Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 3. Hafta: Napoli - Beşiktaş | 19 Ekim Çarşamba - 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vay argadaş:

Beşiktaş have scored three goals in a UEFA Champions League match for the first time since their 3-0 home victory against Barcelona in September 2000.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Abi yapmayın güzel galibiyette şu maç 3-1 Napoli kazansa kimse şaşırmazdı. Adamlar oynadı gayet net. Defans bildiğin rezildi Napoli'de.

Abi çok haklısın da bikaç tip var bazen anladığı dilden cvp vermek gerekiyo, gerçi anladıgı dil ne bilmiyorum ama..
Mesaj tarihi:
Abi maç iki tarafa da 3-1 dönerdi ama x kaçırmasa falan demekle olmuyo. Ortada maçtı biz aldık, hakemin hatalı penaltı kararına rağmen. Rahat bırakın da kutlayalım daaa
Mesaj tarihi:
calimero said:

souldarkorn said:

Tek kaybeden Gomez adasdadas.

Gomez kariyerini tanrı olarak noktalardi bizde kalsa
adam nasıl aglıyordur belli degil. Gittigi yerde işler süper gitse belki sallamazdı ama şu skoru gordugu zaman vayy anammm demıstim.
Mesaj tarihi:
Gençler ben buradayım da omurgasız olmayın ya dediğiniz gibi ignore edin ya da ben yazınca paşa paşa cevap verin. Gerci vermeseniz de olur da okumuyoruz çingeneligine girmeyin boşuna. Ben her türlü buradayım koşulsuz yazarım no worries. Su Apple da velet filan demiş eyvah eyvah.
Mesaj tarihi:
valequenta said:

Gençler ben buradayım da omurgasız olmayın ya dediğiniz gibi ignore edin ya da ben yazınca paşa paşa cevap verin. Gerci vermeseniz de olur da okumuyoruz çingeneligine girmeyin boşuna. Ben her türlü buradayım koşulsuz yazarım no worries. Su Apple da velet filan demiş eyvah eyvah.

Canım yaa kıyamıyorumda
  • Yeni Oluştur...