paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 iOS cihazda notlar uygulamasında aldığım notları pc'ye nasıl aktarabilirim ? Mail ile denedim ama bu yavaş ve hantal bir yöntem, uğraştırıyor. Daha basit bir yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 sync yok mu? netten erisim yok mu? backup vs alinamiyor mu baska formatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 önce one note a aktar oradan pc ye sync le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 One Note'a nasıl aktarabiliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 dasaaa said: sync yok mu? netten erisim yok mu? backup vs alinamiyor mu baska formatta? Sync var, icloud'dan açıyorum ama kopyalanamıyor. Mail ile gönderiyorum ama resimler altta toplanıyor yazılar üstte , tek tek resimleri indirip nota eklemem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Share kisminda cikanlar isine yararmiyor mu? Bir de notlari tasiyip, herhangi bir mail hesabi ile sync edebiliyosun. Bir de oyle dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Aynı şekilde yansıtmıyor. Resimler altta yığılı oluyor share seçenekleri işimi görmüyor. Çok basit bir seçenek olması lazım altı üstü not yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 bulut teknolojisi ile icloud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Olmuyor iCloud ile üstte belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 memeni poponu filan cekmis olsaydin simdi fapdan filan notlarla indirirdin onlari da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 apple notes u export layıp onenoteda importlayacaksın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 One Note'u kullan, en iyi note taking app'lerden biri. Özellikle PC kullanıyorsan herhalde en iyisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Esh said: apple notes u export layıp onenoteda importlayacaksın abi. E olmuyor, cihaza one note yükledim pc'de zaten vardı, import olmuyor, one note düzgün çalışmıyor. Not defteri oluşturamıyorum one note'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mrlee said: bulut teknolojisi ile icloud bunlar karışık işler bulut filan çok kurcalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Bu One Note olayı mail'den de berbat hiçbir resmi atmıyor. Sadece salt yazı. Grafik,mrafik hiçbir şey gitmemiş sadece düz yazı gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Apple pismanliktir demismiydik. Demediysek diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Patlayip hastanelik etmeyince pismanligimiz en fazla bu oluyo iste. Bunu bari cok gormeyin. ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 onu da en iyi Apple yapıyor abi, pişmanlığa gerek yok, Apple merkez patlıyor herkez http://i.imgur.com/rB1dPoT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 En iyi basit not alma programı Simplenote bence. Ona geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar