Oski Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ps+ da gerekmiyor mu cloud save icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Gerekiyor xboxda da gold gerekiyor o yüzden çok absürd bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Oski said: ps+ da gerekmiyor mu cloud save icin? gerekiyor ama ucretsiz bi sekilde, local olarak savelerinin backup'ini almak mumkun. maalesef switch'de boyle bir sansin yok... adamlar oyle bir sistem yapmislarki, save dosyalarinin yedegini almak icin el mahkum o parayi vericen nintendo'ya. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/001/304/707/c1c.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 nasi ya micro sd ye save leri atip kenara koyamiyor musun illa tugla gibi usb 2.0 external hdd olmasi lazim degil local backup icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 3ds'i aletin mp3 calari ile hackledilerdi onuda hatirlatalim :p bildigin ses dosyasi acarak unsigned code calistirabiliyorsun sistemde, normal bole paranoyak olmalari ama hep geri tepiyor boyle ahahah aletin her yerine celik duvar orduler hacklenmesin kolay diye, nvidia yuzunden bi dandrik atac ile patlatildi iste :D daha once QR code okutarak cihaz hacklendi, browserdan belirli bir siteyi acinca olusan aciktan hacklendi, acilis sirasinda miknatis ile hacklendi filan, cok gereksiz korsana engel olucam diye son kullaniciyi madur etmek oski said: nasi ya micro sd ye save leri atip kenara koyamiyor musun switchte yok hala boyle bir imkan, ps4 da usb ye bile atiyorsunda ancak yeni kirabildiler. ps3 donemi sonynin cok basi yandi serbest save dosyasi yedeklemekten konsolda iki ucu keskin kilic bu is, PC de bir firmanin oyunu korsanlar tarafindan batirilirsa suc oyun yapimcisina ait oluyor ama bir ps/nintendo/xbox oyunu hileciler yuzunden oynanamaz hale gelirse suc hep firmalarin basina kaliyor dogru securelayamadiklari icin. GTA vakasi var iste, millet PS4 de oyniyor PC de hack yuzunden oynanamadigi icin. gecen ps4 de bir glitch cikti kiyamet koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Oski said: nasi ya micro sd ye save leri atip kenara koyamiyor musun illa tugla gibi usb 2.0 external hdd olmasi lazim degil local backup icin Abi kutulu aldığın ya da micro-sd'ye yüklediğin oyunu bile cihaz kendi içerisine save ediyor; cihaz bozulursa vs. save'ler gg. Yedekleme sd'ye kaydetme imkanı yok. Hatta teori'de save imkanın dahi kısıtlı yalnızca local memory kullanılabildiğinden ama 16gb alanı save'lerle doldurmak pek mümkün değil tabii sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Aklıma geldi sorayım, geçen gopro'ya 64gb sd-card aldım en hızlısından; bunu nintendo'da kullansam sonra cihaza taksam kayıt alamam değil mi? İlla her cihaz değiştiğinde formatlamam gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 deadwoll said: Oski said: nasi ya micro sd ye save leri atip kenara koyamiyor musun illa tugla gibi usb 2.0 external hdd olmasi lazim degil local backup icin Abi kutulu aldığın ya da micro-sd'ye yüklediğin oyunu bile cihaz kendi içerisine save ediyor; cihaz bozulursa vs. save'ler gg. Yedekleme sd'ye kaydetme imkanı yok. Hatta teori'de save imkanın dahi kısıtlı yalnızca local memory kullanılabildiğinden ama 16gb alanı save'lerle doldurmak pek mümkün değil tabii sdf mumkun ya bethesda seviyor konsolu adfsa skyrim bug yuzunden pc de bi ara 500mblik save aliyordu her slota + 2 autosave ve quicksave ile 2gb yiyordu gene bir bethesda oyunu katlederse sasirmam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 C:Program FilesBethesdaSkyrim klasörünü mü yedekliyormuş komple napıyormuş sldfjkdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 bayonetta ne iyi bir seri allahim hiç bitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 zelda main campaign'i bitirdim. Champion's Balad'dan once bi ara veriyim diyorum. yeni oyunum bayonetta mi olsun super mario mu? open-world den yoruldum biraz (arada GOW da oynuyorum). bayonetta open-world degil sanirim o yuzden ona yakinim. hem tek oyun parasina iki oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 150'ye 2. el zelda buldum aldım deal iyi göründü. n11'de falan sıfırı 280'lerde geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Mario’nun open worldu tam open world degil sanki. Bolumler karman corman ya da bos degil. Bayonetta hakkinda bir fikrim yok, gameplayini falan seyretmedim ama mario’yu alirdim ben once. Bu arada Zelda satan olursa talibim, gidip para dokmiyim eshop’a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 bayonetta, DMC gibi iste hack and slash. guzel bir seri 3.'de yolda geliyor zaten tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 pro controller'ı sipariş ettim bugün. bakalım steam library'de de baya oyunum vardı controller'ım olunca oynarım dediğim. umarım beğenirim controllerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Controller baya iyi ya, xeske xenoblade versiyonu alsaydim rengine bitiyorum sagda solda gordukce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Sendekini bana ucuza sat kendine xenoblade edition al, controller avındayım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Teklifini ver dusunenilirim :D olmadi okuturum rahat ya gicir gicir kutusunu gectim posetleri bile duruyor :p “Sadece denemek icin acildi” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 200 vereyim, bir de physical Zelda varsa ona da 180 veririm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 https://www.polygon.com/2018/5/10/17339492/monster-hunter-switch-us-release-generations-ultimate monster hunter world'un batida baya tuttugunu gorunce adamlar, handheld oyun olan monster hunter generations'i da getirmeye karar vermisler switch icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 deadwoll said: 200 vereyim, bir de physical Zelda varsa ona da 180 veririm sdf. o fiyata ikinci el bulursan haber ver ikinciyi aliyim :D trink Spyro said: https://www.polygon.com/2018/5/10/17339492/monster-hunter-switch-us-release-generations-ultimate monster hunter world'un batida baya tuttugunu gorunce adamlar, handheld oyun olan monster hunter generations'i da getirmeye karar vermisler switch icin.. yok zaten hem 3ds hem switch ciktiydi oyun, japonlar 1 senedir oyniyor iste release oyunu hemde batiya cok gec getirdiler, world tutmasaydida gelirdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Kim yaptı lan bunu. https://www.youtube.com/watch?v=dt-Za9LdLXo&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 O kadar kotuki baskalari adina utanma kontenjanimdan yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 güldüm ama sadece şu videonun kendisine güldüm. daha komik yazılabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 kendi titleları hiç indirim görmüyor ya. tamam oyunlar çok iyi güzel falan da splaton 2 hale 60 papel abi. 280 lira mı ne ediyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar