Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Gemi kütük seçimi güzel detaydı bu arada ama direkt etkisi var mı acaba? Hız ok, travel time'ı düşürüyor olabilir ama storage ve intimidation nasıl bir etki yaratıyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Steam forumunda developer travel eventleri etkiliyor demişti diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 tamamda gemi için böyle detay yapan adam imar için gereken odunu ticaretler alacaksın falan dayatması gereksiz, tersi olsa tamam derim, bu ahşap burada yok ama 6-7 çeşit ağaç buluyorsun ormanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Dün akşam ilk kez oynadım çoook beğendim, hiç bu kadar zevkli olabileceğini tahmin etmemiştim ne yalan söyliyim. Önce yeni çıkan Rome'yi oynadım, o sarmadı ama bu eskisi çok sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 ŞİYILDDDVOLLLL!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Bence serinin en zayıf oyunu buydu. Conquistador’dan teknolojik olarak daha ileri olmasına rağmen, birçok sistemi doğru düzgün dengelememişler. Ne kamp kurma, ne skill ağaçları iyi işlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Şimdi bitti, film gibi oyun yapmışlar valla çok beğendim ben 1 haftamı aldı ama helal olsun. Yapımcısı da Ali Emek adında Türkmüş, steamde indirim olunca almak isterim valla bi teşekkür babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Hakları devrettilerse başka şirkete zaten onlara parası gitmez artık herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 9tl ye inmiş steam indirimde, aldım sözümde durdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar