Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 selam arkadasa dogumgununde lego technic alayım diyorum soyle 200tl max olacak şekilde bişey tat verirmi 25 yaşında adama boyle bir hediye nasıl olur ne dersiniz? 500+ lira olanlar falan bayagı iyi biliyorum da butce fazla yok bu ara 200 liralık ufak bisey alsam araba falan sever mi bi de beyoglu civarında nerde bulurum dnrlarda fln var mıdır eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Ben 30 yaşındayım, bana alsan sevinirdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 200 TL civarındaki en iyi technic bence bu http://www.adoreoyuncak.com/lego_42040_technic_itfaiye_ucagi/ProductDetails.aspx?ProductID=29713 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 ages 9-16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 mindstormstan aşası kurtarmaz o yaşta adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 https://shop.lego.com/en-US/Porsche-911-GT3-RS-42056 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 29 yaşındayım, biri bana herhangi bir Lego alsa sevinç gözyaşları dökerim. Beyoğlu tarafını bilemiyorum da Beşiktaş'ta Nezih'te vardı o dediğin fiyat aralığında bir kaç Lego Technic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 itfaiye arabası buldum da 9-16 yazıyo üstünde almadım o yüzden daşak geçer millet diye sdf tatlı aldım hafız mustafadan daha iyi oldu pastaya bakan olmadı hsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Walla bana birisi Lego alsa dogum gunumde epey sevinirim. Gecen sene bir arkadas, el kadar bir drone almisti, son senelerde aldigim en iyi dogum gunu hediyesiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Fistan said: ages 9-16 senin postların altına da 12-36 months yazmak lazım o zaman qeke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 triggered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 bereneda genelde uygun oluyor oraya bak derdimde technic pek bisey yokmus 1-2 tane birlestirip alabilirsin belki http://www.bereneda.com/Lego,LA_457-2.html#labels=487-2&stockOnly=1&type=catalog&searchalpha=&searchprice= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 adam tatlı almış, yemişler, sıçmışlar bile. hep boşa gitti. lego technice ilgi duymayan insan bence aptal insandır bu arada. daha önce denk gelmemiş, raflarda ilgisini çekmemiş olabilir ama hediye edince bile %95 oynuyor gayet. geri kalan %5 de fin falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Oğlana şöyle bişey alayım diyorum ama BotLey ile Boost arasında kaldım. Boost almaya değer mi? yada 5 yaş için farklı bi önerisi olan varmı? https://www.youtube.com/watch?v=BK4tkYWrTKw https://www.youtube.com/watch?v=KprWVqMPZh8 Bide şöyle bişey var... https://www.youtube.com/watch?v=ftsTSH8N5-M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Selam, Boost aldım ben. Robot modelinde sabit kaldılar. Mutlu mesut oynuyorlardı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Bugün çocuğun kreşten yazı geldi, Lego Education Robotics dersi varmış. 3 yaşındaki çocuk için erken değilmi, evde duplo ile oynuyor çocuk daha. Aylık 200 tl imiş ders ücreti, daha önce gönderen oldumu acep, değermi, değmezmi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 paramecium said: Selam, Boost aldım ben. Robot modelinde sabit kaldılar. Mutlu mesut oynuyorlardı. Saygılar. bende aldım yeni. İlk defa robotik alıyorum nasıl ve nereden başlayacağımı bilmiyorum. Az biraz destek alabilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Selam, Bizimkilerden anladığım kadarıyla konsept şu şekilde işliyor: İlk önce robotu yapıyorsun ve tablete uygulamasını yüklüyorsun. Tabletteki uygulama sana sırasıyla robota yaptırman gereken kısa kısa görevler veriyor. Her görev sana yeni özellikler gösteriyor ve sonunda o robot modeli için tüm fonksiyonları açmış oluyorsun. Sonra diğerlerine geçebiliyorsun. Arada uygulama güncelleme aldı ve yeni bir özellik daha geldi diyorlardı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Bonjo said: Bugün çocuğun kreşten yazı geldi, Lego Education Robotics dersi varmış. 3 yaşındaki çocuk için erken değilmi, evde duplo ile oynuyor çocuk daha. Aylık 200 tl imiş ders ücreti, daha önce gönderen oldumu acep, değermi, değmezmi bilemedim. Ben de üç yaşındaki oğlum için JR-Robotics'i aradım geçen gün. Duplo Story grubuna katılabilir ama durumuna bakmak lazım, küçük kalabilir dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar