barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Evet. Bu kötü başlık özellikle seçilmiştir. Baştan belirteyim. Konuya da hızlıca gireyim. Farklı farklı konularda giyim, parfum gibi konulardaki zevksizlikleri görüyoruz. Markadan çok model üzerine. Bu konuda da hangi markalardan en çok giydiğinizi anlatın. Bakalım nerelerden giyiniyor patiler. Ayakkabıdaki zevksizliğinizi, üst giyim ile de perçinleyebiliyor musunuz acaba. Go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 donumla bile zevksizligime imzami atarim ne diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 giyecek bir şey bulamıyorum yol gösterim abiler demiyor da zevksizlik bıdı bıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 günlük ayakkabı nike bot harley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Yok valla. ben genel olarak kendime giysi alışverişinden haz almadığımdan çok sık yapmıyorum. Yaptığımda da şu sıralar massimo dutti filan daha ağırlıklı sanırım. öyle marka öğreneyim gibi bir endişem yok yani. Kadın için hediye kısmı zor ama orası ayrı. orada her türlü yardımı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 kot mavi üst pull and bear yada bershka yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 adidastan ayakkap pull&bear'den ust bas ray-ban'dan gozluk loft'tan kot bim'den don Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Don denmiş. Donum Şahinler marka, beyaz model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 komple northface gömüyor şu an hala götüm donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ben de pek marka bilmem genelde burberry, ermenegildo zegna, etro fln bir de brioni, kiton nadiren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Masakari said: Don denmiş. Donum Şahinler marka, beyaz model. seher yildizi da olur atlette seher yildizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 senko said: ben de pek marka bilmem genelde burberry, ermenegildo zegna, etro fln bir de brioni, kiton nadiren. MERHABA CANIM EKLER MİSİN ARKADAŞ OLALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Defacto ve lcw favorilerim.Ucuz ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Ustume basima baktim simdi. Mavi var baskin marka. Pabuc ikidir DG DC denk geliyor. Botlar northface. Spora decathlon. Saat casio. Genclik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Bi abd ziyareti yaptim, bavulu full calvin clein doldurdum. Abdnin lcw klasmaniymis yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 massimo, banana republic, network sadece indirim zamanı alışveriş yapıyorum olduğum fakirlikten ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 70 liraya gömlek topladım geçen gün networkten, allah parçası gibi gömlekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 massimo indirim yapmiyor ki ya banana güzeldir casual için, paul&shark ve banana seviyorum bu ikisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 yapıyor. banana, network, massimo hep dönemsel indirim yapar abi. ben 5 yıldır falan giyiyorum, 5 yıldır indirimden alışveriş yaptım asdad. bananada birkaç ay önce öyle indirimler vardı ki hani baya kıllandım neden bu kadar ucuz lan falan diye. 350 tl yazan şeyleri 40 liraya falan sattılar medium, large bedenleri falan vardı. massimo da ilk iki gün yetişmezsen small ve XL, baba işi şeyler kalıyor sadece tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Senkoda nasıl zengin geçen paul&sharkda bir mont beğendim fiyat bakmaya girdim direk kaçtım amk araba alırım lan o paraya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ikinci el giyiyorum kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Marks and Spencer, Nautica, Avva, Bazeeen mudo... Belli markaya bağlı kalmam gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 paul and shark tam abeci tasarımları yapıyor ya bana göre. ankara apaçisi nasıl giyinirin tasarımcısı gibiler. yacht macht fikir tepe bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 pahalı mont için moncler'e alalım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 http://img-boyner.mncdn.com/CmsFiles/Images/ProductImages/ProductDetail/2452000/5_5461007.jpg çok beğenerek şunu almıştım geçen ay, 1 hafta olmadan çaldılar ayakkabıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar