Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 senko said: Su filme iyi kotu dersin anlarim da olagan marvel aksiyonu demek nasi bir gozlem / yorumlama yetenegidir ya Cok ilginc Gayet tahmin edilebilir, özelliksiz diyaloglu, bayat esprili, film demek oluyor arkadaşım. Olağan marvel filmi. Genel marvel filmlerinin özeti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 marvel yada genel olarak super hero konseptini pek sevmediğin belli. niye ısrarla gidiyorsun madem lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 arkadaşım şek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Marvel filmlerinde ne arıyor insanlar merak ediyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ulan olagan marvel filmlerinin tam tersi film. nasil olagan marvel filmi oluyor? begendim begenmedim demek bisey. tutup yok o oyle deil demek baska bisey filmin tek olayi olagan marvel filminden farkli olmasi. cicek taksi izleyerek buyuyen adamlarin komplekslerini doktukleri yer mi oldu bu vizyon ben anlamiyorum. HICBIRSEY BEGENILMIYOR ABI. hicbirsey ama. begenen insana da laf geliyor surekli falan. forumun en cirkin yeri oldu burasi gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Sinemada bu filme gider miyim ya? herkes bahsetti, sonunda ağlamışlar filan. Ne saçma bir şey olduğunu merak ettim izledim. Sonra da herkesin hakkı olduğu gibi fikrimi belirttim. Beğenenler salak demedim. Yine de klasik saldırı pozisyonunu aldı bazı kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 çok fazla patates adam var abi. ve patates olduklarını bilmiyorlar. çoğu zaten sadece kafasının basabileceği şeyleri tüketiyor, o yüzden mainstream başlıkların hepsinde kürekle bulabiliyorsun. forumdaki en aptal insan ben olmalı ve alurielle kümede kalma savaşı vermeliyken benim altımda bi 10-15 üye daha var sürekli cehalet spamleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Terbiyeli bir şekilde istediğim şeyi söyleme hakkım var abiler. İstemediğiniz şeyleri duyduğunuzda hemen "elinde palalı" abilere dönüveriyorsunuz. Aranızda fark olsun. Altı üstü marvel aksiyon filmi. Karşınızdaki insan ile nasıl konuşacağınızı bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 akıllı olun canımı yiyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 genel olarak soyluyorum ben. acikcasi normalde okusam filmi begenmedim cunku olagan marvel filmiydi derim en basit ayrimi yapamamis bi adami niye ciddiye alayim ki bu yuzden begenmediyse begenmesin banane de sana patlamis oldum ben vizyonda hangi topige girsem anlamsiz bi boklama var. bi kisi bitane bisey begenmeye dursun amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Harbi Spark a derdik ama yağmur oluğundan kaçarken doluya tutulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 iyi kötü neyse de bu film hangi zamanda geçiyor la ben oturtamadım hiçbir "zaman çizgisi"ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 kaede-sparking sendromu oluştu vizyonda "abi çok kötü" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Vingthor'a aşık oluyorum ben galiba ya. Ne dese katılıyorum ve bence haklı diye düşünüyorum. Bu sendromun adı nedir acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Osuran_boğa said: iyi kötü neyse de bu film hangi zamanda geçiyor la ben oturtamadım hiçbir "zaman çizgisi"ne. dur boğa zaten ortalık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bu gözler interstellar başlığında "kara delik öyle olmaz" gördü. bunlar bişi değil yani, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Sinowhatrecup said: senko said: Su filme iyi kotu dersin anlarim da olagan marvel aksiyonu demek nasi bir gozlem / yorumlama yetenegidir ya Cok ilginc Gayet tahmin edilebilir, özelliksiz diyaloglu, bayat esprili, film demek oluyor arkadaşım. Olağan marvel filmi. Genel marvel filmlerinin özeti yani. e tamam işte bu film dediğin özelliklerin aksi özellik gösteriyor :) hani civil war'a olağan marvel desen evet deriz de, şu logan'daki atmosfer bile bambaşkaydı, böyle last of us oynadıysan ordaki atmosfere yakındı. Baya uzak yani olağan marvel filmlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Adam "millet sonunda ağlamış, nasıl bir saçmalıktı görmeye gittim FİLAN" diyerek gitmiş abi.. stop trying to reason with him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Masticore said: Vingthor'a aşık oluyorum ben galiba ya. Ne dese katılıyorum ve bence haklı diye düşünüyorum. Bu sendromun adı nedir acaba. ibnelik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 net olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ibne olman için erkeklerden hoşlanman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bende mastikora karsi bos deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Osuran_boğa said: iyi kötü neyse de bu film hangi zamanda geçiyor la ben oturtamadım hiçbir "zaman çizgisi"ne. days of future past falan işte o filmin son sahnesinden 7 yıl sonrası falandı galiba. şu koyulmuştu hatta bu topicte bi yerlerde: https://www.youtube.com/watch?v=8YGHDTIUt0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Sıkıcı abi film, vaadettiklerinden hiçbirini de sunmuyor. Her sahne 500 km oteden belli Dandik agents of shieldın bu sezon çoğu bölümünde daha manly tears sahnesi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Benim superhero filmim böyle olsun. Doctor Strange gibi 1 dakika action'ı durmayan filmlerden gına geldi. Yaşlandım galiba TOMATOMETER 92% IMDB 8,4 Metascore 77 Paticik 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar