knox Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 nintendonun first party oyunlari nadiren indirime girer. ayrica adamlar niye indirime soksun? tuketici her turlu aliyor. peynir ekmek gibi satiyor oyunlari. demand varsa o fiyat inmez. bundan 5 sene sonra bile zelda botw fiyati 60 dolar olarak kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 papel müthiş bir laf ya sdfudshf 60 papel.. tam bir kovboysun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 pro controller geldi bugün d-pad resmen rezalet hayatımda açık ara kullandığım en kötü d-pad'e sahip geri mi yollasam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Ya aslında DS4 u görse switch muazzam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Anelor said: pro controller geldi bugün d-pad resmen rezalet hayatımda açık ara kullandığım en kötü d-pad'e sahip geri mi yollasam diye düşünüyorum. 50 lira veririm bu arada resmen aşık oldum ben bu alete ya. ilk bi pişman oluyorum gibi olmuştu ama 1 haftadır ps'i fifa oynamak dışında açmıyorum. shadow of collossus'a başlamıştım yarıda kaldı dfsadf gow falan oynicaktım lan ben. botw muhteşem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 welcome to the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 SW-6657-9340-2802 ekleyin bu arada 2 tane arkadaşım var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Mario Odyssey guzel Golf story guzel Steam world dig 2 guzel Stardew valley guzel E daha ne Sarj mario haric ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 knox said: Ya aslında DS4 u görse switch muazzam olur Yanlis hatirlamiyorsam bi ara aparat yaptilardi, tum koyatickleri taniyordu switch onunla. Satisi var mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 benim friend code SW-2085-2267-0040 ekleyiniz efm kalabalik olursak ilerde splatoon atabilirik dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 splatoon almadım 3rd person fps gibi gözüktü çok az izledim videolarınıda güzel mi raht oynanıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 easy to play, batshit insane to master amaci rakibi oldurmek olmayan shooterda kendi beynin ve onyillarca birikmis oyuncu reflekslerin ile mucadele halindesin surekli :( -12 kill yaptim! -ama hic boyamamissin, %22 ye %71 kaybettiq karsi takimda rolleri alan, aim ozurlu OCD li eleman bosluk birakmayacak sekilde haritayi boyamis komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 2. elde bulsam alıcam ben splatoon da yok. e-shop luık oyun aslında da online sonuçta ama ya beğenmezsem tedirginliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 SW-1970-1468-6698 Ekleyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Report – Leaked documents reveal Nintendo to announce Fortnite, Fallout 3 and more at E3 https://powerup-gaming.com/2018/05/17/nintendo-e3-fallout-fortnite-leak/ oh shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 https://media.giphy.com/media/glvyCVWYJ21fq/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 nasil ilerigorusluyum ya :D Laurelin said: deadwoll said: Oski said: nasi ya micro sd ye save leri atip kenara koyamiyor musun illa tugla gibi usb 2.0 external hdd olmasi lazim degil local backup icin Abi kutulu aldığın ya da micro-sd'ye yüklediğin oyunu bile cihaz kendi içerisine save ediyor; cihaz bozulursa vs. save'ler gg. Yedekleme sd'ye kaydetme imkanı yok. Hatta teori'de save imkanın dahi kısıtlı yalnızca local memory kullanılabildiğinden ama 16gb alanı save'lerle doldurmak pek mümkün değil tabii sdf mumkun ya bethesda seviyor konsolu adfsa skyrim bug yuzunden pc de bi ara 500mblik save aliyordu her slota + 2 autosave ve quicksave ile 2gb yiyordu gene bir bethesda oyunu katlederse sasirmam yani 1gb save dosyasi gorurseniz sasirmayin :D new vegas varken gidip fo3 portlamakta ayri bir kafa. gururlarina yediremiyorlar resmen ayni araclar ve oyun motoru ile ortaya cikan saheserin kendi yaptiklari gudubeti her bakima gommesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=fvoCtyObFa4 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 ilk kez dijital olarak bi oyun alayım diyorum store'dan ama hangi region ile daha ucuz oluyor? bunun kesin bir trick'i vardır. şu anda ana accountum amerika ile oynuyorum oyunları. farklı bir region'da ikinci bir account mu açıyım? hangi region'da daha ucuz oluyor? siz ne kullanıyorsunuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 ben meksika usa uk ve actim ama usa den aldim hepsini cunku alabilmek icin gerekli eshop karti anca usa ya bulabildim. japon vs diline yetemedim :) https://esho.pw/ fiyat karsilastirmasi icin bu site. buna benzer baskalarida var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 kredi kartı ile yapamıyo muyuz alışverişi? illa eshop kart mı almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 olmuyor usa account ise usa kredi karti lazim oradan patliyor olay. paypal de denedim gene olmadi. yani ben beceremedim kredi kartiyla, varsa yolu duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 https://savecoins.me şurdan bakabilirsin hangi region'da hangi oyun en ucuz. direk kredi kartı ile alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Amerika'dan düz kredi kartıyla alınıyor, hiç fantaziye gerek yok. Amazon.com'dan da eshop fiyatına dijital almak mümkün bu arada. He bir de ucuz Zelda bulun bana :< 60 dolar vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 benim neden olmuyor usa den direk kredi karti.? bu kredi karti bu regionda kullanilamaz diyor :( edit: Invalid zip/postal code diyor daha kafadan kredi kartini yazdigimda. edit 2 : zip i salladim amerikadan bir sey Payment This credit card cannot be used as its issuing country is not among those compatible with this Nintendo eShop. dedi bu seferde. uk kredi karti ondan mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar