Fin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 amerikadan artik daha ucuza gelmiyor mediamarkt gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Abi UK vs.den değildir o, bende visa da var mastercard da var her ikisinde de problemsiz alıyorum. Bir tek Yapıkredi şak diye bloke koyuyor kartıma nintendo eshop'tan bir şey almaya çalıştığımda o kadar sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 uk de kredi kartim posta koduna kayitli belki oradan cat diye fark ediyor bilemedim. hsbc benim banka. neyse baska turlu alabiliyorum en azindan. hmm ya da turkiyeye ait bir eshop yok ve size acik her yer su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Handheld modda 1-2 saat oynadıktan sonra sol elime kramp girdi, üzerinden saatler geçti hala ağrı/hissiyat devam ediyor karpal tünel sendromu mu başlıyor nedir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Aynı şey bana da oluyor. 1-2 saat oynarsam sol kolum dirsekten aşağı kasılıyor. O anlamda boktan bir dizaynı var, joycon'ları ekrandan söküp oynamak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Amazon.de de promosyon var 5 al 3 üde switch oyunları için. https://www.amazon.de/s/srs=13826746031&fst=as%3Aoff&rh=n%3A300992%2Cn%3A%21541708%2Cn%3A12363591031&bbn=541708&ie=UTF8&qid=1527581256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Euro alip basini gitmis olmasa iyi fiyat Havuz olusturup alabiliriz aslinda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 havuz olursa ben xenoblade alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 ben aldım 5 dene. splatoon, zelda, donkey kong, bayonetta ve xenoblade. zelda vardı zaten, zelda splatoon, donkey kong satıcam heralde. belki splatoon'u tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 oha gümrük falan kaça geliyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Fin said: havuz olursa ben xenoblade alirim Zelda + Splatoon 2 alırım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 pattisliborek said: oha gümrük falan kaça geliyor abi. polonyadayim ben :) fiyat neyse o + free shipping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 almanya'daki oyunlar genelde nur auf deutsch oluyor dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 ahah amazon.de den alirsam 27gbp ye geliyor tanesi, sonrasinda oynayip cex denen dukkana gidip vauchere cevirirsem daha cok kazaniyorum falan. iyi fiyatmis bu. switchide bu sirketten almistim evdeki ivir ziviri vauchere cevirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Hatta kan vs. onları da sansürlüyorlardı değil mi? Switch için de aynı muhabbet var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 oyunlar region free. zaten nintendo oyunlarından bahsediyoruz kan man hak getire sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 hitleri sansurlediler ya wolfensteinda asfasdf https://www.youtube.com/watch?v=kTQ1eBiRRRo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 o sayılmaz o daha çıkmadı :p arattım bulamadım sansürlenmiş switch oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Anelor said: ben aldım 5 dene. splatoon, zelda, donkey kong, bayonetta ve xenoblade. zelda vardı zaten, zelda splatoon, donkey kong satıcam heralde. belki splatoon'u tutarım. o kadar kastim, 5 tane alinacak oyun cikaramiyorum o listeden. zelda ve xenoblade var bende. bayolari oynadim late port no thx. 10 tane falan almaya degecek oyun oldugu zaman yapar insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 tennis ace demo açıldı. ÇOK ÇOK İYİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 bana hata veriyo ya not available diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Aha çekeyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 online oynayayim dedim imkansiz fena lagli. single tutoriali guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Bende this service is not available mi ne oyle bir seyler diyor acilmiyor ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar