Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch

behran

Öne çıkan mesajlar

Anelor said:

pro controller geldi bugün d-pad resmen rezalet hayatımda açık ara kullandığım en kötü d-pad'e sahip geri mi yollasam diye düşünüyorum.

50 lira veririm

bu arada resmen aşık oldum ben bu alete ya. ilk bi pişman oluyorum gibi olmuştu ama 1 haftadır ps'i fifa oynamak dışında açmıyorum. shadow of collossus'a başlamıştım yarıda kaldı dfsadf gow falan oynicaktım lan ben. botw muhteşem <3
Sosyal ağlarda paylaş

easy to play, batshit insane to master

amaci rakibi oldurmek olmayan shooterda kendi beynin ve onyillarca birikmis oyuncu reflekslerin ile mucadele halindesin surekli :(

-12 kill yaptim!
-ama hic boyamamissin, %22 ye %71 kaybettiq

karsi takimda rolleri alan, aim ozurlu OCD li eleman bosluk birakmayacak sekilde haritayi boyamis komple
Sosyal ağlarda paylaş

nasil ilerigorusluyum ya :D

Laurelin said:

deadwoll said:

Oski said:

nasi ya micro sd ye save leri atip kenara koyamiyor musun

illa tugla gibi usb 2.0 external hdd olmasi lazim degil local backup icin

Abi kutulu aldığın ya da micro-sd'ye yüklediğin oyunu bile cihaz kendi içerisine save ediyor; cihaz bozulursa vs. save'ler gg. Yedekleme sd'ye kaydetme imkanı yok. Hatta teori'de save imkanın dahi kısıtlı yalnızca local memory kullanılabildiğinden ama 16gb alanı save'lerle doldurmak pek mümkün değil tabii sdf

mumkun ya bethesda seviyor konsolu adfsa

skyrim bug yuzunden pc de bi ara 500mblik save aliyordu her slota + 2 autosave ve quicksave ile 2gb yiyordu

gene bir bethesda oyunu katlederse sasirmam yani

1gb save dosyasi gorurseniz sasirmayin :D new vegas varken gidip fo3 portlamakta ayri bir kafa. gururlarina yediremiyorlar resmen ayni araclar ve oyun motoru ile ortaya cikan saheserin kendi yaptiklari gudubeti her bakima gommesini
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kez dijital olarak bi oyun alayım diyorum store'dan ama hangi region ile daha ucuz oluyor? bunun kesin bir trick'i vardır. şu anda ana accountum amerika ile oynuyorum oyunları. farklı bir region'da ikinci bir account mu açıyım? hangi region'da daha ucuz oluyor? siz ne kullanıyorsunuz acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

benim neden olmuyor usa den direk kredi karti.?

bu kredi karti bu regionda kullanilamaz diyor :(

edit:

Invalid zip/postal code

diyor daha kafadan kredi kartini yazdigimda.

edit 2 :

zip i salladim amerikadan bir sey

Payment

This credit card cannot be used as its issuing country is not among those compatible with this Nintendo eShop.

dedi bu seferde.

uk kredi karti ondan mi acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...