Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 deadwoll said: Sf30pro 2d platformer icin iyi de, smash oynanmaz onunla. Smashin kendi controllerı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Şu pdp'ler stoğa girse amazon'da... Pro Controller iyi değil smash için. Game Cube controller'lar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 https://www.amazon.co.uk/eXtremeRate®-Anti-slip-Silicone-Thumbstick-Controller/dp/B06XPJ6JVR Cok rahat ettirdi tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 SORRY we couldn't find that page Try searching or go to Amazon's home page. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Ben kullanıyordum onlardan, bayağı güzeller + temiz tutuyorlar. Yalnız kaybettim tekini. Düşmüş bir ara ve farketmemişim lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Anti-slip-Silicone-Thumbstick-Controller Tumb sticke takılıyor bunlar, yukseltiyor falan. Bu sekilde arat beceremedim amazon linkini.. Cok basit bir sey ama baya efektif. https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1PaNaa8USMeJjy1zjq6A0dXXa7/8Pcs-Anti-Slip-Silicone-Thumb-Grips-Thumbstick-Caps-Case-For-Joy-Con-Controller-Analog-Cover-For.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Gamecube controller Amazon jp linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Of kollarim uyustu d3 oynamaktan 😂 Pc oyunlari icin en iyi alet oldu cikti switch. Pc nin en iyi oyunlarini yatakta oynamak nefis. Nintendonun oyunlari pek cekmedi ama oyunlarin 95% si pc de olanlar, bir nevi handheld pc gaming.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Glatheros said: Gamecube controller Amazon jp linki Bunu alacaksan bir de converter alman lazim, usb drgil cikisi. Bir de l1 r1 gamecube'de basinc hassasiyetli ama switch'te dijital. O yuzden o tuslarin calismasi icin kokune kadar basmak gerekiyor ki o da responss time'i hayvan gibi uzatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 HORI gamecube controller for switch aldim ben USB'den baglaniyoe gayet memnunum tavsiye ederim 25$ ucuz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Puyo puyo'yu da aldim dayanamadim. Demosunu oynuyorduk bayagidir da, oyunun modlari falan harika. Multi akiyor. Esiniz, sevgiliniz falan tetris, candy crash vs. seviyorsa buna bayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 mario odyssey 293 liraya "düşmüş" amazon.com.tr'de. (dijitali 270 küsüre alınabiliyor south africa store'undan ama özellikle kartuş isteyen varsa fyi) https://www.amazon.com.tr/Nintendo-1014272-Super-Mario-Odyssey/dp/B01MUA0D2A/ edit: 360 görünüyor, iptal :( neyse bastım 290'a, zelda-maryo-kart-smash dörtlüsünü tamamladım. bi tek smash dijital, keşxe onu da kartuş alabileydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Mario kart'la smash kartus gereksiz. Cihazin devri gecene kadar oynanacak oyunlar ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 zaten o yüzden kartuş istiyorum. hep yüklü duracaklar belli ki, sürekli yer işgal edecekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Zirt pirt kartus degistirmekle ugrasilmaz abi. Al bi 64gb flash, tamamdir. Biz multiye basladik mi 3 4 oyun arasinda surekli donerek oynuyoruz mesela, her seferinde kalk kartus degistir, gel vs. Eziyet. Bir de oradan oraya tasirken kaybedersen icin cizlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Cokomantis said: zaten o yüzden kartuş istiyorum. hep yüklü duracaklar belli ki, sürekli yer işgal edecekler :P 250 gb sd takıyosun tüm sorun bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 64'lük kart var şu an da, hep yüklü duracak oyunla doldurmak istemiyorum işte. partilerken de birası biten değiştirir np :P (250'lik bi kartı attım amazon'dan wishlist'e de indirim bekliyore) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 128gb ve uzeri icin sanki yavas vs. gibi bir yazi okumustum. Gopro ile de karistiriyor olabilirim gerci ama arastirmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Abv blade of prophecy abv d3, 100saattir inatla dusmedi kiricam aleti... Sol kontroller cok oynamaktan da pic oldu desem yeri.. Nerden sardim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Scalanova said: Of kollarim uyustu d3 oynamaktan 😂 Pc oyunlari icin en iyi alet oldu cikti switch. Pc nin en iyi oyunlarini yatakta oynamak nefis. Nintendonun oyunlari pek cekmedi ama oyunlarin 95% si pc de olanlar, bir nevi handheld pc gaming.. (tu) Switchde diabloya sıfırdanmı baslıyorsun, yoksa blizz accden devammı paragon levellerim olmadan baslamam bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 celeste'e sardım BU NEY LAAAAAAN bırakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Valla Ben hacked switchde oynuyorum online vs yok accountada girmedim, google amcaya sordum switchde sifirdan basliyormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 şöyle güzel bi grip case var mı önerebileceğiniz? direk çantaya atıyorum aleti, sadece ekran koruyucu var. az biraz koruma bide tutarken de rahat kavrama verecek bişi varsa alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 şahsen grip kullanmıyorum ama satisfye, mumba ve smatree'ye iyi diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 https://www.amazon.co.uk/JETech-Protective-Nintendo-Shock-Absorption-Anti-Scratch/dp/B07457V4XJ/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1547584218&sr=1-1&keywords=JETech JETech Case for Nintendo Switch 2017, Protective Grip Cover with Shock-Absorption and Anti-Scratch Design bu var bende memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar