Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 cantasi baya iyi pokemon'un joysticklerde baya iyiymiş delivery before xmass diyor du bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Bravo Sakurai, BRAVO https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/438/604/0b4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 too soon sgkgshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 noice pg13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Snake i unlockladim ve https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/387/853/225.jpg GOD DAMN IT SAKURAIIIIIIIII!!!!!!!! VIDEO OYUN TARIHIN EN SEKSI POPOSUNDAN NE ISTEDIN ALLAHSIZ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Fin said: dayanamadim 3. switchin siparisini verdim xD ucuza switch istteyen varsa durtsun 1 aya devredeyim sdfsdf diablo edition abi... :D path of exile'ı da çıkarırlar mı acaba switch'e? ps4'e de gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Okay biraz sakinlestim cunki this makes sense https://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/001/383/146/337.png Fucking scrub, samus kesmis poposunu iste lelelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 pattisliborek said: Fin said: dayanamadim 3. switchin siparisini verdim xD ucuza switch istteyen varsa durtsun 1 aya devredeyim sdfsdf diablo edition abi... :D path of exile'ı da çıkarırlar mı acaba switch'e? ps4'e de gelmiş. poe switch e portlanir mi baya komplike diablo gibi 3 tus spam degil keske gelse handheld hack’n’slash en sevdigim tur 305 saat wii u hyrule warriors oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 D3, titan quest, viktor vran (tu) D3 ozellikle de iste oynamamis olmak da sart. Anca cok guzel oyun olmus super portlanmis harika oynanis diyip kapamak zorunda kaldim uzgunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Şu alete sahip olmak zulüm güzide memleketimde. Tam smash bros için controller beğendim alacağım zelda versiyonu Türkiye'ye gelmiyormuş. Neyse dedim boktan pikachulusu geliyormuş onu alayım; ona da 15 dolar ekliyor + şubatın 15'ine kadar delivery time koymuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 düzünü al geç ya, zelda'lısı altın sarılı değil mi, ne öyle ibrahim tatlıses saati gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=4MHsKpZESq0 gerçek mi diye araştıracak mecalim yok şu an ama değilse literally yaşanmış olmasa bile gayet olası geldi fgshdjkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 bence çocuklar bilerek ihbar etmiş evde oturup bütün gün smash oynamak için sdf. bu arada turnuva falan olayına girsek mi aramizda? ben ağır noobum ama motivasyon ve eğlence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 deadwoll said: Şu alete sahip olmak zulüm güzide memleketimde. Tam smash bros için controller beğendim alacağım zelda versiyonu Türkiye'ye gelmiyormuş. Neyse dedim boktan pikachulusu geliyormuş onu alayım; ona da 15 dolar ekliyor + şubatın 15'ine kadar delivery time koymuş lol fiyatı ne onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 25 dolares + 15 dolar tax/shipping Ama ellerinde yok şu an, şubatta yolluyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=HJeiKhF04Uc mükemmel kanal, vidyolar geldikçe ilgili her başlığa koyucam sanırım fgdhjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 ahhahah kanal çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 video ne kadar yanlız oldugumu hatırlattı bana :( xeske smash oynıcak arkadaslarım olsaydı q_q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 ula ben kaçırmışım bunu, marvel ultimate alliance 3 geliyormuş! ps2'de çok az x-men legends oynadıktan sonra (bozulmuştu 10 liralık korsan dvd :P fps de düşüktü zaten iirc) ilk kez bi arkadaşın wii'de oynamıştım ilk ultimate alliance'ı 2-3 saat. "oyun iyiymiş de motion falan yalan, pc'de yok mu bu" derken bulup vahşi gibi bokunu çıkarana kadar oynamıştım. hatta port'u düzgün olsa steam'e de basacaktım, rahmetli totalbiscuit'in vidyosu durdurduydu. (önceden ortalama düzgünlükte bi port'la pc'ye çıkmış oyunu steam'e geçirirken yeni port'un ağzına nasıl bu kadar sıçtıklarını merak ediyorum. neyse.) 2. oyun civil war konulu olduğu için "hype manyağı ama boktan" çıkmıştı aynı çr counterpart'ı gibi lel kadroyu bol tutup oyunu dlc manyağı yapmadan çıkarırlar umarım. 3-4 gün önce ultimet alliance switch'te yok mu yea, olsa da oynasak diyordum, süper oldu. switch exclusive'miş ayy lmao https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1070863445468139521 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Switch bayağı iyi bir yatırım oldu ya. İlk alırken tereddütüm vardı ya Wii U gibi olursa diye de, olmadı çok şükür. Tek derdim oyun fiyatları. 300 300 vermek koyuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Derdini reise anlat :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 switch'de olan her oyunu bunda tercih eder oldum. handheld muthis zaten. isyerinde butun gun masa/pc onunde olunca evde yatip oynamak guzel. uykudan once 1 saat dead cells kastirmaca falan guzel. en guzeli de standby harika. basiyorsun kaldigin yerden devam. ps4 de var evde acip oyuna girmesi 5 dakikayi geciyor o bile usendiriyor cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Laurelin said: video ne kadar yanlız oldugumu hatırlattı bana :( xeske smash oynıcak arkadaslarım olsaydı q_q aynı durumdayım. ps4, nintendo bütün oyunları tek başıma oynuyorum anasını satıyım. arkaadş olalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Ben de çok özeniyorum 30 yaşında hala çocukluk arkadaşıyla 7/24 takılıp atari oynayabilen adamlara. Benim çocukluk arkadaşım oyun yapıyor şu an o kadar içli dışlı ama İŞ YOĞUNLUĞUNDAN oyun oynamayı geçtim, görüşemiyoruz bile. Eskiden de internet vs. yok diye birbirimizi ev telefonundan arayıp Red Alert oynardık CPU'ya karşı. Hayat çok acımasız mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar