senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Bişi olmaz, ben de arada kan kusuyorum, daha ölmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Kontrole gitmeyi aksatma diyerek başlayayım. Kişisel böbrek taşı deneyimlerim ile devam ettireyim; 2,5 yıl aralıklı 2 parti halinde 10 tane taş düşürdüm, bir keresinde de 1 cmlik bir taşı kırdırdım. Böbrek taşın olsa farkettirirdi kendisini o yüzden o ihtimali merak etme, kafana takma. Umarım da yoktur. Hiçbir taş öncesi dönemde idrarımda pıhtı olmadı. Çok çok az kan vardı ilkinde. Sonraları ya ben farketmedim ya da yoktu. Kırdırdıktan sonra bildiğin kan gibi birşey işedim. İblis gibi hissettim kendimi. Kopkoyu kırmızı birşey çıktı. Kırdırmak dağıtıyor oraları bayağı. 10 tane taşı + kırdırılanları da işeyerek attım haliyle. İşerken hissetmezsin bile çıktıklarını. Belki şanslısındır, kan pıhtısı sandığın şeyler ufak tefek taşlar falandır. Geçmiş olsun, doktora görünmeyi ihmal etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Abi bazi insanlarin bunyesi mi daha megilli, bu kadar tas nasil meydana gelir vucutta? Hepimiz asagi yukari ayni seyleri yiyip icmiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 taş baya genetik. ailede varsa sende de oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Kanama penis yani kamış denen kısımda olabilir. Aleti zorladiysan ondan olur. Erekteyken sağa sola çok durttuysen, siki kırdıysan, sopa gibi küskü gibiyken hatuna fazla kerkindiysen abandiysan. Gençken başıma geldiydi bi kere hey gidi günler. 1 2 güne geçiyor eğer öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 abi penis kırılırsa bu kadar rahat duramazdı bence bir nevi kırılsa yerinde duramazsın durumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Penis kırılınca 24 saat içinde ameliyata girmezsen düzelmiyo bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 doğrudur abi çokşükür kırılmadı benimki hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 penisi mi kırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 http://g1.milliyet.com.tr/Detail/2010/03/07/acik-artirma-ile-satilan-en-tuhaf-urunler-internet-tuhaf-esyalar-1161103.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar