'a alternatif bişi yapsalar ufak yanımızda taşıyabileceğimiz boyutta hakkaten çok iyi olur. 3rd party dock alternatifleri sakın denemeyin bu arada direk bozuyor aleti. baya araştırdım ama şu anda nintendo'nun ki dışında bi alternatif yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Sadece sase satalar var, orjinal dockun icindeki board'u alip ona takiyorsun. Normalde o kocaman dockun icknde got kadar board oldugundan 1/4'u kadar oluyor yenisi. Elinden is geliyorsa oyle bir sey yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Tetris 99 oynayan var mı? Hayatımda hiç Battle Royale janrasından oyun oynamamıştım, Tetris'le başladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 en iyi 7. mi ne olabildim. sonra twiçde izledim, çekik gözlü abiler sayko gibi oynuyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Şu an en uygun ve güvenilir nereden switch alınır patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar